Sevgili olma amaci nedir ?

Arkadaslar mesajlariniz icin tek tek tesekkur ediyorum.. Ben dindar yasayan biri oldugum icin tanisma mesajini attiktan sonra sosyal hesaplarindan yasam tarzini gordum ve hic bulusmadan uygun olmadigimizi soyledim. Sonra hirs mi yapti anlamadim 1 hafta gorusmek icin yalvardi resmen. Yuzyuze gorustuk ve benim hayatima uyum saglamasinin zor oldugunu anlatmama ragmen istedigini soyledi. Ben de inandim dogrusu. Ve daha onceden hakkimda bilgi vermisler "Sadece evlilik icin gorusur o tarz biri degildir" diye. Yani bilerek geldi.

2 defa gorustuk sonradan bu tarz konusmalar yapmaya basladi iste. Herhalde beni denemek istedi diye dusunuyorum. Ya da bos bi anina denk gelmisim eglence olsun diye gorusmus..

Ayrica hicbir kapaliyi yargilamiyorum herkes herseyi yasayabilir ama ben bu zamana kadar kendimi inancim yuzunden uzak tuttum evlenince yasarim dedim. Olmasi gereken de bu zaten..

Bence şu an bunu sorgulaman bile saçma.Boşver ya.

Hayır Puşt oğlu puşt senden zevk almazsa bırakacak demek bu, bırak defolsun gitsin. Sanki dünyada erkekmi yok... Görücü usuluyse sebep olanlarada bir söyleyiver bakalım onun bi taraflarını kessinler. Böyle bir şey asla olamaz

Uyumu yakalamak için cinsellikten önce bir çok konu var önce kafanız birbirine uyuyomu o önemli bişeler hissettinizmi birbirinize karşı. O senii gerçekten evleneceği biri olarak görmüş olsaydı direk cinsellik demezdi kapalı oldğun halde. bence olmaması en hayırlısı olmuş.

Sorgulamak degil de insanlarin zamanlarini calip duygulariyla ne diye oynarlar anlamiyorum..
Güzelim boşver.Karşına çeşit çeşit insan çıkar.İlk çıkan ,iyi olacak diye birşey yok.Veya haftalarca görüşürsün o ısınmaz sen ısınmazsın yani herşey olur.
Bir de dindar olsun olmasın,başı açık olsun kapalı olsun.Hiç bir bayana böyle ısmarlama cinsellik teklif edilmez.

yasemina...imzana bakıp kendimi durduramıyorum :):)

Ben bu adami anlayamadim, yani tanismadan once nasil bir insan oldugunuzu az bucuk anlamistir. Niye pesinize dusmus o zaman ?

Adam manyak bence.

evet bana da eski erkek arkadaşım bu ten uyumu meselesini söylemişti
ama bak ne diyorum ESKİ erkek arkadaşım ten uyumu = pis eeeeğğ kötü adam iyi niyet olmaz o tiplerde
kimsenin teni sevişirken diyerine batmıyo yani ten uyumu olayınıda bir türlü anlayamadım

Çözemiyorum düğüm oldum resmen görücü usülü tanışıyor seni az buçuk biliyor yani bence denemeye kalktı olur ise ne ala tabi sonra yok şu bu yol verecek öküz

Şimdi en önemlisi şu sen beğenmedinse içine sinmediyse asla görüşme artık açıkca da söyle annene en azından bana bunu dedi diye görücüyü görsün

Adam seni istemiyorum deme yolunu böyle uygun görmüş
bi kere böyle bir zihniyet görücü üsülü kabul etmez...dalga geçti,kafa buldu net...

Ben de cozemedim niyetini gercekten.. Neyse olan olmus arkasindan agladigim icin degil de ilk defa bu tarz birini gordugum icin sizlere sorma geregi duydum.. Benim bilmedigim biseler mi var diye

Ben de cozemedim niyetini gercekten.. Neyse olan olmus arkasindan agladigim icin degil de ilk defa bu tarz birini gordugum icin sizlere sorma geregi duydum.. Benim bilmedigim biseler mi var diye

Öküz möküz dobra adammış Direk evliliğe değil gerdeğe odaklanmış evlilik merakı değil de gerdek merakı var gibi

Hiç sevişmediyseniz ten uyumu olayını bir türlü anlayamamış olabilirsiniz.

Ten uyumu aradaki o büyük cinsel çekimdir, uyumdur, karşılıklı hissedilen arzudur. Daha nasıl anlatayım bilemedim, o uyumu yaşarsanız zaten demek istediğimizi anlarsınız.

Kimi zaman çok yakışıklı, çok efendi, düzgün bir adamı istemezsiniz çünkü size çekici gelmez, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…