sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

Her kadın senin kadar anlayışlı olsa şekerim ya, bazısı bi hediye almadı sadece öptü kutladı diye sanki dünya yanıyormuş gibi davranıyor helal sana vala

benim esim ben desemde demesemde dusunur oyle seyleri bos gecirmez oncedenn soylimde almasin dedim
ama bazi kadinlarda hakli hic hediye almamissa esleri bir nevi heves ediyorlar gibi...:26:
öpüp kutlamasi yeterli bence

benim esim ben desemde demesemde dusunur oyle seyleri bos gecirmez oncedenn soylimde almasin dedim
ama bazi kadinlarda hakli hic hediye almamissa esleri bir nevi heves ediyorlar gibi...:26:
öpüp kutlamasi yeterli bence

Hiç hediye almamış kadınlar için evet haklısın ya diğerlerine ne demeli Ayy nese bencede öpsün koklasın sevdiceğim o bana yeter

ooooo tebrikler çok yaratıcı.

ben de severim böyle hediyeleri de,eşim hazırcıdır.
pek romantikte sayılmaz :) sayesinde 40 a yakın çantam var :))
habire çanta alıyo

Hiç hediye almamış kadınlar için evet haklısın ya diğerlerine ne demeli Ayy nese bencede öpsün koklasın sevdiceğim o bana yeter

bazilarininkide simariklik iste canim bosver her koyun kendi bacagindan asilir

valla 6.sevgililer günümüz olacak artık ve bıktık işin açıkçası

yok sevgililer günü yok doğum günü yok yıldönümü derken 5 senede bir erkeğe alınabilecek herseyi aldım yahu

zaten ben öyle özel gün beklemem. eğer hosuma giden birsey görürsem alır veriririm normal zamanda da.

valla hiç içimden gelmiyor artık hediye stresine girmek ama ne yalan söyleyeyim ben hediye beklerim ondan

çok mu kötüyüm ne

Son düzenleme:
ilk 5 yıl......deliler gibi, el emeği göz nuru özel tasarım hediyeler alırdık biribirimize

2. 5 yıl......ihtiyaca göre eksiklerimiz için hediyeleştik

3. 5 yıl......kimi zaman sadece çiçek,son gün alelacele alınmış temsili bir hediye

son yıllar......aynanın önüne kartı bırakıyor, "aşkım sen ne istersen onu al "

hehe 10 numaraa

bizde özel günler hediyesi olarak beraber alışverişe gideriz. birbirimizin istediğini eksiğini alırız. süpriz olarak arada beğendiğimiz bişiyi alır hediye ederiz. zaten özel gün dışında hediye verince daha çok süpriz oluyor. ama o mutlaka bana gül alır hiç ihmal etmez, dışarda yemek ayarlar. komşumuz vardı ben küçükken bakardım kocası eve çiçekle gelirdi çok özenirdim o kadına, Allah banada böyle bir koca nasip etti, çok şükür.

sevgililer günüüü demeyinn nolur..

neyse bende aldiklarimi sayyim ama genel olarak verdigim hediyeler bunlar.. sevgililer gününü hastanede gecirmek zorunda kalmistik

anahtarlik ülkesinin bayragi vardi üzerinde .. bilelik, saat, cakmak üstünde burcu ve burcnun özellikleri yazan, kazak, t-shirt, parfüm, günes gözlügü, 7/24 müzik dinledigi icin ve cok yolculuk yaptigi icin büyük kulakliklardan almistim..
sonra bir gün spontane bir sekilde pamuk sekeri götürdüm yanina giderken =D cocuklar gibi sevinmisti ahh ahh

dogum gününde ise calistigim otelde oda ayirttim ve odada önceden hazirlik yaptim.. mumlar, güller, sekerler ile süsledim odayi.. pasta aldim en sevdiginden.. yemek yedikten sonra bir süprizim oldugunu söyledim falan filan iste ve yaptiklarimdann cok mutluu oldu.. gözlerinin ici gülüyodu resmenn

yanii iste böyle fikir olarak yardimci olabildim mi bilmiyorum ama hemen hemen herkesin sevdigine vermis oldugu hediyeler olabilir..

