Sürekli gelip gidecek bir imkanı yok. Şehir merkezine uzak oturuyor. Ayda bir veya 2 ayda bir geliyor.Aradığın aile özlemi ve anne ilgisinden , kv sürekli gelip gitmeye başlayınca kaçacak yer arar hale gelmezsin umarım .
Ahh canım o kadar istiyorum ki annemin gelmesini gitmesini.kayınvalidenizin böyle olması iyi de -abartmadığı sürece- kendi annenizle aranızı düzeltseniz ya.
Miras icin anne birakilirmi hayret dogrusu.Kocan kendi çalışıp biriktirsin.Rahmetli babandan kalan paraya göz dikecegineAhh canım o kadar istiyorum ki annemin gelmesini gitmesini.
Aramıza miras konusu girdi. Babam vefat etti. Ve annem her şey benim baban bana bıraktı herşeyi diyip mirasdan pay vermiyor. Yoksa bende onu çok özledim..
Normali de o zaten. Daha annen hayattaysa neyin payı?? Evet her şey onun sonuçta eşinden kalmış. O öldükten sonra miras payı diye bir şey olur. İlla yaşarken paylaştırmak zorunda değil. Ben annem hayattayken ondan miras istemeye utanırım artık öl de bize kalsın der gibi.. Bu konuda haksızsın. Kadın ölünce zaten size kalacak. Yaşarken ne kadarını harcayıp yiyeceğini dağıtacağını da kendi bilir onun tasarrufu. Sonuçta baban ömür boyu çalışmıştır annen de ömür boyu idare edip biriktirmiş evi çevirmiştirAhh canım o kadar istiyorum ki annemin gelmesini gitmesini.
Aramıza miras konusu girdi. Babam vefat etti. Ve annem her şey benim baban bana bıraktı herşeyi diyip mirasdan pay vermiyor. Yoksa bende onu çok özledim..
Miras icin anne birakilirmi hayret dogrusu.Kocan kendi çalışıp biriktirsin.Rahmetli babandan kalan paraya göz dikecegine
O annen öldükten sonra.. Neyse küs kalmaya devam edersen kadın kahrından ölür zaten Allah korusun. Ondan sonra vicdan azabı çekersin. Bence böyle yapmaBabamdan bana kalan mirasla kocamın ne alakası var anlayamadım ?
Kanunen mirascısı olduğum için 8/3 benim hakkım var kira gelirlerinden ve diğer mal varlıklarımızdan.
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Yardımlaşmış olarak düşünün. Ben gelin olarak onun evine gittiğimde iş yaptığımda mı iyi gelin oluyorum o zaman.Ben açıkçası kayınvalidenizden beklentilerinizi yanlış buldum. Anne sıcaklığı deyince sohbet, sevgi vs yazacaksınız sanmıştım. Derdiniz yemeğiniz, evinizin işiymiş yani. Bu tür şartlarla sevebileceğiniz birinden anne sıcaklığı beklemeyin. Bugün işinizi yapmış, ondan iyisi olmamış. Yarın yapmayacak (ki yapmak zorunda değil zaten), ondan kötüsü olmayacak. Sakat ilişkiler, sakat beklentiler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?