Sevgiliden para almak

Nerden uydurdun diyen birine cevap olarak çok kıymetli bir yerlerinden uydurdum dediğinizde ergen dediğiniz kişiyle aynı kafa yapısına sahipsiniz gibi gözüktü buradan.
Senin gibi bir kız, yüzsüz, git kafanı vur, ergen, 20 lira vereyim sus?
Bir bayana yakışmıyor kesinlikle, boşu boşuna ceza almayın, bir de bir mağazaya gidin psikoloji bölümü oluyor, öfke kontrolüyle alakalı bir kitap siz beğenin, "sizin gibi" bir kıza da bu yakışır. M MerveOkanAsk

Uff sizde istemem yan cebime koy. Para alamam hediye alsan sevinirdim ne ya 40 liralik sey. Paraniz cikisinca alsaniz ölmezsiniz heralde gordugunuz gibi almak mi gerekiyor. Sahsen benim yanimda param olmasa ayy sunu cok begendim ettim bidi bidi yapmam. Param olunca gider alirim. Paran varsada zaten begenirsen alirsin. Ayy askim cok begendim diye agiz yapip sonra ayy hediye etti??? Zaten agzinla istiyorsun

Bana kalırsa o kadar parası yoktu varsa da baska yeri vardı, sizi kirmamak icin en azindan belli bi kısmını karşılamak adina yaptı böyle birsey.
Bence sevgililer arasında böyle para durumları hos değil. Hediyelesmek güzel ama boyle para vermek iyi niyetle de olsa hos değil.
Siz de bu konuda dikkatli olup cok fazla istediklerinizi dillendirmeyin.iyi niyetli de olsa kafada soru isareti yaratmaya meyilli durumlar bunlar

Sonuçta biyerlere gidiyorsunuz yediginizi i ctiginizi birlikte ödemeniz lazm bazen o bazen sen.ama kılık kıyafet almak zorunda değil.hediye olarak alması daha doğru olur.ozel gunlerde.hele sevgiliden para almak bana göre aşırı yanliş.alipta kendinizi küçük dusurmeyin.

Nerden uydurdun diyen birine cevap olarak çok kıymetli bir yerlerinden uydurdum dediğinizde ergen dediğiniz kişiyle aynı kafa yapısına sahipsiniz gibi gözüktü buradan.
Bir bayana yakışmıyor kesinlikle, boşu boşuna ceza almayın, bir de bir mağazaya gidin psikoloji bölümü oluyor, öfke kontrolüyle alakalı bir kitap siz beğenin, "sizin gibi" bir kıza da bu yakışır. M MerveOkanAsk
Arkadaşa cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum. Kendi psikolojik sorunlarını ve kültür seviyesini çok güzel belli etti kendisi. Böyle insanlarla tartışmaya bile girmem :)

1 yıllık ilişkiniz varmış. Eline para sıkıştırırken o an kötü hissetmişsin ve almamışsın. Alman gerektiğini düşünsen alırdın zaten. Eğer karşı taraf darılmışsa çokta önemli bir şey değildi para harcamanı istemedim de geç.
Büyütülecek bir problem gibi gelmedi bana...

Sonuçta biyerlere gidiyorsunuz yediginizi i ctiginizi birlikte ödemeniz lazm bazen o bazen sen.ama kılık kıyafet almak zorunda değil.hediye olarak alması daha doğru olur.ozel gunlerde.hele sevgiliden para almak bana göre aşırı yanliş.alipta kendinizi küçük dusurmeyin.
Kılık kıyafeti kim uydrdu yahu ben öyle bir şey demedim ki :)

Önerilerin için teşekürler ilk önce.
1. Olarak ben her zaman hayatimda "Sakala göre tarak atarim ". Bu piskoloji kitabinda pek yazmaz.
2. Burda konu açıp diger arkadaşlarıminda onerilerini begenmeyip aksi aksi yorum yapan biri gördüğüm zaman dalgaya cok güzel alırım her zamanda yapmisimdir.
3. Burdan konu sahibi arkadasa mesajim olsun benim kültür seviyemi belirlemiş cok güzel. Dönüp aynaya baksa kendisinde belirlencek seviye kalmadigi için normal kendisinj görememesi.

