yine geldin mi olay yeri karistirma ekip amiri?konu sahibinin derdini anladım ben kapalı dindar bi kızım bana nasıl böyle şey teklif edebilir ki diyor ona öğretmişler kafana çaput sararsan erkeklere sana farklı gözle bakmaz diye o da şaşırıyor şimdi. yazık ne diyelim..
madem aileler haberdardı, "hmmm ben bunu bi babama sorayım" deseydin. sonra da geri vitesi seyretseydin.
ten uyumuyla çekiciliği kıyaslamanız da olmamış pek , cinsel ilişkiye hiç girmedim daha önce evet haklısınız ama cinsel ilişkiye girmeden evlenipte aramızda ten uyumu yok diye ayrılanı da hiç görmedim,bu benim kafama yatmayan bi durum sizi rahatsız mı etti?Hiç sevişmediyseniz ten uyumu olayını bir türlü anlayamamış olabilirsiniz.
Ten uyumu aradaki o büyük cinsel çekimdir, uyumdur, karşılıklı hissedilen arzudur. Daha nasıl anlatayım bilemedim, o uyumu yaşarsanız zaten demek istediğimizi anlarsınız.
Kimi zaman çok yakışıklı, çok efendi, düzgün bir adamı istemezsiniz çünkü size çekici gelmez, değil mi?
Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Beni rahatsız falan etmedi tabii ki, bana ne, ten sizin uyum sizin : ) Ben sadece alıntıladığım mesajda "ten uyumu olayınıda bir türlü anlayamadım" dediğiniz için cevap yazdım o kadar.ten uyumuyla çekiciliği kıyaslamanız da olmamış pek , cinsel ilişkiye hiç girmedim daha önce evet haklısınız ama cinsel ilişkiye girmeden evlenipte aramızda ten uyumu yok diye ayrılanı da hiç görmedim,bu benim kafama yatmayan bi durum sizi rahatsız mı etti?
Kapalı olmanızın konuyla bağlantısını çözemedim öncelikle.
Başını örten kadın islamın tüm gerekliliklerini yerine getiren kadındır gibi bi algı son derece yanlış. İnsanlar o kadar tutarlı degiller bazı seyler sadece görüntüde kalıyo cogu zaman. Yani kapalı kadın mutaassıp kadındır algısı yine kapalı kadınların davranışlarıyla yıkıldı gitti kusura bakmayın. Aklıma o kadar cok örnek geldi ki hangi birini yazsam diye düsündüm sonra konuyu dagıtmayayım diye vazgectim.
Tanıştırıldıgınız adama gelince önce görücü usulünü okudum, sonra ten uyumunu okudum sonrasıböyle oldu. Ki evlenmeden önce ciftlerin ten uyumunu kesfetmesi ve birbirlerini cinsel anlamda da sonuna kadar tanıması gerektigini sonuna kadar savunan bi insanım ama adam sagolsun bana bile yuh dedirtti.
Bi erkegin görücü usulüyle tanıştırıldıgı bi kadından, arada daha ask gibi, tutku gibi baglar kurulmamışken pazarlıkla cinsel iliski yasamayı istemesi de olsa olsa ikiyüzlülüktür. Cinsel iliski bu kadar soguk ve duygusuz bi kavram olmamalı.
Son kısmı anlayamadım yalnız siz ben istemiyorum dediginizde diretti mi yoksa efendice peki bitirelim o zaman deyip gitti mi?
Eger direttiyse ya da ayrılmakla tehdit ettiyse daha diyecek cok lafım var benim ona da neyse
Ama yok diger türlüyse beklentisini her ne kadar tutarsız ve gerceklerden uzak bulsam da dogru olanı ve üstüne düseni yapmış. Neticede beklentiler (beklentiler ama dogru ama yanlış ya da uçuk seyler olsun fark etmez) uyusmadıgında gitmeyi de bilmek lazım.
konu sahibinin derdini anladım ben kapalı dindar bi kızım bana nasıl böyle şey teklif edebilir ki diyor ona öğretmişler kafana çaput sararsan erkeklere sana farklı gözle bakmaz diye o da şaşırıyor şimdi. yazık ne diyelim..
