Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

Ben konu sahibine sebil muamelesi yaptigini dusunup tipik yurdum mahalle hatunu yorumu zannedip kizdim acikcasi.
yok bebem ya bir arkadaşım bir müdürle etkileşime girmiş Ada'm kıza en iyi arkadaş filmindeki gibi olalım demiş bu kızı kaydetmiş tehdit vs ikincide kıza başka teklifler arkadaş psikolojik tedaviler vs çok kötü oldu o yüzden sert bir vuruş yaptım
Elden duyacağını benden duysun diye biraz yaşlandım doğru ama o kocakarılardan değilim
Keşke hanım kızımız iyi bir partner bulsa

Ben pek dogru bulmadim bunu.duygusal olarak birsey hissedilmeyen biriyle nasil sadece cinsellkk icin birlikte olunur insan opusemez mesela tiksinir gibi geliyor.bir de sonucta turkiye de yasiyoruz o kisi cok anlayisli cok medeni bir insan midir bilmem de bildigimiz genel erkek tipiyse sizin hakkinizda dusunecekleri belli.ben kendim hakkinda boyle duaundurmek istemezdim.bir de yine dedigim gibi bir tipse baskalarina da anlatacak bunu sir saklamayacak.insanlar benim icin ne dusunur diye onemserdim.belki ben sadece kendimi dusunuyorum baskalarinin dusunceleri benim icin onemli degil diyen bir tipsinizdir.oyleyse iciniz rahat olur yapabilirsiniz.
Bir de fazla klasik bir dusunce olacak belki de :) ama evlenip cocuk sahibi falan olmak gibi bir hayaliniz hic mi yok,ne bileyim sizi seven deger veren bir esle bunu yasamak kadar guzeli yok bence

Vay be kkda gelişme var böyle bir konu 30 sayfaya dayanmış ve tartışma başlamamış

Aylin sen türk olsan da farklı bir kültürde büyüdüğünden belki daha farklı düşünüyorsun ama ben türkiyenin havasını solumuş toprağında büyümüş bir türk erkeğinin -istediği kadar entel dantel cakaları satsın- senin gibi düşüneceğini sanmam.

Sana değer vermeme ve sohbetlerine malzeme etme ihtimali yüksek. Bir de aynı ortamdaymışsınız. Lütfen bu kadar iyi niyetli olma. Bunu senin zarar görmemen için söylüyorum.

Neyi kastetdiğini anladım ama çok çirkin bi hitapta bulundun bence terbiyeni takıl o dalgaya aldığın kızdan gün gelir beter olursun

kendimi o duruma sokmam mümkün değil maalesef sizi bu konuda sevindiremiyeceğim .. zaten şu kınadığını yaşamadan ölmezsin klişenize de inanmıyorum..

terbiye dediğiniz şeyde benim bildiğim takınılıyor takılmıyor

Erkek için mütiş bir olay para vermeden iş yapacak asla hayır demez

Bu nasıl bir yorum ???
nameaver tepki göstermişsiniz ama bizim erkekler böyle bakar olaya inkar etmeyelim.

Başka kültürlerde cinselliğe bakış açısı daha farklıdır bilemem ama bizim kültürde malesef böyle.

Aylinle görüşen adam da rol kesiyordur şimdi geniş düşünceli havalarında. Aylinin diğer konusunu ve de duygusal olduğunu bildiğimden böyle bişey yapmamasını tavsiye ediyorum o yüzden. Zaten bir hayal kırıklığı yaşadı. Büyük ihtimalle bu adam tarafından kullanılacak ve insanlara güvenini hepten yitirecek.

ya bu F*** body partneri orda burda anlatınca bizim kocası bulunmaz hint kumaşı olan teyzeler anam bizim koca ya bu kız tebelleş olursa diye yüklenirse
O tipsiz adamlar a bizde isteruk diye dolanırsa ne biliyim ya
Keşke durum bu olmasa

İyi de bunu böyle ifade etmek var,bir de öyle ifade etmek var.
Ben hanımefendinin ne demek istediğini sonraki yorumlarından anladım mesela.

Acele etme boşluktasın ve ondan böyle düşünüyorsun bence 4 yıllık bi ilişkiden çıkıp 1 ay içinde bunları düşünmen bana çok sağlıklı gelmedi.
Sevmeden bir şeyler yaşanır mı yaşayanlar var ama günübirlik.kadınlar daha duygusaldır bir şeyler hissetmen de normal ama ya tek taraflı olursa bu biraz üzüntüye sebep verir diye düşünüyorum.
Ayrıca karşı tarafın böyle düşünmesine hiç şaşmadım hangi erkeğe bunu teklif etsen ister .sorumluluk almadan Boğmadan sıkmadan evlencez mi hamile mi kalcak derdi olmadan bi ilişki yaşamak.onun ekmeğine yağ sürmüştür bu düşüncen ama bence dikkatli ol kendini düşün mantıklı olmakta fayda var

Ayy çok hoşsun sen ya. Buradı kk tatlım .sen kaç yaşındasın acaba.bu cvbın bi benzerini en son 7 yaşında almştm da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…