Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) yaa demii insna bi gel karıcım sinemaya goturem senı dıyen yok..ev kusu adam yaa..Ne guzel sagligini dusunmus iste hihoyyyt![]()
Tabii hangi sebeple alinmis, ona gore olceriz demi kaydirigubbakcemile3
saolsun zaten bi saglıgımı dusunur gerisiylr ilgilenmez..uyuss..bencede adamcağız sağlığını düşünmüş bence bu bi incelik bizimkilerin yaptığı ise tam bi ODUNLUK
bende oyle dedım bidahakıne adet sancım için ilaç alırsın artık :)))Tabi canım sağlığını düşünmüş adam probiyotik yoğurt almış,bir kadın hayattan daha ne beker ki di mi kıslarsırnaşık şeysırnaşık şey mesela ben doğumgünümde migren ilacı,tansiyon hapı falan almak istiyorum sevgilimden..Hayalim bu yaniilülülülülülü
oowwww süperr yaaaa ama işte zamanlama kötü olmuşş ne diyeımahh canım benim sen benim gibi sevgilinden tam 1 sene boyunca hiç hediye alamayıpta sonra iş yerine gelip elindeki poşeti sana verip bak sana hediye aldım diyip içinden KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIRI çıksa napcektin haa kuzummm:hulya:aldığın hediyenin berbatlığına mı yanıcan yoksa o utancı çektiğine mi
en azından kadın hastaymışta adam ona yoğurt almış hediye etmemişki
ayy nie öyle diosun kız keskem bana alsa bi iç çamasırı bölee yogurt bılmem ne alcanaa..kızzzzz hediyenin neresi güzel öldüm uatncımdan wallaaa ne diyosun bana yoğurt alsa daha iyiymiş:kedi:
ESBEKK yeni kulübümüzün adışakkıdı açılımı;eski sevgiliden bahseden evli kadınlar kulübüü millete,devlete hayırlı olsunlülülülülülü sizi gidi delülerşakkıdı
Kızlarrr bir de okullarda çocuklara zorla yaptırılan şapşal ötesi hediyeler vardır..kafamçokkarıştı benim oğlum bana mumluk yapacak diye en sevdiğim bardak takımının ayaklı bardaklarından birini okula götürmüş,ay kafayı yedim görüncelaelaelaelaelae ee ne diyim sustum,sağol dedim..demedim ki o bardak takımı var yaaa..neyse..evlat işteŞeniz
ama annemin alınan herseyi gidip değiştirme huyu vardır saat almıstık kardeşimle anneme taktı taktı kordonunda çiçek oldugunu sonradan görmüş ayyy bu ne dedi gitti değiştirdi
benim 3yıllık bi ilişkim var.ilk yıl erkek arkadaşım doğumgünümde yıldönümüzde hediye almıştı son 2yıdır böyle bi girişimde bulunmadı.
hatta doğumgünümde süs telefonu almış.güya sürekli telle konuştuğumuz için vs..vs saçma.
ama artık ne doğumgünüm ne de yıldönümümüzdehediye yok tel.le arıyor kutluyor.bende ısrarla o günlerde ona süprizler hediyeler arıyorum belki öğrenir diye ama anlamazlıkdan geliyor.
meselabu yıldönümümüzde ona çoközelbir süpriz hazırladım bide kazak aldımhediye olarak.herikisinide çok beğendi özellikle süprizime bayıldı.ama kendisibana ne dedi aşkım ya kusura bakma affet bu eşşek kafalı aşkını. hakkaten eşek yani.çok canım sıkılıyo neden bu kadar odun ya benim önemsediğimi bile bile odunluğa devam ediyo.
ayy çok hoşş yaa ne güzel gerçekten çok eğlenceli biri galiba allah ayırmasın canım mutluluklar a.s.Benim annem de herşeyi değiştirir. Kendi aldığı şeyleri bile. kaydirigubbakcemile3
Benim sevdalım öyle özel bi günde abuk bir hediye almadı hiç ama,
Yüzmeye başladığım zaman, bana bi kitap aldığını söyledi, güzel kaplatmış, hediye kabı süper, dedi ki, çok güzel faydalı teknikler var içinde,
Nasıl sevindim, açtım bir baktım,
'Küçük Ayşegül yüzme öğreniyor' kitabı.
Öldüm gülmekten tabii :roflol: Manyak sevgilim ya :asigim: kaydirigubbakcemile2
Benim annem de herşeyi değiştirir. Kendi aldığı şeyleri bile. kaydirigubbakcemile3
Benim sevdalım öyle özel bi günde abuk bir hediye almadı hiç ama,
Yüzmeye başladığım zaman, bana bi kitap aldığını söyledi, güzel kaplatmış, hediye kabı süper, dedi ki, çok güzel faydalı teknikler var içinde,
Nasıl sevindim, açtım bir baktım,
'Küçük Ayşegül yüzme öğreniyor' kitabı.
Öldüm gülmekten tabii :roflol: Manyak sevgilim ya :asigim: kaydirigubbakcemile2
evet ya bak dunde bi bamyaya sattım kocamı
ya sahi n'oldu o enayiye acaba..bilmeyen arkadaşlar için nicki böylelülülülülülü ablasının hatrına görüşecektim ben onunla...bamyasına bile razıydım amaaadelikafadulden o hiççç saçma hediye almazdı bana biliyorum,bağdat cad.sinden kaliteli kaliteli hediyeler alırdı mutlu mesut yaşardık:roflol:
Ama ben bulamadım..dur bi daha bakıyim,koşayım da kaçmasınşakkıdışakkıdı