İşin için de ailelerde var adam sana bunu söylediği an dur ben bir aileme telefon edip sorayım önce onların onayını alayım derdimMerhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
kuzum bence o bunu kabul etmeyecegini bildigi için bu konuda senin üzerine geldi... seni gerçekten isteseydi saygi duyardi zaten... basindan atmaya çalisti ama tabii oluru varsa da hayir demeyecekti!! ayrica diyelimki dedigi gibi oldu? (yüzüne tükûresim var onun su an) ve iliskinizde bir uyum bulamadiniz??? ne olacak???
sen kullanilmis! o hevesini almis... bunlari yasasaydi seninle evlenirdi he canim hee... !!! yorma o güzel kafani ve temiz kalbini bu aptalca sorularla... iyi ki bitirmis gerizekali mikrop! ya sana kabul ettirene kadar devam etseydi... kene gibi yapismadi Allah'tan.. verilmis sadakan varmis...
cevabı niye merak ediyorsun. teselli mi olacaksın. kabul edemeyeceğin şeyi sart koşmuş sen de bitirmişsin. düşünecek ne var daha?Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Birbirini tanımak önden pazarlıkla olmaz tabi ikiniz de hata etmişsiniz. Adı üstünde tanımak bu zamanla su akıp yolunu bulurluk bi durum. Birbirimizi tanıyalım ama şu kadarcık demek hata, yok yok o kadarı bana yetmez dibine kadar tanıyalım demek de bambaşka bi hata. Bu kısımları hiç konuşmayıp akışına bıraksanız çok daha iyi giderdi büyük ihtimal.Kapalilikla ilgili ara sayfalarda aciklama yaptim aslinda tekrar soleyeyim.. Dedigim gibi kapalilik kimsenin namus olcusu degildir gunumuzde cok farkli amaclarla kapanan insanlar var.. Ama benim yasam tarzim gorustugum sahsa daha onceden soylenmis.. Ben de ne istedigimi bilen biriyim.. Ve bunlari bilerek gelip kabul ediyor..Ben buna ragmen soylenene sasirdim.. Yoksa kim ne yaparsa yapsin kimseyi yasayisindan dolayi yargilamiyorum.
Ben istemedigimi soyleyince karsilikli bitirdik.. Ben de gorucu usulu gorussem de 1 haftada soz nisan olsun birbirimizi tanimadan evlenelim demedim.. Hatta birbirimizi taniyalim ama cok ileri duzeylere gitmeden olsun dedim.. Kabul etmedi..
cevabı niye merak ediyorsun. teselli mi olacaksın. kabul edemeyeceğin şeyi sart koşmuş sen de bitirmişsin. düşünecek ne var daha?
Birbirini tanımak önden pazarlıkla olmaz tabi ikiniz de hata etmişsiniz. Adı üstünde tanımak bu zamanla su akıp yolunu bulurluk bi durum. Birbirimizi tanıyalım ama şu kadarcık demek hata, yok yok o kadarı bana yetmez dibine kadar tanıyalım demek de bambaşka bi hata. Bu kısımları hiç konuşmayıp akışına bıraksanız çok daha iyi giderdi büyük ihtimal.
Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
bazı insanlar evlenmeden önce nu konuda uyumlu olup olmadıklarını öğrenmek ister kınayamayız fakat başörtüsü takan, dini inançlarını yerine getirmeye dikkat eden bi kadına ne cürretle bu teklifte bulunabilir? bakınca anlaşılmıyormuş mu bu konudaki görüşlerin? ya gerçekten aptal bir insan; ya da bilinçli bi şekilde sinirlerini bozmak istemişMerhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?