Son olarak boyle insanların yapmak istediği amacı egitimini okuduğu kitapları vs bilmeden yok kitap oku yok piskolojin bozuk diye çıkan kisilere " sazan " diyoruz.
Herkes kendi uslubuyla ilgilensin arkadaşım.

1. Olarak ben her zaman hayatimda "Sakala göre tarak atarim ". Bu piskoloji kitabinda pek yazmaz.
2. Burda konu açıp diger arkadaşlarıminda onerilerini begenmeyip aksi aksi yorum yapan biri gördüğüm zaman dalgaya cok güzel alırım her zamanda yapmisimdir.
3. Burdan konu sahibi arkadasa mesajim olsun benim kültür seviyemi belirlemiş cok güzel. Dönüp aynaya baksa kendisinde belirlencek seviye kalmadigi için normal kendisinj görememesi.

Son olarak boyle insanların yapmak istediği amacı egitimini okuduğu kitapları vs bilmeden yok kitap oku yok piskolojin bozuk diye çıkan kisilere " sazan " diyoruz.
Piskoloji değil, psikoloji :)

siz alamadığınız için uzun süre üzüldüyseniz o da elinden geldiğince o kadar verebilmiş olabilir. yani normalde zaten direkt alıyormuş bu sefer böyle olmasının bir sebebi belki de budur . bence yanınızda paranız yokken bu tip şeylere bakmamayı tercih etmelisiniz.

Piskoloji değil, psikoloji :)

Oku oku belki bir yanlış daha cikarirsin. Sana daha öncede yazdigim mesajda soyledigim laflara takilmiyorsun gidip alakasız yerden konuşuyorsun. Yuzlugun bu kadari. Farkettiysen telefondan yaziyorum ve çeviriyor telefonlar çoğu kelimeyi. Bilmeyip bile oyle yazmis olsam o kelime öğrenilir Allah karaktere zeval vermesin. 20 liraya düşürmesin.

Ne üslubunuza bakardım, ne kelimeyi yanlış yazmanıza bakarım, sadece "ergen" diye yaftaladığınız insana verdiğiniz cevabı karşılaştırıp size yazdım.
Burada birçok insana kitap tavsiyesinde bulunuluyor, yeri geliyor psikolojik destek alması söyleniyor. Bu kişiler de "sazan" olmuyor. İyi akşamlar.

Ne üslubunuza bakardım, ne kelimeyi yanlış yazmanıza bakarım, sadece "ergen" diye yaftaladığınız insana verdiğiniz cevabı karşılaştırıp size yazdım.
Burada birçok insana kitap tavsiyesinde bulunuluyor, yeri geliyor psikolojik destek alması söyleniyor. Bu kişiler de "sazan" olmuyor. İyi akşamlar.

Bu aksam da beni buldunuz yani anladim. Nedense bir sen bir konu sahibi bana akil veriyor fazla geliyorsa tabi haklisiniz. Iyi aksamlar uzatmayalim.

Oku oku belki bir yanlış daha cikarirsin. Sana daha öncede yazdigim mesajda soyledigim laflara takilmiyorsun gidip alakasız yerden konuşuyorsun. Yuzlugun bu kadari. Farkettiysen telefondan yaziyorum ve çeviriyor telefonlar çoğu kelimeyi. Bilmeyip bile oyle yazmis olsam o kelime öğrenilir Allah karaktere zeval vermesin. 20 liraya düşürmesin.
Kudurmana devam et.

Bazen nisanlim yanımda ayakkabı, pantolon fln bakar parası yokken. Ve ben sanki hediye almamı istiyor gibi algılarim bu durumu. O yüzden bence paranız yokken fln pek alışverişe yeltenmeyin. Parayı kötü niyetli vermemiş olabilir ama bir süre sonra hoş olmuyor para muhabbeti. O yüzden çok ta abartmamak lazım

40 tllik urunu 20 tl ekleyip almanizj teklif ettigine gore 20 tl cebinize neden alisveris yapmaya calisiyorsunuz ? Bu acik bir sekilde sevgilinize mesaj.

Neden böyle bi alışveriş içindesiniz.
Kimse kimseye karşılıksız bişey almaz.
Ayrılsanız arkanızdan az mı paramı yedi diye konuşsa veya aldıklarının parasını istese ne yapacaksınız.

Paran yokken sevgilinin yanında mağaza dolaşıp eşyaları beğenmek hadi al demekle aynı şeydir.

Back
X