Inanirmisiniz vlla teyzem iki gün önce ruyasinda eski nişanlımın beni kacirdigini gòrmüstü....Whatsap da kız gruplarına döndü soru cevap seklinde ilerlemeler basta soyleyecegini sonda soylemeler :)
Kuzum fazla anlam yukleme belli ki snnle konusmak istiyor sen kesin kararliysan acma numarani degistir bu kadar basit. Yanı ne anlami olabir iki kere caldirinca benimle kac demek falan değildir herhalde
Sordum kaç defa ama nedeni yokdiyor. Onunla anlaşamadık oyuzden bittirmiştim
Hayir hem anlaşamıyorduk iletişimimiz yoktu pek ve son zamanlarda çaldırıp kapatıyordu oyuzden nişan attım. Ve iki hafta oldu ayrilsli bugün üc kere çaldırip kapadıBunlar gerçek mi ? söylemleriniz çok çelişkili soruda nişamlım telefon çaldırıyor diyorsunuz, yorumlarda zaten bu sebepten ayrıldım diyorsunuz, dalga mı geçiyorsunuz anlamadım... Ama yukarda bir arkadaşın dediği gibi tek derdiniz bu olsun...
HaklisimizNumara engellenebiliyor ki.engelle gitsin.
Olabilir.. :'(''Aklımdasın'' demek istiyor olabilir.. 2006'larda öyleydi anlamı..
Yalnız dikkatimi çektide her yorum sahibinin yazdığı şey size ilham kaynağı oluyori hikaye genişliyor...Inanirmisiniz vlla teyzem iki gün önce ruyasinda eski nişanlımın beni kacirdigini gòrmüstü....
Doğru dediklerim. Hatta bir konu daha açtım rüya yorumu yaparmîsınz diye. Sadece sizlerden gòrüşleriniizi istedim ve yardım istedimYalnız dikkatimi çektide her yorum sahibinin yazdığı şey size ilham kaynağı oluyori hikaye genişliyor...
yasim 24Yaş kaç?
mesaj yazmiyor artikYazdığım mesaja bakmasi için caldiririm genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?