sevgili olmadan birliktelik

Yine de bilemiyorum. İnsan oğlu iyice şeytan oldu. Kendilerini gizleyebiliyorlar. Sosyal medyada ise haydi haydi gizler kendini. Ben korkardım şahsen.
Siz sosyal medyada her durumunuzu yazıyor iseniz boşanma durumunuzu öğrenmiştir. Yazmıyorsanız bilemeyebilir. Aynı şekilde o da yazmaz bilemeyebilirsiniz hayatını.
Mesleğine sakin duruşuna aldanıp sonucunda gerçek yüzünü gördüğüm insanlar oldu. Bence dikkatli adım atın.
Siz ondan iyice hoşlanmaya başlamışsınız sanki. Bağlanip kopamayacak gibi bir izlenim veriyorsunuz. Umarım bu ilişki istediğiniz gibi ilerler. Mutlu olursunuz. Ben kuruntu yapıyorumdur inşallah.

Ben mantıklı bulmadım adam ihtiyacını giderip gidiyo bence biraz temkinli davran kullnıyo gibi geldi şahsi fikrim

Adamin performansi iyi demek ki.
Neden hep erkeklerin kullandigi soylenir bilmem.
Kullanmak ancak kizi farkli vaatlerle birseylere razi ediyorsa ve o vaatler aslinda bossa olur ancak. Sirf seks icin duygusal acligina oynamak gibi.

Su an esime kizginim mesela ama libidom tavan. Aksam gelince alicam ifadesini.
Ben mi onu kullanmis oluyirum bu durumda yoksa ben kadin oldugum icin esim mi beni kullanmis oluyo?

allah iyiliğinizi versin. katılıyorum

Bırakın artık şu saçma kalıpları ya kafın için bedensel bir durum değilmişte bilmem neymiş he canım erkek ırkının bir tek libidosu cinsel arzusu var bizlerin yok ve bizler canımız isteyince cinsellik yaşayamayız hu hu günaydın dışarda bir sürü böyle kadın var...

Eşin sen kullanıyor boşan

ben sizin çok tepkisiz kalmanıza bağladım adamın tutumunu ..
adam alacağı şeyi bile soruyor birlikteyken size canım diyor ama siz demiyorsunuz..
belki adam sizin bu ilişkiyi bu şekilde yürütmek istediğinizi sanıyor ve kaybetmek istemediği içinde o şekilde bir konuşma yapamıyor ..
siz adamı darlamıyım diye fazla kasmışsınız gibi geldi bana..

Adamın maddi durumu iyiyse ikinci bir bekar evi açmak zor olmasa gerek.Mutluluklar...

ne kadar farklı ve dahi yanlış anladın?
Elbette kadının da cinsellik ihtiyacı var. Mutlaka tatmin de edilmesi gerek. Mutlu bi yaşam için, ancak dediğim gibi kadın için seks, sadece seks demek değil. Fıtrat olarak daha başka anlamlar da yukluyoruz olaya. Sevmedigi bi adamla sadece cinsel performansı iyi diye beraber olabilir kadın diyorsun. belki bunu başarabilecek birkaç kadın vardır ama geneli için bu mümkün değil. Empati yap.

Bak konu sahibi ilişkiye mana aramaya başlamış.. en basidinden 'biz neyiz?' diyor.

İmza atmissa kullanmamis oluyor, imzali sevisince ne heyecan biter, ne adam alacagimi aldim diyip sogur ne de kullanir. Butun keramet islak imzada.

Duygusal olarak bir beklentiniz yoksa ve halinizden memnunsaniz tadini cikartin gitsin o sizi kullaniyorsa sizde onu kullaniyorsunuz
Ama adamin duygusal yakinligini birlikte olmadan once film izlemeyle o anin buyusuyle guzel hitaplarla tartmayin derim e kapidan girer girmez sevismek olmaz heralde bu mantikta muhtemelen
Hic bellide olmaz belki size asiktir ama adini koymamak hosuna gitmistir
Ama belkide bigun baska birine asik olup gidicektir karar sizin ya konusmadan yasayin ya da konusun ne oldugunuzu ne olacaginizi bilin

Fitrat olarak degil oyle ogrendigimiz icin baska anlamlar yukluyoruz olaya.

Seks temelde bedenseldir ve duygu olmadan da yapilir. Birkac kadindan cok daha fazlasi var ayrica sekse duygusallik atfetmeden sevisen.

Tek gecelik iliskileri erkekler kendi baslarina yasamiyorlar. Tinder kadar populer bir uygulamayi erkekler kadar kadinlar da kullaniyor. F*** buddy veya friends with benefits gibi yeni iliski terimleri turedi.

Kadinlar eskeri sevdigi adamla sevisir evet ama ask sevismenin sarti degildir temelde. Asik oldugu adamla sevismek kadinin tercihidir.

Ağzına sağlık

Olabilir.. peki konu sahibi kişinin bu portföyde old söyleyebilir miyiz?

Ne bir kaçı bir çok kadın var canım evet diyorum ve lafımın arkasındayım günü birlik yaşayan erkekler bile var ok ee erkek erkeğe mi yaşıyor sanıyorsun ?

Bu konuda nedense kendimi buldum Erkek milleti işte..İlk zamanlar çok tatlılar hepsi adını koysan acımaya başlar sende sıkılırsın tamam işte ikinizde mutlusunuz takılın gitsin çokta şiy etme boşver

Tum yorumlari okumadim ama bu adamin evli ya da bekar oldugunu biliyor musunuz? Evli olup arada bir sizinle gorusuyorsa bu sizi uzer.

Neyi ispatlamaya calisiyorsun anlamadım. Bu kadınlar birkaç degil, bircok.. peki, ee?

Bu hanım kötü bi evlilik ve kotu bi boşanma süreci yaşamış.. duygusal manada sağ ve salim mi sizce?. Yaralarını sarmış mi hayata adapte olmus mu? Başka şartlarda olsaydı henüz tanıştığı biriyle bu şekilde bi ilişkiyi oncelikli tercih eder miydi ? Söylemek istediğim bu.

Olabilir.. peki konu sahibi kişinin bu portföyde old söyleyebilir miyiz?

konu sahibinin ilişkisi süreklilik sağlamış ..
adam sevgi sözcükleri kullanıyor.. birşey alacağı zaman , saçını sakalını kestireceği zaman danışıyor bunlarda konu sahibinin kafasını karıştırıyor.. adam hiç bunları yapmamış olsa konu sahibi sevişiyoruz orda kalıyor diye düşünüp ister devam eder ister etmez ama bu şekilde kafası karışıyor ve biz neyiz diye soruyor ..
sanki bu konuda asıl adam sevmeden sevişemeyen taraf :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…