sevgilide yatili kalmak

Her ne sebebple olursa olsun,şu bu laf eder diye değil de,hiç tanımadığım bir insanın evinde kalamam ben.Rahat edemem.
Sevgilinin annesi dahi çok istese bile olabilecek birşey değil.Aileler tanışacağı zaman gelir görür seni.Annesiyle illa önceden tanışmanı gerektirecek bir şart yok.10 saatlik yol.Genç kızsın.Şartları niye zorluyorsun.Çok mu iyi düşünecekler sanıyorsun hakkında.İyi düşünseler dahi,ağırlığın olsun.

Bence kalmamalısın. İleride hiç anlamadığın bir anda yüzüne çat çat söyleyiverir zaten evlenmeden geldin kaldın diye. Dünya iyisi de olsa kaynanaya malzeme vermeyin.

bence annene danış onların haberi olmadan yapma böyle birşey. iki gün sonra ailene diyiverir sonuçta kadının huyunu suyunu bilmiyorsun.
belki iyi biridir ama bilemezsin işte. ayrıca aileni küçük düşürme habersizce gidip.
gidersen de annen bilsin sen oradayken arasın kadınla konuşsun.
sevgilin de evde kalmasın o gece

Canım burada sana verilen tavsiyeler ya büyüklerin ya da evliler tarafından verilen tavsiyeler.. Umarım bunları gözaltı etmez dinlersin... Ilerinde gelin ağırlığın olsun istiyorsan bence annesiyle tanışmaya bile gitme, o gelsin.. O nerede kalacağını düşünsün.. Ama aşık insansın bunları gözardı edersen de asla ve asla annesinin evinde kalma..

Güven olayını geçtim, her şey bugün güzel geçse bile onlarda kaldığın gün ileride senin aleyhine olacak ailesi ne kadar modern olsun veya olmasın.. Ilişki cıvıyacak, annesi sana istediği lafı etme hakkını kazanacak kendince.. Ona bu cesareti verme..

Anne olsam ve oğlumun kız arkadaşı gelip bizde kalsa açıkçası negatif bir izlenim bırakır bende.
Bence kalma, hoş değil.

kendisi cagirmis gelsin görüselim diye
ama gelsin bizde kalsin bir kac gece demedi sanirim
bi sevgilime sorayim..
veya ilk önce telefondami konussam kendisi ile?
offffffff :18:

Gelsin tanışalım diye ayağına çağıran ileride ailenle seni nişan için gelsinler nisan yapalım diye çağırır.. Malesef iyiniyetle yapılan her şeyin sonu tatlıolmuyor hele de karşında kaynanan varsa :))

Henüz senin müstakbel kvaliden değil ki.
Evlenecek olsan dahi bu ileride başına kalkılabilir.
Annesiyle tanışacak olgunluğa geldi mi ilişkiniz?
10 saat az bir mesafe değil.. kaç yaşındasın?

Bana kalırsa sakın kalma kayınvalide adayın eminim sana söylemese bile eminim içinden geçirir hoş karşılanmaz uçak bileti al gerekirse sabah tan git akşam geri dön

en modern aile bile olsa yarın birgün başına kakar bunu bence asla öyle bir hataya düşme canım hem ağırdan sat kendini kıymetin olsun

sevgilin ailesini alsın senin olduğun yere gelsin! sonuçta sevgilinin ailesininde aklında soru işaretleri olur nasıl geldi bu diye yada ailesi nasıl gönderdi diye. yalan söyleyip gitsen o başka bir dert. sen hiç gitme derim bende

yorumlariniz icin tsk ederim
vazgectim gitmiyorum
zaten icime sinmemisti hic..

annesini zar zor ikna etmisti sonra gelsin görüselim demis en son iste
artik aileler görüsünce beni görür

Neden annesini zorla ikna etmiş ki :44:

