sevgili olmadan birliktelik

Iki tarafta esitken niye hep erkek kullanıyor olsun. O zaman konu sahibi adamı kullanıyor diyelim her sayfada bi cinsiyetçilik var yahu.

• Herkes ayni bakis açısıyla bakmayacaktir, sonucta sizin dini yada örfi yargilarinizi bilemeyiz.
  • Sahsìm adina cinselligin yasanma sebebinin kadin yada erkek olsun duygusal saglam bir bag olmasi gerektiğini düşünüyorum.
  • Sizin bir taraftan akliniz rahat ancak "ya giderse?" sorusu da takilmiyor dehil anladigim kadariyla..
  • Tüm iliskilerde telefonla mesajla sürekli görüşme olmak zorunda değil ancak birbirinizin hayatima dair iletisim noktalari olmali.
  • Cinsellik sevdiginiz insanlar yasayinca harika bir sey buna kimsenin itirazi olmaz.
  • Siz iliskinin sadece cinsellik olup olmadığını düşünüyorsanız dışarıda da buluşun. Birlikte yürüyüş yapın cay icin.. sonra eve gecmek isterseniz yine gecersiniz.
  • Konusmalarina bakin beyefendinin o konusurken kendinizi de ölçüp tartin bu iliskiden beklentiniz ne, ne kadar sürer, bu iliskinin sonu sizi yıpratir mi vs...
  • Karar sizin.. bize mutluluk dilemek düşer..

"Dışarda ne olup bitmez derken.." konu sahibi ve arkadaşi arasındaki ilişkiyi adlandiramayanlar , yahut (çok özür dilerim ) f.ckbody ilişkisini bilmeyenler için mi sordunuz ?

Kadın erkek gibi değildir. Katılıyorum.. Duygusal varlıklariz. Bir duygu bir hissiyat olmadan bir erkeğe kolay kolay evet demeyiz.. Bu işi meslek olarak görenler istisna ancak bu da hor gorulmemeli...
Erkek mantığı, kadın duyguları ile hareket eder.. İşte bu yüzden çoğu zaman gözyaşı döken taraf duygusal taraf oluyor... Bu hususta katılıyorum size...

Şu durumda fazla romntik bi konuşma olmaz mı yani bu ilişki pek o romantizmi kaldırmaz

Her ne kadar duygusalık yaşadığınızı söyleseniz de, adamın size bakışı sizinki gibi değil.
Bazı erkekler hoşlanmadan seks yapamaz.
Onunki de o hesap. Yazdıklarınızdan gayet net anlaşılıyor.
Beklentinizi minimum seviyede tuttuğunuz takdirde mutluluğunuz devam eder.
Ama eskaza konuşmaya kalkarsanız bitme noktasına gelebilir
İçinizden geleni yaşayın inşallah istediğiniz gibi bir aşamaya gelirsiniz..

Ben de karşıyım bu tarz seylere ama kendileri memnunsa beni ilgilendirmez yani. Ancak kadının yine kadin tarafindan (eşit olmalarına rağmen) erkekten aşağı görülmesine, erkeklerin üstünluk taslamasindan da cok gıcık oluyorum. Bizim ulkede ahlak; saçma sapan örf adet gelenek görenek ne varsa hepsi kadina işler.

Ooh ne guzel.adamin keyfi tikir istedigi vakit gonlunu eglendiriyorsunuz. bi zahmet sacinizida oksayiversin,fikrinizide soruversin fenami onda bile adamin cikari var kadin gozuyle senden fikir aliyor.hakkinda duşunduklerinide ne sen sor ne ben soylim
Kucukpiraya de onla eğlendiriyor gönlünü :) niye hemen kadın bırakılacak olan durumunda olsun ki
çunku kadinin beklentisi var.belliki bir yuva kurmak istiyor onunla

Sana katılıyorum ama kadınlar genellikle cinsellikten daha çok duygusal bağlara önem verir yaratılış bu şekilde yani çok nadir görürüz değilmi bu adamıda sevmiyorum ama yatıp ihtiyacımı gideriyorum diyen tam tersi yattık kendimi kötü hissettim beni sevmiyor diye sevgi aşk duyguları daha baskın basıyor..

Canım sen bu adamın bekar olduğuna emin misin? Hayatım, canım gibi lafları yüzüne söyleyip mesajlara yazmamasından işkillendim. Sanki biri mesajlarına bakarsa inkar edebilmek için yapıyor gibi geldi.

Kesinlikle ask deil yasanilan..adam resmen cinsel istegini giderior sizinle baska hic bir sey olamaz..bence fazla kaptirmayin kendinizi

Kadılmıyorum dediklerinize kadın mantığı ile de hareket eder eğlenmek ister dibine kadar yaşar bu meslek edinmek değildir emin ol erkek ırkından daha hızlı kadınlar var

Ben çevremde çevrede çok gördüm görmeyene duymayana da şaşarım günümüz de kadınlar eve erkek atıyor ve yeni nesil daha hızlı

Pardon yaa konu sahibi neden yanlis bilgi veriyorsunuz 41 yasinda gorunuyorsnz 25 im diyorsunuz bende o zmn diyorum ki gorustugunuz adam evliiiiii

Sanırim bi gün cinsel tatmini için yaninizda olduğu dank edecek size ve

mutsuz olmaya başlayacaksiniz......duygusal olarak

sizi tatmin etmeside kendi cinsel tatminini saglamak için oldugunu...

Şimdi size samimi gelen duygusalliginin sahteligini anlıycaksiniz...

Tamamen bu izlenimi olusturdu anlattıklarniz bende...

Ismi olmayan iliskiler hem guzel hem zor.

Bu sekilde devam edersen bağlanabilirsin. O hayatina devam ediyor arada sen giriyorsun hayatina. Sen kendini kaptirmissin sanki. Karsi taraf ayni dusuncede degil saniyorum.

Kapilmam, alismam, bu sekilde mutluyum diyorsan devam et.

En ufak bağlanma riskin varsa ya isim koy ya bitir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…