sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

bugun yorumunuzu okurken bende ozendım..Hatta dedım kı cok sanslıyım ama eşim olacak insan İnşallah böyle olur :) dıye gecırdım ıcımden ki.. yorum yapacaktım kı cıcek geldi..Cok mutlu oldum..Hayat öyle tatlı tesadüflerle doluki.. :)

benim eşim alır ben pek almam..

telefon almıştı gecen sene bu sene bende bişi alim barii..

sevgililer günü için 1 gülle kampanya yapılmış phılıps saç düzleştirici benim kuzuda ne anlar yhaa 125 liraya satmışlar kuzuma teee 5 sene önceee..

Ben giysi alırım o sever değişik giyinmeyii..

7,5 yıllık evliyim
3,5- 4 sene kadar flörtümüz oldu....bu süre zarfında cicim aylarıda içinde..
her defasında alırdım doğum günü sevgililer günü hiç kaçırmazdım..
hediye almakla kalmazz yemekler hazırlar, spa mumları hazırlar,...özel çiçek yaptırırdımm
onunda çok hoşuna giderdii :)) ama gel gelelimm zaman geçtikçe çocuk olduktan sonra saldık kendimizii :)) ve karar aldık kendimize gereksiz bişey alacağımıza çocuğumuza ortak birşey alırız onu sevindiririz dedik :) daha mantıklı geldi....ve 3-4 senedir hediye almıorum,,,nede eşim bana alıo ama bazennn her ne kadar söz verdiysekte birbirimize insan beklio ufak bi çiçekte olsa :) tamam hakkını yemiorum eşim çok tatlı dillidir...mutlaka kutlar her önemli günü ama hediyeleşme yok :))
bazennn canım çekioo yaaaaaaa şı gaaribanada bi hediye alsa ne olur sankii dimiiii

Son düzenleme:
Birlikte çekilmiş fotoğrafınızdan puzzle yaptırabilirsiniz.değişikve güzel bişey olur bence :)

Birlikte çekilmiş fotoğrafınızdan puzzle yaptırabilirsiniz.değişikve güzel bişey olur bence :)

Bu hep aklımda olan birşeydi benim ama daha önce bir araya gelip yapamayız diye hep ertelemiştim bu sene evliyiz bol bol yapar bozarız bu sene sevgililer gününde puzzle yaptıramyı düşünüyorum ve güzel bir masa mumlar eşliğinde...Doğum gününde yapmıştım arada yapalım böyle demişti canım ya...

şahsi fikrim erkeklerin puzzle gibi kitap gibi böyle 365günlük romantik sözler gibi hediyelerden hoşlanmadığı yönünde... muhakkak şaşırır, ama inanın bir forma ya da elektronik bir alet puzzledan 10kat daha fazla sevindirir...

canım bende düşünüyorum sevdıcegım fanatık fenerli.. bende o tarz bısey alayım dıyorum formaların fıyatı ne kadar kı acaba bılgın varmı ??

ben geçende abime aldım feneriumdan 50 tl:) istanbulda şirinevlerdeki feneriumdan aldım indirim vardı,çubuklu klasik fener forması:) tavsiye ederim

365 adet kalpten kağıt kalıbı cıkarıp ustune bir cümlelik güzel söz yazabilirim bir fanusa gül kuruları ile birlikte koyabilrim

kızlar böyle hediyelere erkekler değil bizler bayılırız
onlar kullanışlı şeyleri severler
giysi takımının eşyası elektronik eşya
bulunmaz nimettir onlar için

kızlar böyle hediyelere erkekler değil bizler bayılırız
onlar kullanışlı şeyleri severler
giysi takımının eşyası elektronik eşya
bulunmaz nimettir onlar için

katılıyorum size kızlar... ektronık bır alet demişsiniz mesela ne olabilir? erkek arkadaşım polis sizce ne almalıyım kendisine

biz de eski sevgilimle böyle yapardık ve gayet eğlenirdik, ihtiyacımız olanı da almış olurduk:) ama şuan ki sevgilim bırakın hediye almayı kutlamaz bile. gittikçe odununa yaklaşmışım sanki.

cok guzel 3 renkten olusan ( mat sarı , bakır rengı ve mat gumus rengı) tasarım kol dugmelerı gormustum evlendıgımız ılk gun hedıye verecektım ama sanırım sevgılıler gununde alıcam onu.keısnlıkle cok rjınal .kol dugmelerı fıyatına gore bıraz pahalı ama renklerı aynen nısan yuzugumuz bu yuzden alıcm.modelı sılındır seklınde cok farklı.şuks bır goruntusu var zaten

ben hala kararsızım ya.. kıyafet yada elekronık esya almak ıstıyorum.. işine yarayan bişey olması erkekler için daha iyi. birde ben şölye yapacağım kızlar ;;

sevgililer gününde gorusemeyecegız bız genelde haftasonları gorusuruyoruz.. sevgililer gününden bır hafta sonrada dogum gunu aşkımın bizim ilk yüz yüze bulustugumuzda gittigimiz cafeyi ayarlıcam bi tane kalp seklınde pasta alıp ustune iyiki varsın yazdırcam buyuk bı tabaga koysunlar tabagada baş harflerimizi ve seni seviyorum yazdırcam.. üstünede mum tabi bide özel bi şarkımız var o çalacak o çalmaya baslayınca da pastayı getırsın garsonlar nasıl fikir kızlaaar sevinirmi sevgilim??? bide hediye lazım işte ne alsam

ayrıca böylelikle sevgililer günü ve dogum gününü beraber çıkarcam

Son düzenleme:
Evett yaklaşıyorrr ama ben hediyemi çoktan aldımmmm

ne aldın bebaaam söyle bakım

Gs storeden bi swit aldım birde çakmak
Benimki koyu bi taraftar begenecegine eminim hem hiç böyle bir hediye almamıştım
Bi farklılık olsun istedim
Simdi düsünüyorum acaba yanına birseyler daha alsam mı diye:26::26:

benimkide gs li bendemi öyle bişey alsam kaça aldın canım???? ben birde önceden dediğin gibi çakmak almıştım normal çakmak ama onun üstüne baş harflerimizi yazdırıp vermeyi düşünüyorum .... bide yukarda yazdım bi bak oraya öyle bi organizasyon yapcam nasıl olur beybiş

Evet öyle birsey düsünebilirsin
swweti 50 ye aldım canım
Organizasyonuda begendim bence harika olurr
Benimkininde 16 subat dogum günü bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…