Sevgili olma amaci nedir ?

Kendisine sorsaydınız, ten uyumunu test etmek amacı ile daha önce de pek çok kişi ile sevişmiş olsanız size "hakkınız tabii, saygı duyuyurum" diyecek miymiş? Eğer bunu söyleyebiliyorsa o zaman tamam, düşüncelerinde samimidir.
 
Senin karakterini veya kafa yapını tanımakla ilgilenmiyor arkadaş. Aradığı bir hayat arkadaşı değil, işin gazı kaçana kadar birlikte olup sıkılınca bırakacağı bir dişi arayışında. Sakın üzülme, bitmesi çok iyi olmuş.
 


ayy hic gulecegim yoktu.
cuusss deseydiniz sahisa.
ten uyumuna oyle hadi kalk bi seviselim diyerek mi bakiliyormus?
hayir belki taniyinca sizden hoslanmayacak, sevismeye gerek bile kalmayacak belki.
okuzlugun de bu kadari.
 
oha yani.
yavaş ol deseydin.
bu nedir ya.
ne biçim adamlara çatıyorsunuz siz böyle anlayamıyorum bazen.
devir mi değişti nedir.
 
Ten uyumunun anlaşmayla olmayacağını, sapıklığını böyle ortalıklara dökmemesi gerektiğini söyleseydiniz keşke. Kendini erkenden belli etmesi iyi olmuş gerçi, boş verin.
 
görücü usülünde sevişmek istediyse eğerki birbirinizi dışardı bulsaymışsınız direk t hallenecekmiş sapık
 
Yuhh, görücü usulü biriyle tanışıyor ten uyumu açısından evlenmeden sevişmek istiyor...

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
 
Kapalı olmanızın konuyla bağlantısını çözemedim öncelikle.

Başını örten kadın islamın tüm gerekliliklerini yerine getiren kadındır gibi bi algı son derece yanlış. İnsanlar o kadar tutarlı degiller bazı seyler sadece görüntüde kalıyo cogu zaman. Yani kapalı kadın mutaassıp kadındır algısı yine kapalı kadınların davranışlarıyla yıkıldı gitti kusura bakmayın. Aklıma o kadar cok örnek geldi ki hangi birini yazsam diye düsündüm sonra konuyu dagıtmayayım diye vazgectim.

Tanıştırıldıgınız adama gelince önce görücü usulünü okudum, sonra ten uyumunu okudum sonrası böyle oldu. Ki evlenmeden önce ciftlerin ten uyumunu kesfetmesi ve birbirlerini cinsel anlamda da sonuna kadar tanıması gerektigini sonuna kadar savunan bi insanım ama adam sagolsun bana bile yuh dedirtti.

Bi erkegin görücü usulüyle tanıştırıldıgı bi kadından, arada daha ask gibi, tutku gibi baglar kurulmamışken pazarlıkla cinsel iliski yasamayı istemesi de olsa olsa ikiyüzlülüktür. Cinsel iliski bu kadar soguk ve duygusuz bi kavram olmamalı.

Son kısmı anlayamadım yalnız siz ben istemiyorum dediginizde diretti mi yoksa efendice peki bitirelim o zaman deyip gitti mi?

Eger direttiyse ya da ayrılmakla tehdit ettiyse daha diyecek cok lafım var benim ona da neyse

Ama yok diger türlüyse beklentisini her ne kadar tutarsız ve gerceklerden uzak bulsam da dogru olanı ve üstüne düseni yapmış. Neticede beklentiler (beklentiler ama dogru ama yanlış ya da uçuk seyler olsun fark etmez) uyusmadıgında gitmeyi de bilmek lazım.
 
Bence sevgili olmanın amacı birbirini tanımaktır. ten uyumu bence de önemli ama daha önemli olan inanç ve kafa uyumu... yani sizin inançlarınıza, kafa yapınıza saygı gösterip hatta aynı düşüncelere sahip biri olsa bence daha iyi olur. ondan bence hiç takmayın bekleme yapmaması iyi olmuş amcamızın
 
konu sahibinin derdini anladım ben kapalı dindar bi kızım bana nasıl böyle şey teklif edebilir ki diyor ona öğretmişler kafana çaput sararsan erkeklere sana farklı gözle bakmaz diye o da şaşırıyor şimdi. yazık ne diyelim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…