- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi married_woman
-
Haklisin bacim haklisin :) evliyim bende bile evlilik fobisi var dusun yani:))bu forum yüzünden evlilik fobim tavan yaptı. Çöpsüz üzüm bulursam atlayacağım direk
mesele çöpsüz bulmak değilbu forum yüzünden evlilik fobim tavan yaptı. Çöpsüz üzüm bulursam atlayacağım direk
O hediye almak için değildir,güzel indirimler oluyor,o sebepledir. Ben bekliyorum şu an gelsede parfüm alsam diye.Ayyyy herkes almıyorum demiş ama
Nedense 10 gün önceden tüm avmler
Dolup taşıyor hediye almak için
ben hediye almak yerine farklı alternatıflerı degerlendırmeyı daha uygun buluyorum. mesela dogum gununde tatıle gıttık ıkı gunluk kaçamak yapmıstık, yanı hedıye her daım alınabılır tatıl ufak kaçamaklar guzel bır yemek vs bana daha cazıp gelır her zaman.kızlar sevgililer gününde eşinize ne alacaksınız aklıma hiç bişey gelmiyor daha önce plakalı anahtarlık,parfüm,saat kemer isimli cüzdan bileklik set şeklinde,kazak,pantolon aldım bi fikir bulamıyorum yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var :)
ben işten gelip yemeğimi yicem, saygı duruşu, istiklal marşı ve kapanış....Haklisin bacim haklisin :) evliyim bende bile evlilik fobisi var dusun yani:))
Buarada sali gunune geliyomus 14 subat :)
sephorada indirim başladı :) yeri gelmişken söyleyimO hediye almak için değildir,güzel indirimler oluyor,o sebepledir. Ben bekliyorum şu an gelsede parfüm alsam diye.
Tabi kendime
Kendimden biliyorum.
Hayaller ve hayatlar der susarim :)ben işten gelip yemeğimi yicem, saygı duruşu, istiklal marşı ve kapanış....
Haklisin bacim haklisin :) evliyim bende bile evlilik fobisi var dusun yani:))
Buarada sali gunune geliyomus 14 subat :)
Hee ok cnm yanlis hesap bagdattan donermis:)Hayır, çarşamba gününe geliyor. :)
Bakayım bir sağolasın.ben işten gelip yemeğimi yicem, saygı duruşu, istiklal marşı ve kapanış....
sephorada indirim başladı :) yeri gelmişken söyleyim
ben de böyle günlerde saldırıyorum avm'ye ama kendime hediye almak için
Ayyyy herkes almıyorum demiş ama
Nedense 10 gün önceden tüm avmler
Dolup taşıyor hediye almak için
Cunkum o alan herkes kk ya takilmiyo taam mi :)Hhahah o almıyorsa bu almıyorsa kim alıyor kimmmmm? Şaka bir yana kendime de alıyorum ben güzel indirimler oluyor arada kaçırmamak lazım. :)
Rahatsız oluyorsanız bakmayın konulara :)sevgililer günü temalı konular başladı. artık 1 hafta boyunca günde 3-5 tane konu açılır. biraz daha abartın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?