• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliden alınan en aptal, saçma hediye!

geyikçiler sizi... kaydirigubbakcemile2
hemen geyiğe çevirmişsiniz işi...
yatacak yeriniz yok sizin eski sevgiliden bahseden evliler grubu kaydirigubbakcemile3

Ne guzel sagligini dusunmus iste hihoyyyt :nazar:
Tabii hangi sebeple alinmis, ona gore olceriz demi kaydirigubbakcemile3
:)) yaa demii insna bi gel karıcım sinemaya goturem senı dıyen yok..ev kusu adam yaa..
bencede adamcağız sağlığını düşünmüş bence bu bi incelik bizimkilerin yaptığı ise tam bi ODUNLUK
saolsun zaten bi saglıgımı dusunur gerisiylr ilgilenmez..uyuss..
Tabi canım sağlığını düşünmüş adam probiyotik yoğurt almış,bir kadın hayattan daha ne beker ki di mi kıslarsırnaşık şeysırnaşık şey mesela ben doğumgünümde migren ilacı,tansiyon hapı falan almak istiyorum sevgilimden..Hayalim bu yaniilülülülülülü
bende oyle dedım bidahakıne adet sancım için ilaç alırsın artık :)))
ahh canım benim sen benim gibi sevgilinden tam 1 sene boyunca hiç hediye alamayıpta sonra iş yerine gelip elindeki poşeti sana verip bak sana hediye aldım diyip içinden KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIRI çıksa napcektin haa kuzummm:hulya:aldığın hediyenin berbatlığına mı yanıcan yoksa o utancı çektiğine mi
en azından kadın hastaymışta adam ona yoğurt almış hediye etmemişki
oowwww süperr yaaaa ama işte zamanlama kötü olmuşş ne diyeım
kızzzzz hediyenin neresi güzel öldüm uatncımdan wallaaa ne diyosun bana yoğurt alsa daha iyiymiş:kedi:
ayy nie öyle diosun kız keskem bana alsa bi iç çamasırı bölee yogurt bılmem ne alcanaa..

ay bazı hediyelere gülmekten öldüm yaa
benim babamda anneme doğumgününde,böyle güzel paket yaptırıp çiğköfte almıştı annem seviyor diye:roflol:

ben valla sevgilime bazen hediyelerimi sipariş veriyorum,mesela sen bana yeni yıl hediyesi şu cilt bakım ürünüm bitti ondan al dedim,ondan aldıkkaydirigubbakcemile3

en güzel hediyemse hiçbir özel gün olmadığı halde ben çok beğendim kuzenimin inci küpelerini diye bana inci küpe hediye etmişti çok mutlu olmuştum,illa değerli olmasından değil,onu düşünmesi ve hiç beklemediğim bir hediyeydiopuyorumnanaktan

en kötü hediyemi ise erkek arkadaşımdan değil çok yakın arkadaşımdan aldım.bana öyle bir bluz almış ki ceketlerin altına giyerim diye ben ceket giymem zaten,bluz gerçekten kötü bir de iyi para verip almış yavrum tepkim de güzeldi.çok yakın olduğumuzdan bu ne lan diye tepki verdimkaydirigubbakcemile3

Kızlarrr bir de okullarda çocuklara zorla yaptırılan şapşal ötesi hediyeler vardır..kafamçokkarıştı benim oğlum bana mumluk yapacak diye en sevdiğim bardak takımının ayaklı bardaklarından birini okula götürmüş,ay kafayı yedim görüncelaelaelaelaelae ee ne diyim sustum,sağol dedim..demedim ki o bardak takımı var yaaa..neyse..evlat işteŞeniz

:roflol: iyi günlerde kullan canım hediyeni...

ay süpersiniz hanımlar valla gülmekten öldümm hattaa çıt diye kırılcam şimcik ben evli değilim ve bu zamana kadar saçma bir hediye almadım allahtan =) ayrıca birde anneme hep ev eşyası alırız anneler gününde veya d.gününde =) ah kafam ahh :p şimdi akıllandım galiba xD

annemde küçük erkek kardeşime söyler doğum gunumde sunu aldır bunu aldır diyekaydirigubbakcemile2 babamla gidip pırlanta tektas almıslardı birinde annem hediyeyi görünce şok oldu akannehirben bunu istememiştimki taşı küçük bunun dedikaydirigubbakcemile3 ve tabi hersey ortaya cıktı babam artık kardeşim olmadan gidiyor hediye almaya ve tabiki annemin istedigi seyler degil

evet ya annem alem gitti değiştirdi onu aslında babamın aldıgı güzeldi ama annem işte

ama annemin alınan herseyi gidip değiştirme huyu vardır saat almıstık kardeşimle anneme taktı taktı kordonunda çiçek oldugunu sonradan görmüş ayyy bu ne dedi gitti değiştirdi

gercekten komik gecen gun 14 yasındaki kardeşim gaza getirmiş annemde gitmiş eve plazma almıs kardeşimde annemi kandırdım die aramıs bana sölüo

benim 3yıllık bi ilişkim var.ilk yıl erkek arkadaşım doğumgünümde yıldönümüzde hediye almıştı son 2yıdır böyle bi girişimde bulunmadı.
hatta doğumgünümde süs telefonu almış.güya sürekli telle konuştuğumuz için vs..vs saçma.

ama artık ne doğumgünüm ne de yıldönümümüzdehediye yok tel.le arıyor kutluyor.bende ısrarla o günlerde ona süprizler hediyeler arıyorum belki öğrenir diye ama anlamazlıkdan geliyor.

