Sevgili olma amaci nedir ?

yine geldin mi olay yeri karistirma ekip amiri?

kuzum bence o bunu kabul etmeyecegini bildigi için bu konuda senin üzerine geldi... seni gerçekten isteseydi saygi duyardi zaten... basindan atmaya çalisti ama tabii oluru varsa da hayir demeyecekti!! ayrica diyelimki dedigi gibi oldu? (yüzüne tükûresim var onun su an) ve iliskinizde bir uyum bulamadiniz??? ne olacak???
sen kullanilmis! o hevesini almis... bunlari yasasaydi seninle evlenirdi he canim hee... !!! yorma o güzel kafani ve temiz kalbini bu aptalca sorularla... iyi ki bitirmis gerizekali mikrop! ya sana kabul ettirene kadar devam etseydi... kene gibi yapismadi Allah'tan.. verilmis sadakan varmis...

ten uyumuyla çekiciliği kıyaslamanız da olmamış pek , cinsel ilişkiye hiç girmedim daha önce evet haklısınız ama cinsel ilişkiye girmeden evlenipte aramızda ten uyumu yok diye ayrılanı da hiç görmedim,bu benim kafama yatmayan bi durum sizi rahatsız mı etti?

hay allahım ya daha neler göreceğiz şakamısın be sen deseydin bu ne densizlik ya!!!! allahım sen koru bu tarz zihniyetlilerden . Lafa bak ya flört aşamasında sevişme ŞARTI ...

Beni rahatsız falan etmedi tabii ki, bana ne, ten sizin uyum sizin : ) Ben sadece alıntıladığım mesajda "ten uyumu olayınıda bir türlü anlayamadım" dediğiniz için cevap yazdım o kadar.

Gerçekten evlenip de uyumlu, güzel bir seks hayatı olmayan çiftlerin bunu duyurarak ayrılacağını düşünmüyorsunuz değil mi? Forumda cinsel hayatı sorunlu olan çiftlere yazılan mesajları görürseniz, "ten uyumu" olmayan çiftlerin yaşadığı sorunları ve onlara yazılan cevapları da görürsünüz zaten.

Ten uyumuyla çekiciliği kıyaslarım çünkü o adamın size çekici gelmemesinin nedeni arada o çekimin olmaması.

Her neyse, dediğim gibi ben sadece açıklamaya çalışmıştım ama gerek yok sanırım. Yaşadığınızda anlayacaksınız ne de olsa.

Bak sen uyumuna bakacakmıs..Ee ten uyumu yoksa ne dıyecek,yattık denedım tenımız uyumlu degıl bye mı dıyecekmıs ..Bu erkeklerı bu rahatlıga alıstıran kadınlaaar nerdeysenız cıkın sızı yolalım biii...İyi kı ayrılmıssın..

Kapalilikla ilgili ara sayfalarda aciklama yaptim aslinda tekrar soleyeyim.. Dedigim gibi kapalilik kimsenin namus olcusu degildir gunumuzde cok farkli amaclarla kapanan insanlar var.. Ama benim yasam tarzim gorustugum sahsa daha onceden soylenmis.. Ben de ne istedigimi bilen biriyim.. Ve bunlari bilerek gelip kabul ediyor..Ben buna ragmen soylenene sasirdim.. Yoksa kim ne yaparsa yapsin kimseyi yasayisindan dolayi yargilamiyorum.

Ben istemedigimi soyleyince karsilikli bitirdik.. Ben de gorucu usulu gorussem de 1 haftada soz nisan olsun birbirimizi tanimadan evlenelim demedim.. Hatta birbirimizi taniyalim ama cok ileri duzeylere gitmeden olsun dedim.. Kabul etmedi..

Sanirim aralarda yazdiklarimi okumamissiniz bi ustte yazdigim mesaja bakmanizi oneririm..

İşin için de ailelerde var adam sana bunu söylediği an dur ben bir aileme telefon edip sorayım önce onların onayını alayım derdimBak sen o zaman o adamın haline nasıl yan çizerdi.Hatta aile yerine çaktırmadan bir arkadaşımı arardım paçaları tutuşsun diye.

Evet ben de aynen boyle dusunuyorum.. Basta cok uzuldum ama sonucta ilahi adalet denen bise var..

cevabı niye merak ediyorsun. teselli mi olacaksın. kabul edemeyeceğin şeyi sart koşmuş sen de bitirmişsin. düşünecek ne var daha?

Birbirini tanımak önden pazarlıkla olmaz tabi ikiniz de hata etmişsiniz. Adı üstünde tanımak bu zamanla su akıp yolunu bulurluk bi durum. Birbirimizi tanıyalım ama şu kadarcık demek hata, yok yok o kadarı bana yetmez dibine kadar tanıyalım demek de bambaşka bi hata. Bu kısımları hiç konuşmayıp akışına bıraksanız çok daha iyi giderdi büyük ihtimal.

Tabi ki bende bastan pazarlik yapmayi sevmem ama karsidaki ask sevgiden once cinsellik bekleyince insan tedbiren sinir koyma ihtiyaci duyuyor acaba benimle sadece bu yuzden mi beraber diye...

eyyy allahım ne günlere kaldık. görücü usulünde de böyle ise zaman gerçekten kötü devir.

Hakikaten bencilin tekiymiş. Siz de Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz ki gerçek yüzünü hemen görmüşsünüz. Kurtulduğunuza şükredin derim.

bazı insanlar evlenmeden önce nu konuda uyumlu olup olmadıklarını öğrenmek ister kınayamayız fakat başörtüsü takan, dini inançlarını yerine getirmeye dikkat eden bi kadına ne cürretle bu teklifte bulunabilir? bakınca anlaşılmıyormuş mu bu konudaki görüşlerin? ya gerçekten aptal bir insan; ya da bilinçli bi şekilde sinirlerini bozmak istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…