Sevgililer günü

-Leyla

Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri.
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
612
291
23
32
:KK200:Her sevgililer gününde eşine hediye almış hatta diğer özel günlerde de sürprizler bile hazırlamış biri olarak eşimden 1 kez çiçek alması dışında bir hediye (fiyati onemli degil )sürpriz vs görmedim .üstelik almaya cok musait ortamlarda bulunur ve unutmaz ozel gunleri sadece düşncesizliğinden şimdi ben bu sevgililer gününde ona hediye alsam mi almasam mi ?

Alma.O düşünceli olmuyorsa 1 hediye bile almadıysa bu zamana kadar sen hep sürpriz yaptığın halde sen de düşüncesiz ol.:63:

Aklımdan da o geçiyor aslında ;)

Al dekı ben her seferınde alıyorum bır cıcegı cok goruyosun utansın .

:KK200:Her sevgililer gününde eşine hediye almış hatta diğer özel günlerde de sürprizler bile hazırlamış biri olarak eşimden 1 kez çiçek alması dışında bir hediye (fiyati onemli degil )sürpriz vs görmedim .üstelik almaya cok musait ortamlarda bulunur ve unutmaz ozel gunleri sadece düşncesizliğinden şimdi ben bu sevgililer gününde ona hediye alsam mi almasam mi ?

İçinden geliyorsa al
Yok gelmiyorsada hiç alma bu sefer böyle olsun de :)

Hayatta hediye falan almazdim. O düsünmeyecek beni, benimde hic isim gücüm yokmus gibi , sanki Iyi birsey yapmis gibi bide onu ödüllendirecegim.
Kendinizin biraz kiymetini bildirin, degersizmissiniz gibi , üstüne hediye almak ne.

Bence yeter....

Aldınmı bilmıyrm ama alma bnce hedıye kadınların hakkııı bı kereeemmm

Boyle isler karsiliksiz yapilir
sahsen bana dese esim ben aliyom sej almiyon gibi icimden bi daha gelmez
icinden gelmiyorsa yapma ve karsi tarafinbasina kakmayin bir seyide

Boyle isler karsiliksiz yapilir
sahsen bana dese esim ben aliyom sej almiyon gibi icimden bi daha gelmez
icinden gelmiyorsa yapma ve karsi tarafinbasina kakmayin bir seyide
Kalkmam canım başına beklerim sadece almazsa almaz ama önemli olan hediye değil ki düşünce o da nerde aah ah

Kalkmam canım başına beklerim sadece almazsa alenmaz ama önemli olan hediye değil ki düşünce o da nerde aah ah

Bende alım eyleminden çok düşünce eylemini yeğlerim bu gibi durumlarda.
Bir hediye mutlaka notla verilmeli
Alınan süpriz bir kitabın kapağını açınca '' Mutlu zaman geçirmen dileğimle Kahramanın '' yazısı her şeye değer.
Olmadan yaratılan hediyeler.....

Back
X