- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Yine de bilemiyorum. İnsan oğlu iyice şeytan oldu. Kendilerini gizleyebiliyorlar. Sosyal medyada ise haydi haydi gizler kendini. Ben korkardım şahsen.sosyal medya sağolsun stalklayabiliyoruz artık herşeyi bende baktım baya zaten. yok evli değil. Benimde evlenip boşandığımı bilmiyor. hiç eskilerden konuşmadık ve bende kendiliğimden söylemeye gerek duymadım..Sabıkalı değil çünkü doktor. psikopat gibide görünmüyor. sadece biraz duygusal gibi. tabi bende hiç hiç bişey bilmeden bunları bilmeden en başta yatagıma almadım. tamam bi gün görüştük ondan önce ama baya oturduk neredeysse bir tam gün muhabbet ettik gezdik. Yok üzerine düşmem ben sevgili olmasakta olur. ama böyle duygusallıkla fuckbuddy arasında kalan bi ilişki olunca o duygusallık kısmı beni etkiliyo bazen bişey hissedecek gibi oluyorum .bari tam fuckbuddylik olsa olacaksada napayım..
Adamin performansi iyi demek ki.Sizi kullanıyo
Adamin performansi iyi demek ki.
Neden hep erkeklerin kullandigi soylenir bilmem.
Kullanmak ancak kizi farkli vaatlerle birseylere razi ediyorsa ve o vaatler aslinda bossa olur ancak. Sirf seks icin duygusal acligina oynamak gibi.
Su an esime kizginim mesela ama libidom tavan. Aksam gelince alicam ifadesini.
Ben mi onu kullanmis oluyirum bu durumda yoksa ben kadin oldugum icin esim mi beni kullanmis oluyo?
Bırakın artık şu saçma kalıpları ya kafın için bedensel bir durum değilmişte bilmem neymiş he canım erkek ırkının bir tek libidosu cinsel arzusu var bizlerin yok ve bizler canımız isteyince cinsellik yaşayamayız hu hu günaydın dışarda bir sürü böyle kadın var...1,5 ay değil mevzu. Cinsel birliktelik kadın için sadece bedensel bi durum değildir..Genelde tersi olur kadin önce sever, sonra birlikte olur. Ama sizin durumda cinsellik aradaki muhabbeti artırır. Yani duygusal olarak bağlanmak bence kaçınılmaz bi son. Bu konu da onun kanıtı işte.
Eşin sen kullanıyor boşanAdamin performansi iyi demek ki.
Kullanmak ancak kizi farkli vaatlerle birseylere razi ediyorsa ve o vaatler aslinda bossa olur ancak. Sirf seks icin duygusal acligina oynamak gibi.
Ben mi onu kullanmis oluyirum bu durumda yoksa ben kadin oldugum icin esim mi beni kullanmis oluyo?
Adamın maddi durumu iyiyse ikinci bir bekar evi açmak zor olmasa gerek.Mutluluklar...yaav yok kendi evii. eşyaları kıyafetleri herşeyi dizili adamın benle görüşürken taşındı zaten oraya tüm eşyaları beraber sectik. bide bir hafta aramıyo değil hergün mutlaka mesajlaşıyoruz ama işimiz gücümüz varya ondanda cok görüşemiyoruz bence. o bide doktor nöbetleri var falan filan. bide herkes evli olmadığına eminmisin diyorya googlea adını soyadını yazınca tüm şeceresi çıkıyo insanın sosyal medya hesapları falan. evli olmadığına eminim ya
ne kadar farklı ve dahi yanlış anladın?Bırakın artık şu saçma kalıpları ya kafın için bedensel bir durum değilmişte bilmem neymiş he canım erkek ırkının bir tek libidosu cinsel arzusu var bizlerin yok ve bizler canımız isteyince cinsellik yaşayamayız hu hu günaydın dışarda bir sürü böyle kadın var...
Adamin performansi iyi demek ki.
Fitrat olarak degil oyle ogrendigimiz icin baska anlamlar yukluyoruz olaya.Bi
ne kadar farklı ve dahi yanlış anladın?
Elbette kadının da cinsellik ihtiyacı var. Mutlaka tatmin de edilmesi gerek. Mutlu bi yaşam için, ancak dediğim gibi kadın için seks, sadece seks demek değil. Fıtrat olarak daha başka anlamlar da yukluyoruz olaya. Sevmedigi bi adamla sadece cinsel performansı iyi diye beraber olabilir kadın diyorsun. belki bunu başarabilecek birkaç kadın vardır ama geneli için bu mümkün değil. Empati yap.
Fitrat olarak degil oyle ogrendigimiz icin baska anlamlar yukluyoruz olaya.
Seks temelde bedenseldir ve duygu olmadan da yapilir. Birkac kadindan cok daha fazlasi var ayrica sekse duygusallik atfetmeden sevisen.
Tek gecelik iliskileri erkekler kendi baslarina yasamiyorlar. Tinder kadar populer bir uygulamayi erkekler kadar kadinlar da kullaniyor. F*** buddy veya friends with benefits gibi yeni iliski terimleri turedi.
Kadinlar eskeri sevdigi adamla sevisir evet ama ask sevismenin sarti degildir temelde. Asik oldugu adamla sevismek kadinin tercihidir.
ne kadar farklı ve dahi yanlış anladın?
Elbette kadının da cinsellik ihtiyacı var. Mutlaka tatmin de edilmesi gerek. Mutlu bi yaşam için, ancak dediğim gibi kadın için seks, sadece seks demek değil. Fıtrat olarak daha başka anlamlar da yukluyoruz olaya. Sevmedigi bi adamla sadece cinsel performansı iyi diye beraber olabilir kadın diyorsun. belki bunu başarabilecek birkaç kadın vardır ama geneli için bu mümkün değil. Empati yap.
Bak konu sahibi ilişkiye mana aramaya başlamış.. en basidinden 'biz neyiz?' diyor.
Olabilir.. peki konu sahibi kişinin bu portföyde old söyleyebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?