Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

Hımm bence sadece merak sendeki.
Belkide birlikte olsan ilgin kaçacak ve görüşmeyeceksin bile.
Hayat senin karar senin, beklentiye girmeyeceksen içinden geleni yap.

Cık. Halini iyi görmedim, önceden bir şeyler hissettiğini sandığın adamla yatağı paylaşırsan aşık olma ihtimalin %99.9

Bu konu da taşınır.Habire cinselliğe taşınacak yazamayacaksınız diye yeni konu mu açıcaksınız?Yap yani istediğini ne bizi ilgilendirir ne de başkasını.Zevk senin beden senin.

Aylincim ilişkin henüz bitmiş.
Şuan nasıl bir karar alırsan al sağlıklı olmayacak.
Öncelikle biraz zaman tanı kendine.
Duygusal anlamda şuan için güçlü gibi
gelmedin bana.
Bu sebeple cinsel partnerine
bağlanma olasılığın çok yüksek.

Bu tarz bir ilişkinin tarafı olabilmen için
Henüz adımı atmamışken bu tereddüdü
yaşıyor olmaman gerekir.

bence olumlu:)

yani neden olmasın, illa sevgili olmak zorunda değilsin cinsel birliktelik için... sonra duygusallaşıp da karşılık görememe korkun da varsa, bunu da denemeden bilemezsin... böyle bir şey de olursa o da bir deneyim olur bence bir şey kaybetmezsin...

belli ki cinselliği kişilerin(kadınların) bir lütfu değil de bir ihtiyaç/bir paylaşım olarak görebiliyorsun... kendini inanmadığın toplumsal normlara bağlama...

Bilmiyorum ki... yaşadıktan sonra bileceğim herhalde...

Yaşamak istiyosan yaşa !
Engel nedir ki ?
Sonradan karşıma çıkar tehdit eder mi ?

Git bi gece klubune iç danset yalnızlardan kestir birini gözüne geçir geceyi sabahta selamsız kaç , bence eniyisi bu

peki bu adam senın gıbı başka bırılerıyle de aynı anda bırlıkte olursa grurun kırılmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…