Anam bütün evliliklerin sonu böyle oluyor galiba şekerim

DAHA YENİ BİR YIL 2 AY OLDUK

AMA BEN BU SÜRE ZARFINDA ALDIKLARIMI SAYAYIMDA ALINABİLECEK NE KALMIŞ BANA SİZ SÖYLEYİN FİKRİM OLSUN

İLK YILBAŞI : ONUN RESİMLERİNİN VE BENİM YAZDIĞIM SÖZLERİN OLDUĞU MASA TAKVİMİ .

İLK SEVGİLİLER GÜNÜ : KAZAK -PANTOLON

İLK DOĞUM GÜNÜ : İŞE GİTMEK İÇİN SABAHIN 7:00 SİNDE DIŞARI ÇIKMASIYLA KARŞISINDA BENİ GÖRMESİ VE İYİ DOĞDUN DİYE BOYNUNA ATLAMAM
ÖĞLEN 14:00 GİBİ KARGOYLA İŞYERİNE GİDEN ROMANTİK BİR MEKTUP BENİM İÇİN NE İFAEDE ETTİĞİNİ ANLATTIĞIM
AKŞAM SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI
İYİ BİR MARKA KOL SAATİ
( EN ÇOK ŞAŞIRDIĞI SÜSLENİP PÜSLENİP SABAHIN KÖRÜNDE ONU KARŞILAMAM OLMUŞTU VE TABİKİ BİRDE MEKTUP )

SONRA İŞ DEĞİŞTİRMESİ : İSMİNİN BAŞ HARFLERİNİN YAZILI OLDUGU KOL DÜĞMESİ VE İSMİNİN VE SOYADININ YAZDIGI ANAHTARLIK

İLK YILDÖNÜMÜ : İKİMİZİN BİR YILINI ANLATAN VE GELECEKTEKİ GÜNLERİMİZİ ANLATAN BİR KİTAP BASTIRDIM HİKAYESİNİ VE RESİMLERİNİ KENDİMİN KURGULADIGI .
benim için hediyede önemli olan pahalı yada kalitesinden çok anlam ifade etmesi kalıcı olması .şaşırması .bugune kadar aldıgım yada yaptıgım herseyde bi şok yasadı . bu sevgililer gününde de güzel bişiy yapmalıyım ama neeeee :26:

ay kızlar yaa uzumgozlum; cok guzel seyler yapmıssın dogum gunu etkılnlıgıne bayıldım :)

benim sevgili biraz kalastır malum 5 yıllık olduk lafınıda hıc esırgemez.. ayrı sehırlerdeyken notlar falanlar yapmıstım sımdı yapsam bu ne la der benim işine yarayacak bişi almam lazım anlayacağınız.. kocukmu alsam acebaaaa

ilk sevgililer günü...yastık kılıfına beraber çektirdiğimiz onun en beğendiği fotoyu bastırıcam.. onu yastığına geçirsin de sabah akşam beni görsün, benle uyusun.. en iyisii bu sanırım... :44:

canım bende düşünüyorum sevdıcegım fanatık fenerli.. bende o tarz bısey alayım dıyorum formaların fıyatı ne kadar kı acaba bılgın varmı ??

bende neler yaptıgımı anlatyımm :

1. sevgılıler gününde... mehmet coşkun denızın.. sensız olmaz çunku. ve senı sevıyorum cunku kıtabında kı bütün şiirleri kalın ve kucuk guzel bı deftere kendım yazmıştımm .. yanına da 3 sayfa çizgisiz a/4 kagıdına boşluk bırakmadan mektup yazmıstım cok guzel olmuştu..

2. doğgum gununde ... begendı tshırt u almıştımm ..

3.. yılbaşında...... calıstıgım fırma promosyon çalışması var .. bır tane dönen bı anahtarlıga bı tarafına ahmet akın arkasına da meltem akın yazmıstm ... bırde guzel bı tane tukenmez kaleme... ısım ve soy ısmını yazDIRmıstım.. arka tarafına da ılk sevgılı oldugumuz gunu yazdırmıstım... BAYILMIŞTI HEPSINE :)

off hiç bilmiyorum 7. sevgililer günümüz olacak 6 sında başka şehirlerdeydik bunda da evlendik aynı evdeyiz. hiç kutlamadık ki. bi atkı örüyorum bari o zamana kadar bitireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…