sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

zalimkir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
150
0
0
İstanbul
kızlar fikirlerimizi burda yazalım kim ne alacak kim ne almıştı bizlerde fikir sahibi olalım alacak bişey gelmiyo aklıma :26:

Ay kızlar biz artık kaç senedir düşüne düşüne bir hal olduk sevdiceğimle artık sevgililer gününde buluşup birlikte alışverişe çıkıyoruz ben ona ne isterse alıyorum o bana ne istersem alıyor. En güzel çözüm bu bence tabi ilerlemiş ilişkiler için

aaah ah bizim 4 yıl bitti 5 yıl olacak ama hala oturamadık zaten farklı şehirlerdeydik bu yıl beraberız aynı ilde ilk kez sevgililer gününü kutlıcaz ben daha onunla hiç alışverise cıkmadım ben giderim sosyete pazarına o gider maviye levise

Sevgilim fenerbahçe fanatiği benim. lisanslı ürün alırım artık eşofman mı olur, forma mı, saat mi bilmem. Maddi durumuma bağlı. Fenerbahçeli her şeye sevinir nasıl olsa

karakalem resmimizi yapabilirim...
14şubata kadar bir günlük tutabilirim. her güne onunla ilgili o güne ait düşüncelerimi yazarım.
tek renk bir tshirte el izlerimi basabilirim.

bilmiyorum benim erkek arkadaşım pahalı hediyelerden hoşlanmıyor, aklıma da başka bir şey gelmiyor

iyide birlikte alışverişe çıkarsanız bi süprizi bi anlamı kalmazki

Vala anlam dediğin zaten hatırlamak iyi vakit geçirmek değil mi? Bence hediye almasa da olur o gün yanımda olduktan sonra hiç problem değil ama biz beraber alışveriş yapmaktan hoşlandığımız için hem ne alıcam nasıl alcam acaba beğencek derdi olmuyor hemde ikimizinde içine sinenen şeyler aldığımız için daha mutlu oluyoruz canım. Bizimde mayısta 5.sene bitcek.

Son düzenleme:
365 adet kalpten kağıt kalıbı cıkarıp ustune bir cümlelik güzel söz yazabilirim bir fanusa gül kuruları ile birlikte koyabilrim

Sevgilim fenerbahçe fanatiği benim. lisanslı ürün alırım artık eşofman mı olur, forma mı, saat mi bilmem. Maddi durumuma bağlı. Fenerbahçeli her şeye sevinir nasıl olsa

beğenilme garantisi yüksek hediye..
daha yaratıcı bişey beklerdim falan demez inşallah

nişanlım şehir dışında ama 14 şubatta gelecek ve 17 şubatta da nikahımız kıyılacak(düğün yaza)
ben örgü örmeyi tam bilmiyorum,öğrenip bu bir ay boyunca örmek istiyorum: )
emek verilen hediyelere bayılıyor,hazır bu sıralarda boşken iyice uğraşıp öreceğim inşallah: )

nişanlım şehir dışında ama 14 şubatta gelecek ve 17 şubatta da nikahımız kıyılacak(düğün yaza)
ben örgü örmeyi tam bilmiyorum,öğrenip bu bir ay boyunca örmek istiyorum: )
emek verilen hediyelere bayılıyor,hazır bu sıralarda boşken iyice uğraşıp öreceğim inşallah: )

Evet canım haklısın erkekler böyle şeyleri daha çok sever bende atkı örmüştüm bir seferinde

sevgilim yok esim var birgun esler gunu olursa o zaman dusunurum ne alacagimi

sevgilim yok esim var birgun esler gunu olursa o zaman dusunurum ne alacagimi

benim kocanın da söyledği söz bu, biz sevgili değiliz ki karıkocayız..
la bi çiçek al diyorum
sevgililer gününde 1 tl lik çiçeği 5 tl ye satıyolarmış..
o da kendini kekleniyormuş,kazıklanıyormuş gibi hissediyormuş..
bi günde, 5 tl kazıklan benim için, maksat ekonomi hareketlensin,noolcak diyorum..

bende biraz once benimkine dedim sevgililer gunu yaklasiyor diye
oda ne zaman dedi
bende 14 subat ama bosver biz sevgilimiyiz karikocayiz dedim
müsrüflüge gerek yok bosuna masraf olmasin

kızlar fikir olur mu bilmiyorum ama ben geçen yıl şöyle bir şey yaptım: her gün yada iki günde bir ona bir şeyler yazdım o zamanlar azerbaycandaydı uzakta olduğu için hasret duygusallığı tetikliyor yaz yazabildiğin kadar neyse işte baya bişi yazdım sonra mesajlarımızdan, facebook mesajlarından da ekledim. ( bunu wordda A5'e) yazdım. en son sayfaya da resimlerimizi koydum altına küçük küçük sözler yazdım. sonra bir fotokopicide kitap boyutunda renkli çıkarttım. süs eşyaları satan bir yerden a5in sığdığı bir kutu aldım. fon karton aldım farklı renklerden onları simetri kalp biçiminde kesim küçük küçük notlar yazdım. gül kurusu boncukları ve o kağıtları kutuya koydum. bir kaç da resmimizi. en üste de çıkarttığım kitabı koydum. photoshopu da bildiğim için kapağını da kendim ayarlamıştım. baya etkileyici oldu :) masrafını da toplasanız 15 tl bile tutmadı

bende biraz once benimkine dedim sevgililer gunu yaklasiyor diye
oda ne zaman dedi
bende 14 subat ama bosver biz sevgilimiyiz karikocayiz dedim
müsrüflüge gerek yok bosuna masraf olmasin

Her kadın senin kadar anlayışlı olsa şekerim ya, bazısı bi hediye almadı sadece öptü kutladı diye sanki dünya yanıyormuş gibi davranıyor helal sana vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…