- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Erkek için mütiş bir olay para vermeden iş yapacak asla hayır demez
F*** buddy: sirf seks icin gorusulen iliski.Bana göre önce aşk sonra meşk
Konu sahibi sende pişman olmayacağın bir karar ver
Birde bu sevişmenin ne kadar çok adı varmış arkadaş kimle ne yaparak nasıl devamlı tek sefer üşenmeyip isim takmışlar
S shot yazmıştı sanırım sayende öğrendim
Şimdiden unuttum isimlerini sonuç sevişiyoruz işte nedir yani
Bu yorum "kendi esimin ya da babamin karsisina beles ciksa uzerine atlarlar yeminle" yorumu.Bu nasıl bir yorum ???
O zaman one night stand diyorumF*** buddy: sirf seks icin gorusulen iliski.
Friends with benetifs: normal arkadas gibi takildiginiz, arti sevistiginiz iliski. Gezip tozup, film izlediginiz, yemek yediginiz iliski.
One night stand: bir gece sevisip devamini getirmediginiz iliski.
Yardimci olabildim mi
Bebişim burası Türkiye durumun böyle olmamasını ve insanların birlikte zevk almak için tenlerini paylaşmalarını isterim ama bir sürü abaza varŞaka mı yapıyorsunuz ? Eğer öyleyse komik değilsiniz,bilin istedim.
Fazlasıyla aydınlandımF*** buddy: sirf seks icin gorusulen iliski.
Friends with benetifs: normal arkadas gibi takildiginiz, arti sevistiginiz iliski. Gezip tozup, film izlediginiz, yemek yediginiz iliski.
Yardimci olabildim mi
Pff çok sıkıcısınızFazlasıyla aydınlandım
Karı koca ilan edilenler aşk meşki kahvesi yemeği işi gücü bunun daha tartışması barışması daha bir sürü ekstra emeğin olduğu ilişkilere neden koymamışlar
Sıradanmıyız biz ezikmiyiz
Üff friends with benetifs çok sıkıcı ya ne o öyle sevgili gibi hiç heyecanı yok ııh beğenmedimF*** buddy: sirf seks icin gorusulen iliski.
Yardimci olabildim mi
Arkadaslar farkettiyseniz kotu yorum yapan insanlara ben cvp vermiyorum. Cunku gerek yok bu yaslarina kadar kendilerini yetistirmemis yanlis uslup kuruyorlarsa benim soyledigim bir cumle ile duzeltmezler kendilerini.
Lutfen sizde cvp vermeyin. Konu simdilik kapansin istemiyorum. Tesekkur ederim destekleriniz icin.
Sen F*** buddy nin anlamini tam bilmiyorsun aylin. Oyle filmlerde gorundugu gibi olmuyor. Oyle filmlerdeki gibi de algilanmiyor. Bi sozluklerde anlamina bak , bir erkeklerin ne dusundugunu oku ondan sonra bu ise kalkis.
Marjinal olmak icin b. cikarmaya gerek yok.
Yine de karar senindir ama kararin ne olursa olsun . Pisman olmayacagindan % 100 emin ol.
babamla eşimi sanmıyor babam çok yaşlı eşim de sanmamBu yorum "kendi esimin ya da babamin karsisina beles ciksa uzerine atlarlar yeminle" yorumu.
Benimki de oyle yoruma boyle yorum
Sen F*** buddy nin anlamini tam bilmiyorsun aylin. Oyle filmlerde gorundugu gibi olmuyor. Oyle filmlerdeki gibi de algilanmiyor. Bi sozluklerde anlamina bak , bir erkeklerin ne dusundugunu oku ondan sonra bu ise kalkis.
Marjinal olmak icin b. cikarmaya gerek yok.
Yine de karar senindir ama kararin ne olursa olsun . Pisman olmayacagindan % 100 emin ol.
babamla eşimi sanmıyor babam çok yaşlı eşim de sanmam
sexe aç bir toplum da yaşıyor sex yasak ve böyle olunca bunu nimet bilir çoğu keşke böyle düşünmeyen bir partner bulsa
F*** buddy: sirf seks icin gorusulen iliski.
Yardimci olabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?