sevgilide yatili kalmak

Canım ben senin yazdıklarını da,arkadaşların yazdıklarını da okudum.Yalnız burada önemli olan bir kaç etken var bence,onlar atlanıyor gibi.Şimdi bu olayı sadece bir kızın,sevgilisinin ailesiyle yaşadığı eve gitmesi,ilk olarak kızın gitmesi anlamında ele alırsak yani pek uygun olmaz evet.Ama şunlar da önemli,onun hakkında kesin bir bilgi verebilirsen daha sağlıklı düşünebiliriz.Erkek arkadaşın kendi mi teklif etmiş bu kalma durumunu ailesine yoksa misal anne ya da babasının bir sağlık sorunu gibi uzun yola çıkamama mazereti var da,aile kendisi mi daha uygun görmüş bu yolu?Yani bir mazeretleri varsa anne babanın büyükler olarak ve gerçekten de seni tanımak istiyorlarsa şahsen kendi şehirlerine,evlerine çağırmak onlar için uygun gibi gelmiş olabilir.Yani fesat anlamda düşünürsek hani sonradan senin hakkında düşünebilecekleri anlamında,şu da olabilir bence.Otele gitsen,tek başına kalacaksın orada.Erkek arkadaşının ailesi otellerde tek başına kalmak konusunda da ters düşünebilir.Ya da biz neyiz yani,nasıl insanlarız ki bizden zarar gelecek,iyi niyetle açtık kapımızı,misafir etmek istiyoruz tanışmak için,demek bize güvenilmiyor diye de düşünebilirler.Tabii ben bunları ailesi teklif ettiyse bu misafirlik olayını ve erkek arkadaşın o gece başka bir yerde kalacaksa diye düşünerek yazıyorum.

yorumlariniz icin tsk ederim
vazgectim gitmiyorum
zaten icime sinmemisti hic..

annesini zar zor ikna etmisti sonra gelsin görüselim demis en son iste
artik aileler görüsünce beni görür

hep sonradan aklıma geliyor, otelde kalmak bana daha yanlış geliyor güvenilir bir ailenin evinde kalmak varken. içim rahat etmeyecek diyorsan günübirlik git 1-2 saat oturup dön ya da dediğim gibi ileri görüşlü insanlarsa, dert etmeyeceklerinden eminsen otelde kalmak yerine tabii ki onlarda kal .

ElaMenevis arkadasımızın dediklerine de harfiyen katılıyorum. ailesi mi davet etti, erkek arkadasının isteği mi? biraz daha detay gerek. ama
aileyi de hiç tanımyoruz bakalım kalacak misin diye bilinçli de davet etmiş olabilirler. en iyisi sen huzursuzluğunu ve kararsızlğını erkek arkadasınla konus. yanlış anlasılmaktan korktuğunu dile getir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence her ne şartla olursa olsun bir genç kız böyle bir şey yapmamalı, istedikleri kadar iyi niyetli olsun sevgilisi de sevgilisin ailesi de bana göre çok yanlış olur bu. Daha önce yazdığım gibi bu kızın ailesi bu planların neresinde ? Annesi biliyor mu? Bilse izin verir mi? Bir sürü soru geliyor akla..Bence asla kalmamalı..

bence kalma.. tanışırsın bi şekilde.. yatıya kalmak yarın öbürgün yüzüne vurulabilir..

vazgectim gitmiyorum

Doğru karar hele birde annesini zorla ikna etmiş diyorsun:)

Bende hotelde kalmanı öneririm. Ailesi nasıldır bilemem ama yanlış düşünebilir hakkında. Kaynanan olucak birinin gözünde eksi puan almak istemezsin sende. Bence sevgilini ikna etmelisin hotel konusunda. Seni yalnız başına bırakmak istemeyebilir ama doğrusu bu bana göre.

vazgectim gitmiyorum

Ama bak bu ayrıntı çok önemli işte.O yüzden etken diye adlandırıp anlatmaya çalışmıştım zaten.Annesini zar zor ikna etmişti yazmışsın ya,ondan bahsediyorum.Böyle bir durumda yok,gitme canım.Sonradan laf söz olur yani.

vazgectim gitmiyorum

Az kalsın istenmeyen gelin olacaktın
Kadın daha görüşmeye zor ikna olmuş bi'de bi'kaç gün yatılı kalsan hiç iyi düşünmezdi.
Benim erkek arkadaşımın ailesi de okadarlık bi'mesafede hiç aklıma gelmez yani gideyim tanışayım. Ne münasebet yani gelip görmek isteyen buyursun gelsin görsün beni. Kalma kısmında bi'şey yok ama aileler çeşit çeşit yani seninki zaten baştan belli etmiş kendini.

Erkek annesinin düşüneceği şeyler : *ne rahat kız, *aileye bak tee nekadarlık yola yollamışlar, *erkek evinde bizi tanımadıkları halde yatıya göndermişler aile de rahat belli uzar gider.

