KAPALI OLMAKLA İŞİN CİNSEL BOYUTUNUN NE ALAKASI VAR !
Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
oha yani.Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Kıro ama cidden...Görgüsüz.
görücü usülünde sevişmek istediyse eğerki birbirinizi dışardı bulsaymışsınız direk t hallenecekmiş sapıkMerhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Ben de durduramıyorum bakıp bakıp gülüyorumyasemina...imzana bakıp kendimi durduramıyorum :):)
kedi ve ben...sağdaki ben pembeli olan o benBen de durduramıyorum bakıp bakıp gülüyorum
yok, bu 'bir demet tiyatro'daki 'saldiray abi' karakteriyalan dünyadaki orçun gibi gelene gidene sevişelim mi diyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?