meselabu yıldönümümüzde ona çoközelbir süpriz hazırladım bide kazak aldımhediye olarak.herikisinide çok beğendi özellikle süprizime bayıldı.ama kendisibana ne dedi aşkım ya kusura bakma affet bu eşşek kafalı aşkını. hakkaten eşek yani.çok canım sıkılıyo neden bu kadar odun ya benim önemsediğimi bile bile odunluğa devam ediyo.

ama annemin alınan herseyi gidip değiştirme huyu vardır saat almıstık kardeşimle anneme taktı taktı kordonunda çiçek oldugunu sonradan görmüş ayyy bu ne dedi gitti değiştirdi

annelere hediye almak da zor oluyor sanırım.
benim annem de öyle.
kendi aldığı bir şeyi bile götürüp değiştirir genellikle.

benim 3yıllık bi ilişkim var.ilk yıl erkek arkadaşım doğumgünümde yıldönümüzde hediye almıştı son 2yıdır böyle bi girişimde bulunmadı.
hatta doğumgünümde süs telefonu almış.güya sürekli telle konuştuğumuz için vs..vs saçma.

ama artık ne doğumgünüm ne de yıldönümümüzdehediye yok tel.le arıyor kutluyor.bende ısrarla o günlerde ona süprizler hediyeler arıyorum belki öğrenir diye ama anlamazlıkdan geliyor.

meselabu yıldönümümüzde ona çoközelbir süpriz hazırladım bide kazak aldımhediye olarak.herikisinide çok beğendi özellikle süprizime bayıldı.ama kendisibana ne dedi aşkım ya kusura bakma affet bu eşşek kafalı aşkını. hakkaten eşek yani.çok canım sıkılıyo neden bu kadar odun ya benim önemsediğimi bile bile odunluğa devam ediyo.

seninki de pek odunmuş ya da cimri mi demeliyim.
iyi bir çıngar çıkar bakalım. belki işe yarar.

Benim annem de herşeyi değiştirir. Kendi aldığı şeyleri bile. kaydirigubbakcemile3

Benim sevdalım öyle özel bi günde abuk bir hediye almadı hiç ama,
Yüzmeye başladığım zaman, bana bi kitap aldığını söyledi, güzel kaplatmış, hediye kabı süper, dedi ki, çok güzel faydalı teknikler var içinde,

Nasıl sevindim, açtım bir baktım,
'Küçük Ayşegül yüzme öğreniyor' kitabı.

Öldüm gülmekten tabii
:roflol: Manyak sevgilim ya :asigim: kaydirigubbakcemile2

ay evet cok hoş
eşimde bana tanıstıgımızda secret yüzüklerinden almıstı doğum gunumde evlenme teklifi etmişti aynı gun yine yüzük almıstı nişanlandıktan sonra begendigim bir yüzük vardı onu aldı sürpriz yaptı mor converse ve mor sweat almıstı evliliğmizin 2.ayındada burger kıngten bir menü kaydirigubbakcemile3

baktımda hep yüzük ya bide tuttursa parmagımın ölçüsünü
neyse bunada şükür sacma bir hediyesi yok en azından eski sevgilim gibi ay yine andım tüh yine aldattım kaydirigubbakcemile3

hehe delü kız bak bi fotografcı ankara dugun fotografcısı de baslık acmıs nıckıde ahmet sahin fotolar güzelde neden ahmet sahin yazdım adım bu yazmıs bende hemen sikayet ettim erkek üye diye sana söylemeden nedden şikayet ettim ya enayi gitti ahmet sahin geldi ama oda gitti galiba bi bakıver fotograflar topiğinde

gitmemiş kız bide bana kızdı beni neden şikayet ettin deyi kaydirigubbakcemile3

Benim annem de herşeyi değiştirir. Kendi aldığı şeyleri bile. kaydirigubbakcemile3

Yüzmeye başladığım zaman, bana bi kitap aldığını söyledi, güzel kaplatmış, hediye kabı süper, dedi ki, çok güzel faydalı teknikler var içinde,

Öldüm gülmekten tabii
ayy çok hoşş yaa ne güzel gerçekten çok eğlenceli biri galiba allah ayırmasın canım mutluluklar a.s.

Öldüm gülmekten tabii

süper yaa... çok matrak... aferin enişteye:)

evet ya bak dunde bi bamyaya sattım kocamı

nasıl yaa... bamya kadar mı kaydirigubbakcemile3
banlanırsak görürsünüz :mymeka:

ya sahi n'oldu o enayiye acaba..bilmeyen arkadaşlar için nicki böylelülülülülülü ablasının hatrına görüşecektim ben onunla...bamyasına bile razıydım amaaadelikafadulden o hiççç saçma hediye almazdı bana biliyorum,bağdat cad.sinden kaliteli kaliteli hediyeler alırdı mutlu mesut yaşardık:roflol:

Ama ben bulamadım..dur bi daha bakıyim,koşayım da kaçmasınşakkıdışakkıdı

pınarcıım azdın kız sen iyice.
ne yapsak bilmiyorum kiyeni bir konu mu açsak acaba
"yardımmmm... pınar azdı... "kaydirigubbakcemile3
tavan yapar mı sence bu konu:)

kız delirme ne bamya kadarı bak bak nereye cekmiş terbiyesiz kaydirigubbakcemile3

bi erkek üye vardı sevgilime bamya yaptım fln yazmıstı onunla ilgili

Back
X