Sevgililer günü ::

Ben bekliyorum yalan yok
sevjyorum ozel gun kutlamalarni
bn ona hediye olarak neredeyse hepsni aldim..
artik bnde bulamiyorum. Yilbasinda gomlek pantalon kemer almistim
14 subat icinde besiktas formasi alacagim oglumla 1 ornk. Havalar isinsin maca goturcem diyip duruyor ama 1 qy sonra bu kezde dogum gunu var o zaman napsam onu bilmiyorum. Esime her zmn bn plan yapiyorym. Bi kerede sen plan yap demisdim bakalim bukez hediye disinda bisi yapmicam o yapsin

Sevgililer gününde hediyeleşmiyoruz biz.
Ama hediye fikri olarak burada bir arkadaş güneş gözlüğü demişti. Benim aklıma çok yattı hem de bu aralar çok indirimde.

Kuzum benim eşimde forma siparişi verdi ikimize 1hafta oldu ama onun hediyesi farklı bişey telefonu kurcalarken gördüm keşke görmeseydin haha almazdım

Harclik vercemmmm harclikkkkkkk aaaa bu kacinci konu yaw.. kac gun var daha kac konu acilcak acaba:) buarada hangi gune geliyo?
of bi de bunun sonrasında açılacak konular var "bir çöp bile almadı", "kaynanamla sevgililer günü" , "erkekler odun mu", "sevgilim sevgililer gününde arkadaşlarıyla maç yaptı".........

of bi de bunun sonrasında açılacak konular var "bir çöp bile almadı", "kaynanamla sevgililer günü" , "erkekler odun mu", "sevgilim sevgililer gününde arkadaşlarıyla maç yaptı".........

Kaynanamla sevgililer günü sjsjsjsj

bunun kaynanamla dogum günü versiyonu bende vardı dertlendim şimdi

konuya dönersek de, böyle günler ticari . Özel günler dışında zamansız beklentisiz hediye alıp vermek en güzeli ha ben sapım mesela kendime hediyeler alcam
konu sahibesi, erkekler düşünceli romantik hediyeleri sevmezler . Dümdüz ihtiyacı ne ise onu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…