- 16 Temmuz 2023
- 6.290
- 17.193
- 178
- 29
- Konu Sahibi life without anxiety
-
Zihnimde istemsizce kıyaslama yapıyorum. Bazı sevgililerimle sürekli temas halinde olmak , dokunmak isterken , çok arzulu hissederken başka sevgilimde dokunma isteğim daha azdı mesela. Birinin cinsel performansı yarım saat -45 dk falan iken diğeri 20 dk. O yüzden hayatıma birisini alırsam cinsel olarak kıyaslama yapıyorum bunu yapmam doğru mu bilmiyorum.temas bagimlisi olmak, hep elele tutusmak, kucak kucaga, yanak yanaga olmak, koklayarak öpmek baska bir sey ten uyumu baska bir sey bence.
ten uyumu tamamen yatakta ortaya cikar.
bunu sadece dokunmadan duramadigi- cook sevdigi biriyle ten uyumu olmadığını yatakta farkeden biri anlar
yoksa sevmek mevmek bos. herkes seviyor ki ayni yataga giriyor kac yillik askiyla. ten uyumu bambaska bir sey
haliyle bu anlasilacak bir sey degil.
her insanin arti eksi yönleri vardir. kiyas abartilmadigi ve karsiya belli edilmedigi sürece bence çok kötü bir sey degil. Ben de yeni biriyle tanışıp flört ederken tırt yönleri varsa "e ben bununla sevgili olacaksam öncekini niye biraktim?" diye bir kiyas yapar baslamadan bitirirdimZihnimde istemsizce kıyaslama yapıyorum. Bazı sevgililerimle sürekli temas halinde olmak , dokunmak isterken , çok arzulu hissederken başka sevgilimde dokunma isteğim daha azdı mesela. Birinin cinsel performansı yarım saat -45 dk falan iken diğeri 20 dk. O yüzden hayatıma birisini alırsam cinsel olarak kıyaslama yapıyorum bunu yapmam doğru mu bilmiyorum.
Sen niye böyle aşka gelmişsin bugünYani ilk görüşmede dokunamazsın ,ne bileyim elini tutup hissedemezsin , öpüp kokusunu alamazsın tenının -ama en azından genel kokusu gelir burnuna yanında rahat hissediyor musun ,geriliyor musun, seni böyle zamanla yarışırcasına yaşıyor mu ?anlarsın
İlerlerse bi sıcaklık olursa o zaman da Kokusundan -teninin dokusundan yine anlarsın o sıcaklığı hissedebiliyorsun .
elini tutması bile içini pır ettiriyor tabi bu benim düşüncem . Benim yaşım küçüktü baya salakca heyecanlanıyordum falaniçime içime güler sonra eve gidene kadar ellerıne bakardım elimde mi die öyle hislerim karısıverirdi Çok ileri gitmeye gerek yok eşimin ilk boynunu sarılıp öptüğümde sanki zaman dursun istemiştim öyle bi heyecanlandım dinginledim itmemişti beni
Zaten normalinde de böyleydım çok aşıktım daSen niye böyle aşka gelmişsin bugün
Ferhans cinsel deneyimi olan birisi olarak sen ne düşünüyorsun ten uyumu hakkında?Sen niye böyle aşka gelmişsin bugün
Şimdi bu durum bence yaşa göre de değişiyor.daha genç yaşlarda vücut daha duyarlı olduğu için düşünce gücüyle ya da çok hafif dokunuşlarla bile eriyip bitebiliyorsun.daha ilerleyen zamanlarda ve tecrübe kazandıkça bir daha bu kadar duyarlı olmuyor bedenin ama o kişiyle uzun uzun temas etmekten halâ hoşlanıyor oluyorsun.bana kalırsa en belirgin ve kısa tanımı oral seksin en ileri derecesini bile gram rahatsız olmadan yapabilmektir.testisleri ve daha da alt kısımları da kastediyorum.adamın her tarafını şevkle yalayabiliyorsam o adamla olmuştur. Pardon yanlış alıntı olmuş.biri bana sormuştu.Zaten normalinde de böyleydım çok aşıktım dagebelikten sonra libido tavan yaptı bende anlamıyorum
Ben şimdiye kadar hep severek duygu oluştuktan sonra cinsellik yaşadım tek gecelik takılmadım hiç. Ama son 1 senedir fenalardayım. Şimdi diyelimki tinder indirip biriyle görüştüm cinsellik yaşadım, bunu düşünerken bile kendime yakıştıramıyorum hiç.Şimdi bu durum bence yaşa göre de değişiyor.daha genç yaşlarda vücut daha duyarlı olduğu için düşünce gücüyle ya da çok hafif dokunuşlarla bile eriyip bitebiliyorsun.daha ilerleyen zamanlarda ve tecrübe kazandıkça bir daha bu kadar duyarlı olmuyor bedenin ama o kişiyle uzun uzun temas etmekten halâ hoşlanıyor oluyorsun.bana kalırsa en belirgin ve kısa tanımı oral seksin en ileri derecesini bile gram rahatsız olmadan yapabilmektir.testisleri ve daha da alt kısımları da kastediyorum.adamın her tarafını şevkle yalayabiliyorsam o adamla olmuştur. Pardon yanlış alıntı olmuş.biri bana sormuştu.
