Sevgili ya da eşle ten uyumu

Zihnimde istemsizce kıyaslama yapıyorum. Bazı sevgililerimle sürekli temas halinde olmak , dokunmak isterken , çok arzulu hissederken başka sevgilimde dokunma isteğim daha azdı mesela. Birinin cinsel performansı yarım saat -45 dk falan iken diğeri 20 dk. O yüzden hayatıma birisini alırsam cinsel olarak kıyaslama yapıyorum bunu yapmam doğru mu bilmiyorum.

her insanin arti eksi yönleri vardir. kiyas abartilmadigi ve karsiya belli edilmedigi sürece bence çok kötü bir sey degil. Ben de yeni biriyle tanışıp flört ederken tırt yönleri varsa "e ben bununla sevgili olacaksam öncekini niye biraktim?" diye bir kiyas yapar baslamadan bitirirdim
yerinde kiyas onemli.
neden aza tamah edelim ki? bir sonraki sevgili oncekilerden bazi yonlerde arti olmali ki öncekilerden ayrildigina degsin kendini kötü hissetme. ama tabii cok kiyas da yapma.

Sen niye böyle aşka gelmişsin bugün

Zaten normalinde de böyleydım çok aşıktım da gebelikten sonra libido tavan yaptı bende anlamıyorum
Şimdi bu durum bence yaşa göre de değişiyor.daha genç yaşlarda vücut daha duyarlı olduğu için düşünce gücüyle ya da çok hafif dokunuşlarla bile eriyip bitebiliyorsun.daha ilerleyen zamanlarda ve tecrübe kazandıkça bir daha bu kadar duyarlı olmuyor bedenin ama o kişiyle uzun uzun temas etmekten halâ hoşlanıyor oluyorsun.bana kalırsa en belirgin ve kısa tanımı oral seksin en ileri derecesini bile gram rahatsız olmadan yapabilmektir.testisleri ve daha da alt kısımları da kastediyorum.adamın her tarafını şevkle yalayabiliyorsam o adamla olmuştur. Pardon yanlış alıntı olmuş.biri bana sormuştu.

Ben şimdiye kadar hep severek duygu oluştuktan sonra cinsellik yaşadım tek gecelik takılmadım hiç. Ama son 1 senedir fenalardayım. Şimdi diyelimki tinder indirip biriyle görüştüm cinsellik yaşadım, bunu düşünerken bile kendime yakıştıramıyorum hiç.

Şap kullanmayı da düşündüm daha önce. Bu cinsel istek mahvediyor beni bazen. Şap kullanıp etkisini gören var mıdır ki acaba? Bir ilişkim olana kadar uslu durabilsem yeter.

Ben ten uyumuna çok inanıyorum. Eşimle akşamları karşılıklı koltuklarda oturamayız, illa bir yerlerimiz temas edecek, dışarıya çıksak hayatta karşılıklı sandalyelerde oturamayız yan yana olmamız şart. Eşim beni öpmeye başlayınca durmaz bende duramam böyle öptükçe doyamama hissi oluyo en büyük sebebi bence ten kokusu o kadar seviyorum ki işe gittiği an onu çok özlemeye başlıyorum. Öpüşürken içimde bir şeyler kopuyor

Bence uyum önemli ya, şimdi çok detaylı şeyler anlatmak istemiyorum daaa, coluklu çocuklu kadınım eskileri açmamak lazım uyumsuzluk, iticilik varsa, iste"ye"miyorsan uğraşma, sonrası zorlama olur, iki tarafa da haksızlık olur, kıyas ister istemez de yaparsın insanız yani tabiatimizda var

öylede kal duygusuz olmaz aşk olmalı
erkek olmazsa başka yöntemler var mastürbasyon gibi

Boşver alıntıyı falan doğru diosun

15 sene olmuş yalamadan yutmadan ilişki bana geçerken ugradım gibi geliyor

Manifest manifest manifest 77777777777 maşallah size

Kizzz sen bana hemşir bulacaktın ne oldu o iş ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…