- 17 Ekim 2023
- 2.092
- 2.560
- 53
- Konu Sahibi life without anxiety
-
Yorumm yaptim eşime mesaj attım yarın öğlen çıksak mı yola deyipÇok zor dimi sksdkdmfgh tahmin edebiliyorum. Tez zamanda sevişmeniz dileğiyle
Bence yoğun olduğu içinYorumm yaptim eşime mesaj attım yarın öğlen çıksak mı yola deyipemoji koydum adamda müsait değil harelde tamam ararım seni deyip geçiştirdi
Akşam yattık müsait değil ev 4 çocuk 6 kişiyiz 2+1 ev dokunuşlar yapmaya başladık en son eşim hadi uyuyalım dedi eve varınca affetmezBence yoğun olduğu içinemojisine dikkat etmemiştir. Müsait olunca arar. " ben de seni çok özledim yola hemen çıkıcaz karıcım " diyebilir.
Bir gün arkadaşım bana " Ceyo istekli olman çok normal ve doğal. Ama güzel tenini , seninle ilişki kurmayı hak eden , sevdiğin ve seni seven iyi biriyle paylaşman daha iyi olur ." Demişti aklıma o geldi. Çok haklıymışşşYorumm yaptim eşime mesaj attım yarın öğlen çıksak mı yola deyipemoji koydum adamda müsait değil harelde tamam ararım seni deyip geçiştirdi
Şimdiden iyi eğlenceler iyi fanteziler diliyorumAkşam yattık müsait değil ev 4 çocuk 6 kişiyiz 2+1 ev dokunuşlar yapmaya başladık en son eşim hadi uyuyalım dedi eve varınca affetmez
Teşekkürler canım artık fantezi olur mu bilmem bam bamŞimdiden iyi eğlenceler iyi fanteziler diliyorum
Yoksa ziyan olursunBir gün arkadaşım bana " Ceyo istekli olman çok normal ve doğal. Ama güzel tenini , seninle ilişki kurmayı hak eden , sevdiğin ve seni seven iyi biriyle paylaşman daha iyi olur ." Demişti aklıma o geldi. Çok haklıymışşş
Çok ilginç. Bu şekilde birkaç kişi daha yorum yaptı. Eşler arasında tartışma, küslük varken daha hararetli seks olduğunu yazan oldu. Aranız iyiyken cinsellik bu kadar tutkulu olmuyor mu yani?Özellikle kavga ettiğimiz zamanlar sırtımı dönüp uyumaya çalıştığımda bi anda arkadan sarılıp saçlarımı okşaması yüzünü boynuma gömüp yavaş yavaş nefesini içine çekip öpmesi falan kesinlikle ten uyumu diye birşey var. Ve bu bizde genellikle aramız kötü olduğunda çıkıyor ortaya
Aramız iyiyken bu süre sadece biraz daha kısa oluyor. Ön sevişmeyi kısa kesiyoruz. Ama küsken daha nazik daha yavaş daha uzun daha daha tutkulu oluyor.Çok ilginç. Bu şekilde birkaç kişi daha yorum yaptı. Eşler arasında tartışma, küslük varken daha hararetli seks olduğunu yazan oldu. Aranız iyiyken cinsellik bu kadar tutkulu olmuyor mu yani?
Günaydın canım fantezi falan ugrasmadik 1 haftalık birikim enerji patlaması yaşadıkŞimdiden iyi eğlenceler iyi fanteziler diliyorum
Bence ikisi birbiriyle doğru orantılı. Ten uyumunun olmadığı, tahrik etmediği bir insana dokunmak istemezsin her ne kadar temas bağımlısı olsandaTen uyumu ile temas bağımlılığı çok farklı iki olgu bana kalırsatemas bağımlılığı ten uyumu ile karıştırılmamalı. Ten uyumu yatakta anlaşılıyor uyum varsa ne mutlu yoksa eziyetten farksızdır.
bayramda kv, kp, giden gelen falan baya dolmuşuz valla ne fantezisi direk çatır çutur oldu bişeler. hatta adama ayak mayak diycek oldum istermisin hazırlanayım falan başlatma ayağına kız yürü dedi, allah ne verdiyse bam bam! ramazan bayram baya ara verdiğimizden diğerlerine göre çabuk geldik diye gözlemimi belirtebilirim yalnız.Günaydın canım fantezi falan ugrasmadik 1 haftalık birikim enerji patlaması yaşadık
Ya da hic yasamamisO zaman sen cinsellikten soğumuşsun galiba
Bu konuda oruç işe yarıyor.Mastürbasyon yetmiyor işte. Mastürbasyon ile gerçek cinsellik aynı tadı vermiyor. Duygusuz cinsellik zor olur gibi. Şimdiye kadar hiç denemediğim için dayanamayıp böyle bir şey yaparsam kendimi kötü hisseder miyim bu psikolojimi olumsuz olarak etkiler mi onu düşünüyorum
Evet işe yarıyor ama uzun süre oruç tutamam o kadarBu konuda oruç işe yarıyor.
Herkesin nefsine göre zaten dayanıklılık. Normal olarak vücududa temizliyor o yönden bakın.Evet işe yarıyor ama uzun süre oruç tutamam o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?