Uslu dur, libidonu dizginle ve usulca yatıp dinlen, şimdi hiç sirasi değil bu işlerinZaten normalinde de böyleydım çok aşıktım dagebelikten sonra libido tavan yaptı bende anlamıyorum
öylede kal duygusuz olmaz aşk olmalıBen şimdiye kadar hep severek duygu oluştuktan sonra cinsellik yaşadım tek gecelik takılmadım hiç. Ama son 1 senedir fenalardayım. Şimdi diyelimki tinder indirip biriyle görüştüm cinsellik yaşadım, bunu düşünerken bile kendime yakıştıramıyorum hiç.
Şap kullanmayı da düşündüm daha önce. Bu cinsel istek mahvediyor beni bazen. Şap kullanıp etkisini gören var mıdır ki acaba? Bir ilişkim olana kadar uslu durabilsem yeter.
Uslu dur, libidonu dizginle ve usulca yatıp dinlen, şimdi hiç sirasi değil bu işlerin
Şimdi bu durum bence yaşa göre de değişiyor.daha genç yaşlarda vücut daha duyarlı olduğu için düşünce gücüyle ya da çok hafif dokunuşlarla bile eriyip bitebiliyorsun.daha ilerleyen zamanlarda ve tecrübe kazandıkça bir daha bu kadar duyarlı olmuyor bedenin ama o kişiyle uzun uzun temas etmekten halâ hoşlanıyor oluyorsun.bana kalırsa en belirgin ve kısa tanımı oral seksin en ileri derecesini bile gram rahatsız olmadan yapabilmektir.testisleri ve daha da alt kısımları da kastediyorum.adamın her tarafını şevkle yalayabiliyorsam o adamla olmuştur. Pardon yanlış alıntı olmuş.biri bana sormuştu.
Manifest manifest manifest 77777777777huzur - güven -ait olma hissi -kokusunda bağlılık hissetmek ..otoparktan eve cıkıncaya kadar asansörde bile el ele tutuşmak için eli havada bekleyen bi eşim varmazallah asansörde soğuruz birbirimizden el ele olmazsak ikimizde de temas bagımlılıgı var .mesela bazen anlık bi aklıma bişey gelse yüzüm asılsa gözleriyle dokunsa bi sinirim stresim üzüntüm varsa geçiveriyor bunları tenim dışında duygusal hissettirince de dadından yenmiyor plus plus mutluluk
Bunlar olmadan mutlu olunabilir mi olunabilir gerçek anlamda huzur güven saygı sevgi sadakat ve zor anda elini tutabilen bi eşte mutlu eder . Sonuçta ömür tende gecmıyor .
Evrene çağrı mı yaptıkManifest manifest manifest 77777777777maşallah size
Çağrı manifest brifing röportaj sunum toplantı set up herseyi yaptımEvrene çağrı mı yaptık
Kizzz sen bana hemşir bulacaktın ne oldu o iş ahahahahBen ten uyumuna çok inanıyorum. Eşimle akşamları karşılıklı koltuklarda oturamayız, illa bir yerlerimiz temas edecek, dışarıya çıksak hayatta karşılıklı sandalyelerde oturamayız yan yana olmamız şart. Eşim beni öpmeye başlayınca durmaz bende duramam böyle öptükçe doyamama hissi oluyoen büyük sebebi bence ten kokusu o kadar seviyorum ki işe gittiği an onu çok özlemeye başlıyorum. Öpüşürken içimde bir şeyler kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?