Sevgiliden gelen pahalı hediye

bırakn alsın ben bunda soun gormuyorum , sonucta hedıye , ben hedıyenın gerı cevrılmesıne de ıade edılemsıne de karsıyım ortada bır zorlama yok sonucta...
hem lap top var lap top var artık eskısı kadar pahalı araclar degıl laptoplar...

Kız kardeşim bugün bize geldi elinde bi laptop. Abla bu bilgisayarı sevgilim doğum günü hediyesi aldı dedi. Ben açıkçası hediyeyi pahalı buldum keşke kabul etmeseydin dedim. Bu sefer kezban gibi mi davransaydım diyo. Ay gerçekten anlamıyorum ergen ablası olmak ayrı dert. Eve de götüremiyor abla nolur sen ben aldım de babamla anneme diyor. Sevgilisi tamam iyidir falan ama o da öğrenci kendi parasını kazanmıyor nasıl almış dedim babasından aldığı harçlıkla almış ayrılırlarsa ne olacak bilmiyorum. Ne yapayım bilmiyorum bi akıl verin hanımlar :sopa:
Faturasını saklasın, ayrılık durumunda sevgili iade alıp iade eder yada başka sevgiliye k.kalar :KK53:

Belki 2. eldir belki çok pahalı değildir tutup çokta pahalı birşey alabileceğini sanmıyorum öğrenciyse. Bence karışmayın sonra geri isterse ne diyeceksiniz ki. Kabul etmemesi gerekirdi asma jest yapmış çocuk kendince.

Hediye büyük doğru

Ama herkesin varsa oradan yazışıp video vs izliyorlarsa özenmesiolapan hatta sevgilisinin alması da olağan

İhtiyacı var aldım boyutunda çocuk hani sevgilime ne alayım deyince ihtiyacı olan kullanacağı bir şey al diyoruz ya

İlkokul çocukları bile cep tel peşine düşmüş durumda liselide laptop olağan

pahalı hediye deyince ben de pırlanta, gerdanlık vs birşey sandım. bence o kadar abartılacak bir durum yok. kardeşinizi idare edebilirsiniz.

İstediğiniz kadar ekonomi yapin erkekler o laptopu alan kadinlari size tercih ederler. Üzgünüm ama bu kapitalist dünyada sarfedilen maddiyat ve çabayla doğru orantılı erkek gözünde degeriniz :) avsiniz av. Her erkek ugruna yirtindigi avi birakmamak ister. Kolaylari bi baskasina hibe eder.
Vallahi katılıyorum
Nerede düğünumuzu kendimiz yaptik arkadaşımın gelinliğini giydim bana bir iğne almadilar diyen kadın varsa mutsuz
Nerede tek taş yaristiran kadin var mutlu

Back
X