Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

Ben ben bi deist olarak F*** buddy olayina karsiyim desem ne olacak. Ne kadar normallestiriyoruz , ne kadar normallestirmeye calisiyoruz anormal seyleri.

Cumartesi de olsa carsamba da olsa olmayacagi belli. Olmasin da zaten.

Sonra diyoruz bu toplum nereye gidiyor. Ortasi yok ki toplum ne yapsin.

F*** buddy: sirf seks icin gorusulen iliski.
Friends with benetifs: normal arkadas gibi takildiginiz, arti sevistiginiz iliski. Gezip tozup, film izlediginiz, yemek yediginiz iliski.
One night stand: bir gece sevisip devamini getirmediginiz iliski.

Yardimci olabildim mi

Arkadaslar farkettiyseniz kotu yorum yapan insanlara ben cvp vermiyorum. Cunku gerek yok bu yaslarina kadar kendilerini yetistirmemis yanlis uslup kuruyorlarsa benim soyledigim bir cumle ile duzeltmezler kendilerini.

Lutfen sizde cvp vermeyin. Konu simdilik kapansin istemiyorum. Tesekkur ederim destekleriniz icin.

O zaman one night stand diyorum

Şaka mı yapıyorsunuz ? Eğer öyleyse komik değilsiniz,bilin istedim.
Bebişim burası Türkiye durumun böyle olmamasını ve insanların birlikte zevk almak için tenlerini paylaşmalarını isterim ama bir sürü abaza var
Ha biriyle F*** body olacaksın o sağda solda böyle diyecek gönül ister ki böyle biri olmasın ama zihniyet bu

Fazlasıyla aydınlandım
Karı koca ilan edilenler aşk meşki kahvesi yemeği işi gücü bunun daha tartışması barışması daha bir sürü ekstra emeğin olduğu ilişkilere neden koymamışlar
Sıradanmıyız biz ezikmiyiz

Üff friends with benetifs çok sıkıcı ya ne o öyle sevgili gibi hiç heyecanı yok ııh beğenmedim
One night stand huhhuu

Sen F*** buddy nin anlamini tam bilmiyorsun aylin. Oyle filmlerde gorundugu gibi olmuyor. Oyle filmlerdeki gibi de algilanmiyor. Bi sozluklerde anlamina bak , bir erkeklerin ne dusundugunu oku ondan sonra bu ise kalkis.

Marjinal olmak icin b. cikarmaya gerek yok.

Yine de karar senindir ama kararin ne olursa olsun . Pisman olmayacagindan % 100 emin ol.

Çok afedersinizde hayvanlar geldi gözümün önüne...ya onlarda bile koklaşma varken sen seks için seks istiyosun. Herşeyi anlarım ama ben bu tarz hayatın büyük günah olduğunu bilirim ve seni uyarırım kardeşim. Can sıkıntın ilk ilşkinde kötü insana denk gelmkle başlamış. İleride pişman olma ii dşün

Bu yorum "kendi esimin ya da babamin karsisina beles ciksa uzerine atlarlar yeminle" yorumu.
Benimki de oyle yoruma boyle yorum
babamla eşimi sanmıyor babam çok yaşlı eşim de sanmam
sexe aç bir toplum da yaşıyor sex yasak ve böyle olunca bunu nimet bilir çoğu keşke böyle düşünmeyen bir partner bulsa

Benim F*** buddy gecmisim yok ki zaten.

Yasarsam yasayip ogrenicem. Bildigimi soylemedim ki bu yuzden konu actim ya zaten.
Bu tarz iliski yasarsam duygusal biri olarak dogru mudur degil midir.

Marjinal biri oldugumu idda etmedim. Oyle oldugumu hic dusunmedim. Ben aylin im sadece ve hic bir zaman dusuncelerimi saklamam. Ozgur bir kadinim.

babamla eşimi sanmıyor babam çok yaşlı eşim de sanmam
sexe aç bir toplum da yaşıyor sex yasak ve böyle olunca bunu nimet bilir çoğu keşke böyle düşünmeyen bir partner bulsa

seks nerde yasak herkes çatır çatır sevişiyor .. siz kendinize yasak ettiyseniz herkesi kendiniz gibi sanmayın..

Fazla çağdaşlık iyi değil der köşeme cekilirim merak edip google da baktim da genc bir delikanlinin ve diger erkeklerin yazdiklarin dan midem bulandi

Ben erkeklerinde kadınlarinda duygusuz cinsel ilişki yasayabilecegine inaniyorum sonucta bu bir ihtiyac.Kadınlarla erkekleri hic bir konuda ayırmıyorum.Sonradan asik olup olamayacaginin garantisini hic bir zaman veremezsin bunu yasayarak görürsün.Bu durumda kesin bir cevap veremiyorum.Eger duygusal boslukta degilsen cok cabuk asik olacagini da dusunmuyorum

ben bunlardan anlamam..
alırım bir dal cıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…