sevgilide yatili kalmak

benim de erkek arkadaşımın ailesi uzaktaydı. ben de gidip kaldım onlarda. çekinerek olsa da ısrar olduğu için kaldım. doğulu ve doğuda olmalarına rağmen hiçbir şekilde olumsuz bir durumla karşılaşmadım ve duymadım da. hatta annesi hayatta bırakmam başka yerde kalamaz demişti ve çok da güzel ağırlamıştı beni. ne annesi ne de babası tarafından olumsuz bir durum olmadı. ama herkesin yapısı ve olaylara bakışı farklı tabi. . (bu arada doğulu derken yanlış anlaşılma olmasın. demeye çalıştığım ordaki insanların bu konuda daha katı olmaları sadece)

Son düzenleme:

canım benim eğer ailelerle tanışma aşamasına gelindiyse bence ilk önce senin annenle tanışsın damat adayı belki annen okeylemeyecek ...kaldı ki o nasıl bir zihniyet ki 10 saatlik yoldan erkek birey bayanı gel annemle tanıştıracam seni diye çağırabiliyor.... bence gitmemelisin

tatlım o komşuda kalsın ilk her şey daha erken ddikkatli davranmalısın bu konuda seni tanıyınca zaten bilikte uyusanızda gözlerine batmaz ama ilk baştan kalmayın aynı evde derim ben

2.5 yaşında minik bi erkek annesiyim ve kendi çerçevemden bakarak söylüyorum ben kesinlikle rahat ve geniş bi aileye sahip oldgunu ve hatta kızın başka evlerdede kalmış olabileceğini düşünürdüm..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen gidip ilk tanıstıgın kaynana adayının evinde kalrsan o kadın seni hayatta gelin diye almaz şahsen ben öyle yapardım ki bağnaz bi insanda degilim aksine saygı geregi bunu düşünmelisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya allahım sen evlatlarımızı koru neden gidip onun evinde kalırsınızki sizin aileniz yokmu nasıl müsade ediyorlar ya

Aynı şey yıllar önce benim de çok samimi olduğum bi arkadaşımın başına geldi.
Taa lise döneminden bu yana dostluğumuzun sürdüğü bi erkek arkadaşım okuduğu ünide bi kızı çok sevdi, ilişkilerinin 2.yılında ailesiyle tanıştırmak istedi.
Annesi rahattı ama babası biraz tutucu. Çocukta benden rica etti, sevgilim sende kalsa şuan ailem bizim evimizde onu ağırlarlarsa çok rahat biri olduğunu düşünecekler diye...
Ki kızı 23 saatlik otobüs yolculuğuyla getirmişti ailesinin bulunduğu şehre :)
Çok severim onları, ikisiyle de hala dostluğumuz sürüyo ve Allah'tan ki o kız o zamanlar bizde kaldı, böylece aileye bıraktığı izlenim de daha farklı oldu.
Yani demem o ki, sen sevgilini de ailesini de tabiki daha iyi bilirsin ama çoğu kişinin de söylediği gibi bu seferlik- daha ilk seferde onlarda değil de, hani yakın bi kız arkadaşı falan varsa yanında kalabileceğin- öyle bi konaklama yapsan senin imajın açısından çok daha iyi olur.
Ayrıca şimdiden de hayırlısı olsun hakkında :)

Bazi yorumlari okuyunca hayret ediyorum gercekten. Benim cevremde boyle bir sey cok normal misafirsin sen ve 10 saat yol gideceksin, bir sorun olacagini dusunmuyorum kalirsan. Ama tabii insanin cevresiyle alakali oldugunu yorumlari gorunce anladim

Canım nasıl hissediyorsan öyle davran...
Yani kültürel ve karakter olarak sana ters bi durumsa kalma derim..
Onların nasıl istediği önemli değil içinden geliyorsa kal...
Ben nişanlıyken eşim gilde kaldım, ama eşim okadar ısrar etmiştiki...
Şuan diyorum kendi kendime keşke hissettiğim gibi davranıp reddetseydim..
Çünkü insanlar için ne kadar karakterinden taviz verirsen okadar taviz beklerler....

Eskiden kız almak ne zormuş,yüz görümlüğü istemeler,kızın evine defalarca gelip gitmeler sonucu nazla niyazla kız verilirmiş.şimdi kızlar erkek evine tanışmaya gidiyor 😳 ben rahat bir ailede büyüdüm nişanlıyken nişanlım şehirdışından geldiği için babam bırakmazdı kal derdi ama ben evlenene kadar kendi başıma oturmaya bile gitmedim kayınvalideme.niyet ciddiyse tanışmaya kız çağırılmaz en azından bizim örflerimiz böyle..

sevgilinle aynı evde kalman değil problem olan. hani sana demiş ya sen evde kal ben otele giderim falan diye. asıl önemli olan sevgilinin annesi ile aynı evde kalmak...bence bu yanlış. ne gerek yani...

Bence kalma arkadaşım daha evlenmeden ne söz ne nişan var kalman hiç uygun değil. Hem ilerde kv adayın sana bunun lafını yapabilir bence kalma otelde kal mesafeni koruu!!!

ben kalmıştım bir problem olmamıştı, annesi de babası daksine beni çok sever. Karşı tarafın tutumunas bağlı, eğer sevgilin çok istiyorsa git kal. yani ne olabilir ki enf azla? siz mutlu olduktan sonra.

başka evlerde kalmış olsa ne olur ki?

Ben kalmıştım,mecburiyetten ama ablasıyla aynı odada kalmıştım.Eşim salonda yatmıştı :) Sabahta işi vardı,erkenden gitti biz kahvaltı falan yapmıştık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kalmasan iyi edersin. Sen neden gidiyorsun 10 saat uzaklığa daha baştan ayaklarına gitme. Madem niyeti ciddi annesini alsın size gelsinler.

bence kesinlikle kalmayı

iki gün sonra aranızda bi problem oldu mu hemen bu dile gelir
kalmanız onun gözünde negatif etki uyandırır

tavsiye etmem

Evlilik teklifi olmadan, adımlar atılmadan aile içine girmek hiç hoş değil bence.
Hele ki evlerinde kalmak çok itici olur.
Tek yaşasa git kal. Rahat. Ama ailesi varken hiç uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…