Arkadaşlar ayaklarına gitme demiş ama anneniz yaşında kadını ayağına çağırmak şık olmaz kaldı ki aile hayatı ile tanımak farklı Kafe'de farklı
Ben gitmiştim hem de kimse özel davet de etmedi gittim kaldım gezdim geldim o zaman ne düşünmüştün diye kv ye sormadım o da 10 yıl oldu birşey demedi
Ama sizin içinize sinmemiş bana göre hava hoş da siz rahatsız olacaksınız gibi yoksa karşı taraf için önemli değil bence

bu kesinlikle ilişkiye ailelerin tutumuna bağlı

bizimde 11 saat mesafemiz vardı aramızda

ailesi beni görmek çok istemişti telde görüşüyorduk eşimin ailesi ile

bende tabi yaşayacağım yeri şehri aileyi tanımak istedim gittim kaldım görümcemde kalmıştım

sağolsunlar iyi karşıladılar

6 yıllık evliyim k.valide görümce k.peder bir kere benim aileme yada bana demediler bunu yüzüme vurmadılar

ama herkes benim kadar şanşlı olmayabilir

bu karşındaki kişinin niyetine bağlı

koca adayımla aynı evde kalmıştım ama kaynana adayıyla bu deneyımı hıc yasamadım..

Bn sevgilimin ailesiyle bni istemeye gldklri zmnlrda tanismistim ayni sehirde olmmza ragmn kesnlkle gtmdm defalrca syledi nisanlm ama olmz ddm cnku aileler basit kiz gozuuyle bakiyor olaya .. nisanlmn erkk krdesi sevglsyle tnstrmk icn mltyaya gturnstu annsini annsi hc sevmms ne raht kz blmm ne ayrildilr umarim anlatabilmisimdr cnm

Bencede kalma kadin israr etse bile git gorus konus ama gece orda kalmani gerektiricek bi luzum yok otelde kalirsin kendi annesi laf etmese bile illaki cevredekiler duyunca bi kiz nekdr rahatmis diyip kadina laf soyleyebilirler kendimden biliyorum ben oturmaya gitmistim cok kez gittim en son gittigimde eltimimin annesinden lafi yedim cok kotu olmustum bende smdiden bukadar daha sevgiliyken illkez tanisicakken kimseye laf ettrme tabi bu benim fikrim:s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benm arkadaşımın abisinin kızarkadaşı kalıyor gayet normal bişey bu sonuçta ailesinini yanında birlikte kalmıcaksınız ilk tanışma için 3 gün fazla bi gün kal bnce

Sevgilin gelsin ailenle tanissin, sen niye gidiyomussun? Bir de evlerinde kalacaksin?? Ilerde sana da ailene de kendi atagiyla geldi bize denir

Benim erkek arkadaşımın annesi eve gideğim zaman yalvarıyo gitme burda kal burdan gidersin işe diye benimki çok anlayışlı hatta onlarda kaldığım da oldu bikaç kez... O kötü karşılamıyor ama eltim olacak kişi laf etmiş.... Ona ne oluyosa... Anneciiim de ağzını paylamışşş sen de sevgiliyken gelip 1 ay kaldıydın diye... Beni çok seviyolar

Annesiyle ilk kez tanışıyosan nasıl biri olduğunu bilmiyosan riskli olabilir tabi ben bu ilişkime kadar böyle bişi hiç yapmadımmm

Benim kayınvalidem iki sokak otemde oturuyordu nişanlıyken bir kere bile gitmedim. Aileler tanısınca bile ben gitmedim. Bizim oralarda cok ayıptır oyle seyler kaldı ki evinde yatılı kalmaktan bahsediyorsun. Cok merak ediyora kendi gelsin seni gormeye kaynana adayı degil mi.. Resmen bana hakaret gibi geldi. Bu sekilde cok gayriresmi oluyor. Bakma seni cagırıyor ama emin ol gidersen hakkında iyi seyler dusunmeyecek nitekim bu sekilde kaynanasıyla tanısmak için giden kızlr eninde sonunds ayrılıyor tanıdıklarım oldugu için soyluyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…