Sevgili yada nişanlı neden sevgilisinin nişanlısının telefonunu çaldırır?

Inanirmisiniz vlla teyzem iki gün önce ruyasinda eski nişanlımın beni kacirdigini gòrmüstü....

Bunlar gerçek mi ? söylemleriniz çok çelişkili soruda nişamlım telefon çaldırıyor diyorsunuz, yorumlarda zaten bu sebepten ayrıldım diyorsunuz, dalga mı geçiyorsunuz anlamadım... Ama yukarda bir arkadaşın dediği gibi tek derdiniz bu olsun...

Hayir hem anlaşamıyorduk iletişimimiz yoktu pek ve son zamanlarda çaldırıp kapatıyordu oyuzden nişan attım. Ve iki hafta oldu ayrilsli bugün üc kere çaldırip kapadı

''Aklımdasın'' demek istiyor olabilir.. 2006'larda öyleydi anlamı..

Yalnız dikkatimi çektide her yorum sahibinin yazdığı şey size ilham kaynağı oluyori hikaye genişliyor...
Doğru dediklerim. Hatta bir konu daha açtım rüya yorumu yaparmîsınz diye. Sadece sizlerden gòrüşleriniizi istedim ve yardım istedim

Dediğunz gibi ben engellerim numarasını ozaman. Sizlerden yardım istedim. Benim hic sevgilim olmadı. Bu ilk görücü usullü nişanlanmıştık. Normalmi davranışlar diye merak ediyordum Allah razi olsun dediginz gibi numarayı engelliyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…