- Konu Sahibi idealist_m35
-
kızlar benimde bi derdim var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Bundan yaklaşık 6 ay önce erkek arkadAşım memleketine gitti yaz tatilinde orda abisine nişan yaptılar tabi ailesi bizim ilişkimizi bilio 4. seneye girdik ayrıca neyse abisin nişanlısının kardeşi beni bildiği halde erkek arkadaşıma teklif etmiş.Bende 6. hismi nedir nişan fotoğraflarında o kızı gördüm sana takılıyomu die sormuştum ama hayır yok öle bi şey diyodu takmıştım yani anlıcağınız.Tabi beyefendi bu teklif olayını bana sölemedi canım sıkılır die bende başka birinden duydum.Tabi sordum neden bana söylemedin die zaten takmıştın bi kere o sebeble sölemedim dedi.Ben msnin şifresini biliyorum orda yeğeniyle erkek arkadaşım adına konuştum bu çoçuk ağzından kaçırdı abi sende 2 tane sevgili var ben de 4 tane sevgili gibi aradım bi güzel konuştum yalvardı yok öle bi şey ben o kızla çıkmadım dedi ama o çocuğun sölediklerini hala unutamıyorum ablası aradı yok öle bi şey canım dedi zaten yüzük takıyor senden başkası yok dedi ikna etti ama hala kafama takılıo o kızla çıktımı çıkmadı mı abisinide sordum o da öle bi şey yok dedi.Bilmiyorum yani o da bu sebepten kavga çıkarıyprum die çok sinirlenio yalvarıyor ama işte insan etlileniyor maalesef yorumlarınızı bekliyorum lütfen...
kızlar benimde bi derdim var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Bundan yaklaşık 6 ay önce erkek arkadAşım memleketine gitti yaz tatilinde orda abisine nişan yaptılar tabi ailesi bizim ilişkimizi bilio 4. seneye girdik ayrıca neyse abisin nişanlısının kardeşi beni bildiği halde erkek arkadaşıma teklif etmiş.Bende 6. hismi nedir nişan fotoğraflarında o kızı gördüm sana takılıyomu die sormuştum ama hayır yok öle bi şey diyodu takmıştım yani anlıcağınız.Tabi beyefendi bu teklif olayını bana sölemedi canım sıkılır die bende başka birinden duydum.Tabi sordum neden bana söylemedin die zaten takmıştın bi kere o sebeble sölemedim dedi.Ben msnin şifresini biliyorum orda yeğeniyle erkek arkadaşım adına konuştum bu çoçuk ağzından kaçırdı abi sende 2 tane sevgili var ben de 4 tane sevgili gibi aradım bi güzel konuştum yalvardı yok öle bi şey ben o kızla çıkmadım dedi ama o çocuğun sölediklerini hala unutamıyorum ablası aradı yok öle bi şey canım dedi zaten yüzük takıyor senden başkası yok dedi ikna etti ama hala kafama takılıo o kızla çıktımı çıkmadı mı abisinide sordum o da öle bi şey yok dedi.Bilmiyorum yani o da bu sebepten kavga çıkarıyprum die çok sinirlenio yalvarıyor ama işte insan etlileniyor maalesef yorumlarınızı bekliyorum lütfen...
cnm doğru söylüson ama işte yaptık bi kere yeğeni 17 yaşında ve beni erkek arkadışm sanıp sen de 2 sevgili var biri ben diğeri o kız anlamında söyledi ama unutamıyorum maalesef dün akşam da kavga ettik yine bu konuyu açtım gece msjlar attı cevap vermedim şu saate kadar da aramadık birbirimizi
mutlaka güveniyorum ama bi yere kadar
17 yaşındaki bi çocuğamı inanıyorsunuz?? 17 yaşındaki kişiler çıkmasalar bile hoşlandığı yada karşı tarafın ondan hoşlandığı kızlara sevgili manita benimki diye tabirler kullanırlar çıkmasaalr bile ( kendi kuzenlerimden biliyorum)
erkek arkadaşına ordaki kız teklif etmiş ee bunuda kuzeni duymuştur ve hemen oo sana 2 kız birden abayı yaktı 2 kızda seni seviyor dercesine 2 tane var sende cümlesini kullanmıştır...
Erkek arkadaşın yok öle bişi diyor, abisi arıyor yok öle bişi diyor, ablası arıyor yok öle bişi senin yüzüğünü takıyor diyor. ve sen hala bu 17 yaşıdnaki çocuğun lafındasın.. bu 3 kişinin açıklamalarıda seni tatmin etmiyor...
şuan iyiyim yine bi ara abartmıştım artık paranoyak olmuştumm
kızlar sizin söylediklerinizi erkek arkadışımda söledi o daha çocuk ona mı inanıyosun die ama tabi bana laf anlatması zor gercekten uzakta olmak çok zor 4 yıl nasıl geçmiş hala inanımıyorum
bir de anlamıyorum bazen bu tür kızları sonuçta ciddi bi ilişkisi olan bi erkeğe neden teklif ediyorlar hiç mi utanmayorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?