- 3 Ağustos 2016
- 167
- 117
- 18
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Neyi kastetdiğini anladım ama çok çirkin bi hitapta bulundun bence terbiyeni takıl o dalgaya aldığın kızdan gün gelir beter olursunnerde yaşıyon bacım sen hiç bulamıyorsan eczaneye git oraya uzun boylu yeşil gözlü erkekler geliyormuş
Beles seks illa fuckbuddy likte olacak bisey degil ki.
Simdi tum sevisen sevgililere erkekler beles seks bulmus iyi yere kapak atmislar yorumu mu yapmaliyiz?
Erkek icin beles seks iste demek, her halukarda kadini cok asagilayici bir tanimlama oluyor.
yok bebem ya bir arkadaşım bir müdürle etkileşime girmiş Ada'm kıza en iyi arkadaş filmindeki gibi olalım demiş bu kızı kaydetmiş tehdit vs ikincide kıza başka teklifler arkadaş psikolojik tedaviler vs çok kötü oldu o yüzden sert bir vuruş yaptımBen konu sahibine sebil muamelesi yaptigini dusunup tipik yurdum mahalle hatunu yorumu zannedip kizdim acikcasi.
Neyi kastetdiğini anladım ama çok çirkin bi hitapta bulundun bence terbiyeni takıl o dalgaya aldığın kızdan gün gelir beter olursun
Neyi kastetdiğini anladım ama çok çirkin bi hitapta bulundun bence terbiyeni takıl o dalgaya aldığın kızdan gün gelir beter olursun
Ben anlamadım bana da anlatır mısınız
Kız meslek çıkışına çağırır gibi olmuşnerde yaşıyon bacım sen hiç bulamıyorsan eczaneye git oraya uzun boylu yeşil gözlü erkekler geliyormuş
Erkek için mütiş bir olay para vermeden iş yapacak asla hayır demez
Bu nasıl bir yorum ???
ya bu F*** body partneri orda burda anlatınca bizim kocası bulunmaz hint kumaşı olan teyzeler anam bizim koca ya bu kız tebelleş olursa diye yüklenirsenameaver tepki göstermişsiniz ama bizim erkekler böyle bakar olaya inkar etmeyelim.
Başka kültürlerde cinselliğe bakış açısı daha farklıdır bilemem ama bizim kültürde malesef böyle.
Aylinle görüşen adam da rol kesiyordur şimdi geniş düşünceli havalarında. Aylinin diğer konusunu ve de duygusal olduğunu bildiğimden böyle bişey yapmamasını tavsiye ediyorum o yüzden. Zaten bir hayal kırıklığı yaşadı. Büyük ihtimalle bu adam tarafından kullanılacak ve insanlara güvenini hepten yitirecek.
nameaver tepki göstermişsiniz ama bizim erkekler böyle bakar olaya inkar etmeyelim.
Başka kültürlerde cinselliğe bakış açısı daha farklıdır bilemem ama bizim kültürde malesef böyle.
Aylinle görüşen adam da rol kesiyordur şimdi geniş düşünceli havalarında. Aylinin diğer konusunu ve de duygusal olduğunu bildiğimden böyle bişey yapmamasını tavsiye ediyorum o yüzden. Zaten bir hayal kırıklığı yaşadı. Büyük ihtimalle bu adam tarafından kullanılacak ve insanlara güvenini hepten yitirecek.
cocukları doyurdum kostum geldım
hayret konu ne tasınmıs ne de kpanmış :)
ee @aylin_a son durum nedır ?
Ayy çok hoşsun sen ya. Buradı kk tatlım .sen kaç yaşındasın acaba.bu cvbın bi benzerini en son 7 yaşında almştm dakendimi o duruma sokmam mümkün değil maalesef sizi bu konuda sevindiremiyeceğim .. zaten şu kınadığını yaşamadan ölmezsin klişenize de inanmıyorum..
terbiye dediğiniz şeyde benim bildiğim takınılıyor takılmıyor
Aynen bacımız heycandandir ve adrenalin istiyorIyyy iğrençç!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?