bizde özel günler hediyesi olarak beraber alışverişe gideriz. birbirimizin istediğini eksiğini alırız. süpriz olarak arada beğendiğimiz bişiyi alır hediye ederiz. zaten özel gün dışında hediye verince daha çok süpriz oluyor. ama o mutlaka bana gül alır hiç ihmal etmez, dışarda yemek ayarlar. komşumuz vardı ben küçükken bakardım kocası eve çiçekle gelirdi çok özenirdim o kadına, Allah banada böyle bir koca nasip etti, çok şükür.
Birlikte çekilmiş fotoğrafınızdan puzzle yaptırabilirsiniz.değişikve güzel bişey olur bence :)
canım bende düşünüyorum sevdıcegım fanatık fenerli.. bende o tarz bısey alayım dıyorum formaların fıyatı ne kadar kı acaba bılgın varmı ??
karakalem resmimizi yapabilirim...
14şubata kadar bir günlük tutabilirim. her güne onunla ilgili o güne ait düşüncelerimi yazarım.
tek renk bir tshirte el izlerimi basabilirim.
bilmiyorum benim erkek arkadaşım pahalı hediyelerden hoşlanmıyor, aklıma da başka bir şey gelmiyor
365 adet kalpten kağıt kalıbı cıkarıp ustune bir cümlelik güzel söz yazabilirim bir fanusa gül kuruları ile birlikte koyabilrim
kızlar fikir olur mu bilmiyorum ama ben geçen yıl şöyle bir şey yaptım: her gün yada iki günde bir ona bir şeyler yazdım o zamanlar azerbaycandaydı uzakta olduğu için hasret duygusallığı tetikliyor yaz yazabildiğin kadarneyse işte baya bişi yazdım sonra mesajlarımızdan, facebook mesajlarından da ekledim. ( bunu wordda A5'e) yazdım. en son sayfaya da resimlerimizi koydum altına küçük küçük sözler yazdım. sonra bir fotokopicide kitap boyutunda renkli çıkarttım. süs eşyaları satan bir yerden a5in sığdığı bir kutu aldım. fon karton aldım farklı renklerden onları simetri kalp biçiminde kesim küçük küçük notlar yazdım. gül kurusu boncukları ve o kağıtları kutuya koydum. bir kaç da resmimizi. en üste de çıkarttığım kitabı koydum. photoshopu da bildiğim için kapağını da kendim ayarlamıştım. baya etkileyici oldu :) masrafını da toplasanız 15 tl bile tutmadı
şahsi fikrim erkeklerin puzzle gibi kitap gibi böyle 365günlük romantik sözler gibi hediyelerden hoşlanmadığı yönünde... muhakkak şaşırır, ama inanın bir forma ya da elektronik bir alet puzzledan 10kat daha fazla sevindirir...
kızlar böyle hediyelere erkekler değil bizler bayılırız
onlar kullanışlı şeyleri severler
giysi takımının eşyası elektronik eşya
bulunmaz nimettir onlar için
Ay kızlar biz artık kaç senedir düşüne düşüne bir hal olduk sevdiceğimle artık sevgililer gününde buluşup birlikte alışverişe çıkıyoruz ben ona ne isterse alıyorum o bana ne istersem alıyor.En güzel çözüm bu bence tabi ilerlemiş ilişkiler için
ne aldın bebaaam söyle bakımEvett yaklaşıyorrr ama ben hediyemi çoktan aldımmmm
ne aldın bebaaam söyle bakım
benimkide gs li bendemi öyle bişey alsam kaça aldın canım???? ben birde önceden dediğin gibi çakmak almıştım normal çakmak amaGs storeden bi swit aldım birde çakmak
Benimki koyu bi taraftar begenecegine eminim hem hiç böyle bir hediye almamıştım
Bi farklılık olsun istedim
Simdi düsünüyorum acaba yanına birseyler daha alsam mı diye:26::26:
benimkide gs li bendemi öyle bişey alsam kaça aldın canım???? ben birde önceden dediğin gibi çakmak almıştım normal çakmak amaonun üstüne baş harflerimizi yazdırıp vermeyi düşünüyorum .... bide yukarda yazdım bi bak oraya öyle bi organizasyon yapcam nasıl olur beybiş
böylede hiç olmuyor değilmi yaEvet öyle birsey düsünebilirsin
swweti 50 ye aldım canım
Organizasyonuda begendim bence harika olurr
Benimkininde 16 subat dogum günü bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?