Normalde bunda bi'şey yok ama bu gözle bakacak aileler de malesef çoğunlukta oyüzden boşver görmek isteyen gelsin.

Bencede kalma ya gunu birligine git yada otelde kal. Yarin obur gun seni istemeye filan geldiklerinde kacirirlar agzindan yok kiziniz kaldi etti gibi ailene mahcup olursun kimsenin agzina laf verme kimi iyi kimi kotu ne dusunduklerini bilemezsin

canım ben kalmıştım 2 gece kaldım bende çünkü mesafe çok fazlaydı. ve sevgilimin annesi çağırıp duruyordu illa tanışalım diye. yoksa gitmezdim. onlar çok fazla modern takıldıkları için öyle şeyleri sorun etmezlerdi ama senin sevgilinin ailesi ne tepki verir bilinmez. şimdiki aklım olsa ben de asla gitmezdim. ben bir sorun yaşamadım hatta beraber yemek yedik sohbet ettik falan güzeldi her ne kadar çekingen olsam da. ama dediğim gibi bazı aileler kıza hemen etiketi yapıştırıyor. o yüzden ben kalma derim. sonuçta ciddi düşünüyorsundur tanışmak istediğine göre. ve ilerde evlendiğinde bile sorun edebilir. insanoğlu tuhaftır. kim bilir aklına neler gelir. illa olur diyemem ama bunlar da bir ihtimal. Türkiye de yaşıyoruz malum. kimse oğluna kötü demez ama el kızı hep kötüdür.

bizde sevgiliyken 15 saat uzaktık birbirimize canım... ilk önce kayınvalidemle telefonda görüştük. birgün yüzyüze görüşelim istedi kv. ben ilkte çok çekindim. aynı gün içinde git gel yapamazdım kalmam gerekiyordu. sonra çalıştığım için ankaraya gitmem gerekiyordu ankaradan sonra 5 saat kalıyodu sevgilimin memleketine. ozaman ayarladık gittim. yaşamayanlar bilemez uzak ilişkiyi insan sevdiği adamın yaşadığı evi ailesini merak ediyor. görme ihtimali yok öyle yada böyle bişeylerden fedakarlık yapman gerekiyor. ben gittim kv allah razı olsun kendi kızı gibi davrandı birsürü yemekler yapmıştı çok iyi ağırladılar beni yüzlerinden sevinçleri mutlulukları belli oluyordu. iyiki gittim gördüm. ailemin hala haberi yok bu olaydan söylemedim. :18: ama herkes evlerini yurtlarını bilmiyosun nasıl evlencen derken benim içim çok rahattı kp ve kv için. kendini bildikten sonra kimse sana bişey söylemez canım. oturmasını kalkmasını konuşmasını bil herkes kayınvaliden gelsin demiş tamam gelsin onun gelmesinde ne o sizin yaşamınızı görebilir nede sen onun. dışarıda nasıl insansan onu bilebilir canım

Son düzenleme:
Vazgecmekle iyi yapmisin canim,tanisma icin kalmak biraz erkken ailesi tarafindan hos karsilanmayabilirdi,basin agrirdi sonradan belli olmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim esimle sevgililik donemimde once ailem ailesini davet etti tanistilar sonra orda kalma iznim cikti. Bu gayet normal. O da aile o da anne kuzusu. Gizli sakli yalan soyleyerek kacamak yapicagina cift ailesinin evinde kalsin bence cok daha usluplu olur.
Ben kalmaya gittigimde kayinvalidem beni tanidi ve daha da ustume dustu. Negatif puanlar olumsuz dusunceler barindiran kaynanalarin durumu bence gerikafalilik degil onyargili ve bilincsiz olmak.

Benim kayınvalidem de evlenmeden önce benimle tanışmak istemişti. Yalnız ben evlerine gitmeyi kabul etmemiştim, biz dışarıda buluşmuştuk. Dışarıda bir şeyler içip sohbet etmiştik. Birkaç saat sonrada ben eve dönmüştüm, farklı şehirlerdeydik.

Velhasıl;

Arada hiçbir hukuk yokken kimsenin evine gitme arkadaşım. Erkek arkadaşın bugünün heyecanıyla seni yanında isteyebilir ama yarın bir gün onların evine bu kadar rahat gidebilmiş olmanla ilgili görüşleri ne olur bilemeyiz bence riske girme...

önce sevgiliniz sizin anneniz ile tanışsın.

Vazgecmekle çok doğru bir karar vermişsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vazgectim gitmiyorum

sevindim karar değiştirdiğine
annesini zar zor ikna etmek olayına takıldım bende
bu olayı duyunca baştan kabul etme zaten canım

karar değiştirmeniz iyi olmuş ya gidin ama kalmayın yada gitmeyin

her ne kadar annesi de kalmanızı istese de içten içten farklı düşünceleri olacaktır düşürmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…