Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

Arkadaşa ben niye fetva vereyim o bilmiyor mu islam dininde günah olduğunu zaten. Ben günah olduğu için yapmam dedim. Sen niye böyle bir ise kalkisiyorsun çok günah falan diye dayatma ya da sorgulama yapmadim. Benim cevaplarımı iyi okuyun ben sadece şaka yollu kendi görüşümü belirttim. Yine de söylüyorum hemcinsime üzülürüm F*** badi midir neyse onu yapacağı için. Her yönden zararlı bir şey sadece dini açıdan değil ama beni ilk dini boyutu ilgilendirdigi için öyle bir cevap yazdım. Velhasıl kelam AYLİN YAPMA!

Duygusal biriysen külliyen yanlış hazmedemezsin bence boşuna maceralara atlama derim

babamla eşimi sanmıyor babam çok yaşlı eşim de sanmam
sexe aç bir toplum da yaşıyor sex yasak ve böyle olunca bunu nimet bilir çoğu keşke böyle düşünmeyen bir partner bulsa
Beles seks illa fuckbuddy likte olacak bisey degil ki.
Simdi tum sevisen sevgililere erkekler beles seks bulmus iyi yere kapak atmislar yorumu mu yapmaliyiz?
Erkek icin beles seks iste demek, her halukarda kadini cok asagilayici bir tanimlama oluyor.

Diger koyu dincilerden katolik vs onlarda uygun bulmuyor zaten bu durumu

Ben sana zaman ayirip aslinda ne yapman gerektigini yazdim. Dikkate alirsin almazsin senin bilecegin is. Kararlarin beni baglamaz.

Ayrica ,kimsenin F*** buddy gecmis olmasin. Bi sirketin ceo su olmakla ayni sey degil cunku.

seks nerde yasak herkes çatır çatır sevişiyor .. siz kendinize yasak ettiyseniz herkesi kendiniz gibi sanmayın..
Yok Can'ım ya
Diğer yorumcu babamı kaymasaydı iyiydi

Ben de özgürdüm şu an evliyim
Ama önümüzde tuhaf bir toplum var
Aaaa napıyor diyen komşular
Hiçbirşey yaşamayan ot gibi iş arkadaşları
Ve bu özelinizi anlatacak partner

Bu kız napıyor diyen mahalle baskısı
Ne biliyim ya topa tutulacağım ben normal buluyorum Cidde'n
Neyse

Ben konu sahibine sebil muamelesi yaptigini dusunup tipik yurdum mahalle hatunu yorumu zannedip kizdim acikcasi.

Valla yaşayıp yaşamamak kendi tercihiniz ben bunda anormal bişey de görmedim ben olsam aşık olmadığım sevmediğim insanla birliktelik yaşamazdım sonra olurmu diye düşünerek benim için öncesi önemli sonrası dğl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…