Bence şu an bunu sorgulaman bile saçma.Boşver ya.Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Bence şu an bunu sorgulaman bile saçma.Boşver ya.
Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Güzelim boşver.Karşına çeşit çeşit insan çıkar.İlk çıkan ,iyi olacak diye birşey yok.Veya haftalarca görüşürsün o ısınmaz sen ısınmazsın yani herşey olur.Sorgulamak degil de insanlarin zamanlarini calip duygulariyla ne diye oynarlar anlamiyorum..
yasemina...imzana bakıp kendimi durduramıyorum :):)Hiç öyle düşünme, herkes öyle evlenmiyor.
Mesela o soruyu sormasa belki senin isteğinle yaşayacaksınız bişeyler, ama bu adam bu soruyu soruyor tamamen densizlik. Sonuçta bu şeyi yaşamak istiyosan senin kararın da önemli.
Arkadaslar mesajlariniz icin tek tek tesekkur ediyorum.. Ben dindar yasayan biri oldugum icin tanisma mesajini attiktan sonra sosyal hesaplarindan yasam tarzini gordum ve hic bulusmadan uygun olmadigimizi soyledim. Sonra hirs mi yapti anlamadim 1 hafta gorusmek icin yalvardi resmen. Yuzyuze gorustuk ve benim hayatima uyum saglamasinin zor oldugunu anlatmama ragmen istedigini soyledi. Ben de inandim dogrusu. Ve daha onceden hakkimda bilgi vermisler "Sadece evlilik icin gorusur o tarz biri degildir" diye. Yani bilerek geldi.
2 defa gorustuk sonradan bu tarz konusmalar yapmaya basladi iste. Herhalde beni denemek istedi diye dusunuyorum. Ya da bos bi anina denk gelmisim eglence olsun diye gorusmus..
Ayrica hicbir kapaliyi yargilamiyorum herkes herseyi yasayabilir ama ben bu zamana kadar kendimi inancim yuzunden uzak tuttum evlenince yasarim dedim. Olmasi gereken de bu zaten..
Ben de cozemedim niyetini gercekten.. Neyse olan olmus arkasindan agladigim icin degil de ilk defa bu tarz birini gordugum icin sizlere sorma geregi duydum.. Benim bilmedigim biseler mi var diye
Hiç sevişmediyseniz ten uyumu olayını bir türlü anlayamamış olabilirsiniz.evet bana da eski erkek arkadaşım bu ten uyumu meselesini söylemişti
ama bak ne diyorum ESKİ erkek arkadaşım ten uyumu = pis eeeeğğ kötü adam iyi niyet olmaz o tiplerde
kimsenin teni sevişirken diyerine batmıyo yani ten uyumu olayınıda bir türlü anlayamadım
Ben bu adami anlayamadim, yani tanismadan once nasil bir insan oldugunuzu az bucuk anlamistir. Niye pesinize dusmus o zaman ?
Adam manyak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?