- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Nerede herkes catir catir sevisiyor?seks nerde yasak herkes çatır çatır sevişiyor .. siz kendinize yasak ettiyseniz herkesi kendiniz gibi sanmayın..
Önceki sayfalarda "hayatını istedigin gibi yaşa. Ben olsam yapamazdım inancıma aykırı. İnancıma göre bakmazsam da pek saglıklı bi iliski gibi görünmüyor" ekseninde yorum yapan bi yorum sahibesi var.
Görüs ifade etmek onun yaptığı şeye deniyor işte. Sizinki iste düpedüz fetva dayatmak (evet vermek degil dayatmak, melekler senden hesap sorcak cnmsss bi görüş değil cezayla korkutmanın komik bi yoludur.) . Hem de ne inancı, ne inancını yaşama şekli ne de dini kaygıları hakkında hicbi sey bilmediginiz ve bu konuda size fikrinizi sormamıs bi insana karşı bunu yapmak.
Duygusal biriysen külliyen yanlış hazmedemezsin bence boşuna maceralara atlama derimBenim F*** buddy gecmisim yok ki zaten.
Yasarsam yasayip ogrenicem. Bildigimi soylemedim ki bu yuzden konu actim ya zaten.
Bu tarz iliski yasarsam duygusal biri olarak dogru mudur degil midir.
Marjinal biri oldugumu idda etmedim. Oyle oldugumu hic dusunmedim. Ben aylin im sadece ve hic bir zaman dusuncelerimi saklamam. Ozgur bir kadinim.
Tövbe cok tatlisinizNerede herkes catir catir sevisiyor?adam yok ki sevisek
Beles seks illa fuckbuddy likte olacak bisey degil ki.babamla eşimi sanmıyor babam çok yaşlı eşim de sanmam
sexe aç bir toplum da yaşıyor sex yasak ve böyle olunca bunu nimet bilir çoğu keşke böyle düşünmeyen bir partner bulsa
Nerede herkes catir catir sevisiyor?adam yok ki sevisek
Diger koyu dincilerden katolik vs onlarda uygun bulmuyor zaten bu durumuArkadaşa ben niye fetva vereyim o bilmiyor mu islam dininde günah olduğunu zaten. Ben günah olduğu için yapmam dedim. Sen niye böyle bir ise kalkisiyorsun çok günah falan diye dayatma ya da sorgulama yapmadim. Benim cevaplarımı iyi okuyun ben sadece şaka yollu kendi görüşümü belirttim. Yine de söylüyorum hemcinsime üzülürüm F*** badi midir neyse onu yapacağı için. Her yönden zararlı bir şey sadece dini açıdan değil ama beni ilk dini boyutu ilgilendirdigi için öyle bir cevap yazdım. Velhasıl kelam AYLİN YAPMA!
Benim F*** buddy gecmisim yok ki zaten.
Yasarsam yasayip ogrenicem. Bildigimi soylemedim ki bu yuzden konu actim ya zaten.
Bu tarz iliski yasarsam duygusal biri olarak dogru mudur degil midir.
Marjinal biri oldugumu idda etmedim. Oyle oldugumu hic dusunmedim. Ben aylin im sadece ve hic bir zaman dusuncelerimi saklamam. Ozgur bir kadinim.
Allah korusunnerde yaşıyon bacım sen hiç bulamıyorsan eczaneye git oraya uzun boylu yeşil gözlü erkekler geliyormuş
Valla millet banklarda seviseck nerdeysenerde yaşıyon bacım sen hiç bulamıyorsan eczaneye git oraya uzun boylu yeşil gözlü erkekler geliyormuş
Yok Can'ım yaseks nerde yasak herkes çatır çatır sevişiyor .. siz kendinize yasak ettiyseniz herkesi kendiniz gibi sanmayın..
Hahah ilahinerde yaşıyon bacım sen hiç bulamıyorsan eczaneye git oraya uzun boylu yeşil gözlü erkekler geliyormuş
ay cnm cok şekersinNerede herkes catir catir sevisiyor?adam yok ki sevisek
Yok Can'ım ya
Diğer yorumcu babamı kaymasaydı iyiydi
Ben de özgürdüm şu an evliyim
Ama önümüzde tuhaf bir toplum var
Aaaa napıyor diyen komşular
Hiçbirşey yaşamayan ot gibi iş arkadaşları
Ve bu özelinizi anlatacak partner
Bu kız napıyor diyen mahalle baskısı
Ne biliyim ya topa tutulacağım ben normal buluyorum Cidde'n
Neyse
Ben konu sahibine sebil muamelesi yaptigini dusunup tipik yurdum mahalle hatunu yorumu zannedip kizdim acikcasi.Yok Can'ım ya
Diğer yorumcu babamı kaymasaydı iyiydi
Ben de özgürdüm şu an evliyim
Ama önümüzde tuhaf bir toplum var
Aaaa napıyor diyen komşular
Hiçbirşey yaşamayan ot gibi iş arkadaşları
Ve bu özelinizi anlatacak partner
Bu kız napıyor diyen mahalle baskısı
Ne biliyim ya topa tutulacağım ben normal buluyorum Cidde'n
Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?