Her kadın senin kadar anlayışlı olsa şekerim ya, bazısı bi hediye almadı sadece öptü kutladı diye sanki dünya yanıyormuş gibi davranıyor helal sana vala
benim esim ben desemde demesemde dusunur oyle seyleri bos gecirmez oncedenn soylimde almasin dedim
ama bazi kadinlarda hakli hic hediye almamissa esleri bir nevi heves ediyorlar gibi...:26:
öpüp kutlamasi yeterli bence
kızlar fikir olur mu bilmiyorum ama ben geçen yıl şöyle bir şey yaptım: her gün yada iki günde bir ona bir şeyler yazdım o zamanlar azerbaycandaydı uzakta olduğu için hasret duygusallığı tetikliyor yaz yazabildiğin kadarneyse işte baya bişi yazdım sonra mesajlarımızdan, facebook mesajlarından da ekledim. ( bunu wordda A5'e) yazdım. en son sayfaya da resimlerimizi koydum altına küçük küçük sözler yazdım. sonra bir fotokopicide kitap boyutunda renkli çıkarttım. süs eşyaları satan bir yerden a5in sığdığı bir kutu aldım. fon karton aldım farklı renklerden onları simetri kalp biçiminde kesim küçük küçük notlar yazdım. gül kurusu boncukları ve o kağıtları kutuya koydum. bir kaç da resmimizi. en üste de çıkarttığım kitabı koydum. photoshopu da bildiğim için kapağını da kendim ayarlamıştım. baya etkileyici oldu :) masrafını da toplasanız 15 tl bile tutmadı
Hiç hediye almamış kadınlar için evet haklısın ya diğerlerine ne demeliAyy nese bencede öpsün koklasın sevdiceğim o bana yeter
bazilarininkide simariklik iste canim bosver her koyun kendi bacagindan asilir
ilk 5 yıl......deliler gibi, el emeği göz nuru özel tasarım hediyeler alırdık biribirimize
2. 5 yıl......ihtiyaca göre eksiklerimiz için hediyeleştik
3. 5 yıl......kimi zaman sadece çiçek,son gün alelacele alınmış temsili bir hediye
son yıllar......aynanın önüne kartı bırakıyor, "aşkım sen ne istersen onu al "
ilk 5 yıl......deliler gibi, el emeği göz nuru özel tasarım hediyeler alırdık biribirimize
2. 5 yıl......ihtiyaca göre eksiklerimiz için hediyeleştik
3. 5 yıl......kimi zaman sadece çiçek,son gün alelacele alınmış temsili bir hediye
son yıllar......aynanın önüne kartı bırakıyor, "aşkım sen ne istersen onu al "
canım bende düşünüyorum sevdıcegım fanatık fenerli.. bende o tarz bısey alayım dıyorum formaların fıyatı ne kadar kı acaba bılgın varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?