Sevgili Kv.

ay maşallah ne mutlu sana demek ki eşin konuşmuş annesi ile oda sevinmiş :) çok sevindim senin adına

herseyi somut yardim maddiyat olarak dusunuyorsunuz sanirim annemle aram kotu olsa bile gidip kocama anne sevgisi sicakligi istiyorum diye yalvarmam..

O annen öldükten sonra.. Neyse küs kalmaya devam edersen kadın kahrından ölür zaten Allah korusun. Ondan sonra vicdan azabı çekersin. Bence böyle yapma

Sizin düşünceniz, sizin doğrunuz bu olabilir. Hak neyse, doğru olan neyse o olmalı.

Benim doğrum budur.

kız hamile böyle şeyleri beklemesi çok normal değilmi sizcede? hem gayet mutlu neden böyle yazıp moralini bozmayın mutlulugunu paylaşmış burda

Kaynanan iyi hoş da anne gibisi var mı ya.. Bak sende anne oluyorsun annenin senin için nelere katlandığını daha iyi anlayacaksın şimdi. mal mülk yüzünden küslüğü uzatma boşver. Bebeğin doğunca daha çok koyar bu küslük ve bu geçen zamanların tekrarı yok zaman akıp gidiyor

kız hamile böyle şeyleri beklemesi çok normal değilmi sizcede? hem gayet mutlu neden böyle yazıp moralini bozmayın mutlulugunu paylaşmış burda

Hamileyim çalışıyorum ve evde yanlızım. Eşim şehir dışında çalışıyor, evde kalabalığı, sesi özledim. Kv gelince mutlu oldum.

Bende bunu anlamıyorum biliyor musunuz ?

Neden her cümlenin altından bir art niyet arar olduk ?

hamileyken biraz daha hassas oluyosun sevgili hormonlar sayesinde. kayınvalidene güzel bir küpe al bence teşekkür için. inşallah annenle de aran düzelir

hamileyken biraz daha hassas oluyosun sevgili hormonlar sayesinde. kayınvalidene güzel bir küpe al bence teşekkür için. inşallah annenle de aran düzelir

Herhalde :)

Almak istediği bir hırka varmış. Onu almayı düşünüyorum. :)

Kv bana gelmedi diye oturup eşime ağladım. Ben anne sıcaklığı istiyorum.
Ben annemle konuşmuyorum senin annen gelsin 2 kap yemek yapsın. Mutlu olayım bak ben çalışıyorum hamileyim eksiklerim var yetemiyorum vs vs. Cam kapı tabi ki silsin istemiyorum, sadece ev yemek koksun istiyorum. Çok yalnız kaldım çünki. Yani okalabalık aile ortamını özledim.

ee burda canim..
kv aranin iyi olmasina sevindim tabiki guzel olsun araniz.hediye dusunmeniz de cok guzel..
ama anneyle kus olman bi kiz annesi olarak uzdu beni..

Emin ol bende küsmek istemiyorum annemle. Ama her şey bizim istediğimiz gibi olmuyor bu hayatta. Şimdilik böyle olmak zorunda.

Allah muhabbetinizi bozmasın.
Kv ile bu tip ilişkiler her zaman nasip olmuyor,inşallah devam eder.

ayy gercekten cok sasirdim babaniz vefat etmis miras annenizin hakki tabiki..daha anneniz vefat etmeden goz dikmissiniz...pek hayirli evladin yapacagi is degil bu..

O annen öldükten sonra.. Neyse küs kalmaya devam edersen kadın kahrından ölür zaten Allah korusun. Ondan sonra vicdan azabı çekersin. Bence böyle yapma

İyi de kanunlar veriyor konu sahibine bu hakkı.
Hakkı olmayan bir şeyi istemiyor ki

Ne kadar incitici bir şey kendi HAKKI olan şeyi istemesini "GÖZ DİKMEK" şeklinde yorumlamanız. Ne kadar saygısızca.
Bence sizler 3 kez düşünün, 1 kez yazın. Düşünmeden yazınca saçmalıyorsunuz.

Normal değil bana göre. Konu yoruma açık olduğu sürece kurallar dahilinde istediğimiz yorumu yapabiliriz. Başkasının yorumlarına müdahalede bulunmayın lütfen.

Senin yorumlarını hep seviyorum

Emin ol bende küsmek istemiyorum annemle. Ama her şey bizim istediğimiz gibi olmuyor bu hayatta. Şimdilik böyle olmak zorunda.
insallah en kisa zamanda duzelir araniz..1 yil once dogum yaptigimda dogum sancilari cekerken anne diye annemin elini sıkıca tutup ondan guc aldim dogumdan sonra da bi annem iyi geldi bana..Hersey gonlunce olsun..

Babamdan bana kalan mirasla kocamın ne alakası var anlayamadım ?
Kanunen mirascısı olduğum için 8/3 benim hakkım var kira gelirlerinden ve diğer mal varlıklarımızdan.

haklısınız bencede
Ölüm hak, miras helal derler.. hakkınızı vermiyorsa annenizle böyle olmakta çok haklısınız dilerim aranız düzelir..

kv ile böyle olmanıza sevindim sanki eşiniz biraz annesine çıtlatmış gibi geldi bana maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…