- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
hahahTadına bakmak yetmiyor
İyice doydum, bıktım yeter
Her gün baklava olsan yenmez demeli
Hımm bence sadece merak sendeki.İlk başlarda o kişiye yani partnerim olmak isteyen kişiye aşık olduğumu düşünmüştüm ama nasıl yani dedim kendi kendime daha yeni ilişki bitmiş üstelik hayatımın aşkıydı.
Bu duygular nedir dedim kendi kendime...
Sonra o kişi ile konuştukça bu şekilde bir ilişki yaşayacağımızı benim aklıma yattı ve sadece o anlamda onu gördüğümü anladım yani aşk meşk yok.
Ama ben aşırı derecede duygusal bir insanım.
Sadece beni aldatan şahıs ile birlikte oldum ve sevgili oldum şu yaşıma kadar. Sonsuz aşka inanırdım ama başıma gelenler beni bambaşka biri yaptı...
İlk başlarda o kişiye yani partnerim olmak isteyen kişiye aşık olduğumu düşünmüştüm ama nasıl yani dedim kendi kendime daha yeni ilişki bitmiş üstelik hayatımın aşkıydı.
Bu duygular nedir dedim kendi kendime...
Sonra o kişi ile konuştukça bu şekilde bir ilişki yaşayacağımızı benim aklıma yattı ve sadece o anlamda onu gördüğümü anladım yani aşk meşk yok.
Ama ben aşırı derecede duygusal bir insanım.
Sadece beni aldatan şahıs ile birlikte oldum ve sevgili oldum şu yaşıma kadar. Sonsuz aşka inanırdım ama başıma gelenler beni bambaşka biri yaptı...
Ama dildo sanırım bu kadar çekici gelmez ve adam olacak kız ne bileyim yine ayyy aman kafam durdu hahaha
Ben artık sevişmesemde olur galiba diyenlerdenim yaBizden geçmiş bacım :)
kusura bakmayın ama bu işin sonu o... kadar gider.
nasılsa zevk için yapıyorum bari aynı zamanda para da kazanayım deme ihtimali doğar ileride.
Bilmiyorum ki... yaşadıktan sonra bileceğim herhalde...
Ben artık sevişmesemde olur galiba diyenlerdenim ya
Bence bu tip ilişkilerde erkekler daha çok aşık oluyor
Sen o kısmından endişe et derim
ahaha ben öldüm aglayanım yok yaYok kız vur dedik öldürdün sende hee
Yok artık bence haddinizi bilin.kusura bakmayın ama bu işin sonu o... kadar gider.
nasılsa zevk için yapıyorum bari aynı zamanda para da kazanayım deme ihtimali doğar ileride.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?