Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım, tşk ederima.s.şahane canım Allah ayırmasınnnnn :)))
bursa Aykar Prestij tatlımnerde çektirdin canım fotoğrafları?
a.s.a.s.a.s.maşallah![]()
canımmm, teşekkür ederim. ne güzel fotoğrafada yansıtabiliyosakopuyorumnanaktankesinlikle çok yakışıyorsunuz eşinizle siz
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
acayip pozitif bi enerjiniz var çift olarak nazar değmesin
gülmezmi tatlım, yıllardır beklediğim şey :lepi:çok güzel olmuşsun cnm Allah mutluluğunuzu daim etsin gözlerinizin içi gülüyor kaydirigubbakcemile5
Canım çok güzel olmuşsun maaşallah tüü tüü tütüüü Allah mutluluğunuzu daim etsin :)) Darısı tüm bekarlara :))
Canım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin:) yüz hattın fotoğraflarda öyle güzel durmuş ki inan bana hayran kaldım:) içten bir maşaallah diyorum:))) inş böyle dünya tatlısı bi kızınız da olur:)))
teşekkür ederim canım:1hug:Çok güzel görünüyorsunuz, allah mutlu etsin.
ben ona resmen aşığımmmmopuyorumnanaktan2. ve 5. fotoğraflara tek kelimeyle ba-yıl-dımmm!
Aşk var resmen o fotoğraflarda...
Umarım hep böyle güler yüzleriniz. Ama daha da sayınız çoğala çoğala=))...
amin inşallah canım, cümlemiz olalım:Saruboceq:çok beğendiğim fotoğraflarını canım inş hep böyle mutlu olursunuz
teşekkür ederima.s.mutluluklar dilerim. çok yakışmıssınız eşinle.
bebek için dua et yavrucumAmmiinnnn Sevgili'cimm aminn. Sizin de yüzünüzdeki o güzel ışık hiç sönmesin inşaallah. Dularımdasınız :))
canım benim o senin güzelliğin, Allah razı olsun. :1hug:Canim benim, tebrik ederim, Allah bir ömür mutlu etsin,
resimleriniz cok ama cok güzel cikmis...
tabi sizin güzelliginizden :)
Esinle cok yakisiyorsunuz, güzelim mutluluklar dilerim...