Sevgili ya da eşle ten uyumu

Yorumm yaptim eşime mesaj attım yarın öğlen çıksak mı yola deyip emoji koydum adamda müsait değil harelde tamam ararım seni deyip geçiştirdi
Bence yoğun olduğu için emojisine dikkat etmemiştir. Müsait olunca arar. " ben de seni çok özledim yola hemen çıkıcaz karıcım " diyebilir.

Yorumm yaptim eşime mesaj attım yarın öğlen çıksak mı yola deyip emoji koydum adamda müsait değil harelde tamam ararım seni deyip geçiştirdi
Bir gün arkadaşım bana " Ceyo istekli olman çok normal ve doğal. Ama güzel tenini , seninle ilişki kurmayı hak eden , sevdiğin ve seni seven iyi biriyle paylaşman daha iyi olur ." Demişti aklıma o geldi. Çok haklıymışşş

Özellikle kavga ettiğimiz zamanlar sırtımı dönüp uyumaya çalıştığımda bi anda arkadan sarılıp saçlarımı okşaması yüzünü boynuma gömüp yavaş yavaş nefesini içine çekip öpmesi falan kesinlikle ten uyumu diye birşey var. Ve bu bizde genellikle aramız kötü olduğunda çıkıyor ortaya

Çok ilginç. Bu şekilde birkaç kişi daha yorum yaptı. Eşler arasında tartışma, küslük varken daha hararetli seks olduğunu yazan oldu. Aranız iyiyken cinsellik bu kadar tutkulu olmuyor mu yani?

Çok ilginç. Bu şekilde birkaç kişi daha yorum yaptı. Eşler arasında tartışma, küslük varken daha hararetli seks olduğunu yazan oldu. Aranız iyiyken cinsellik bu kadar tutkulu olmuyor mu yani?
Aramız iyiyken bu süre sadece biraz daha kısa oluyor. Ön sevişmeyi kısa kesiyoruz. Ama küsken daha nazik daha yavaş daha uzun daha daha tutkulu oluyor.

Bence ikisi birbiriyle doğru orantılı. Ten uyumunun olmadığı, tahrik etmediği bir insana dokunmak istemezsin her ne kadar temas bağımlısı olsanda

Günaydın canım fantezi falan ugrasmadik 1 haftalık birikim enerji patlaması yaşadık
bayramda kv, kp, giden gelen falan baya dolmuşuz valla ne fantezisi direk çatır çutur oldu bişeler. hatta adama ayak mayak diycek oldum istermisin hazırlanayım falan başlatma ayağına kız yürü dedi, allah ne verdiyse bam bam! ramazan bayram baya ara verdiğimizden diğerlerine göre çabuk geldik diye gözlemimi belirtebilirim yalnız.

Vucudunuzdaki en buyuk organin :) aşık olmasidir ten uyumu. Ne olmus olursa olsun tenine dokununca, sarilinca hem iyjlesmek hem arzu hissetmektir hem de cok uzun yillar boyunca ve karsilikli. Icinde kelimeler , vadler, sunlar bunlar olmadan var ise var olan yok ise sonradan olmayacak bir seydir. Bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…