- 17 Kasım 2015
- 612
- 291
- 23
- 32

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep yapıyorum bunu ama almıyor yine de :) umrunda değilAl dekı ben her seferınde alıyorum bır cıcegı cok goruyosun utansın .
Hep yapıyorum bunu ama almıyor yine de :) umrunda değil
Her sevgililer gününde eşine hediye almış hatta diğer özel günlerde de sürprizler bile hazırlamış biri olarak eşimden 1 kez çiçek alması dışında bir hediye (fiyati onemli degil )sürpriz vs görmedim .üstelik almaya cok musait ortamlarda bulunur ve unutmaz ozel gunleri sadece düşncesizliğinden şimdi ben bu sevgililer gününde ona hediye alsam mi almasam mi ?
Her sevgililer gününde eşine hediye almış hatta diğer özel günlerde de sürprizler bile hazırlamış biri olarak eşimden 1 kez çiçek alması dışında bir hediye (fiyati onemli degil )sürpriz vs görmedim .üstelik almaya cok musait ortamlarda bulunur ve unutmaz ozel gunleri sadece düşncesizliğinden şimdi ben bu sevgililer gününde ona hediye alsam mi almasam mi ?
Aldınmı bilmıyrm ama alma bnce hedıye kadınların hakkııı bı kereeemmmHer sevgililer gününde eşine hediye almış hatta diğer özel günlerde de sürprizler bile hazırlamış biri olarak eşimden 1 kez çiçek alması dışında bir hediye (fiyati onemli degil )sürpriz vs görmedim .üstelik almaya cok musait ortamlarda bulunur ve unutmaz ozel gunleri sadece düşncesizliğinden şimdi ben bu sevgililer gününde ona hediye alsam mi almasam mi ?
Almadım canım kayınvalidemlerde geçiriyorum sevgililer gününü :) :)Aldınmı bilmıyrm ama alma bnce hedıye kadınların hakkııı bı kereeemmm
İyi yapmissinAlmadım canım kayınvalidemlerde geçiriyorum sevgililer gününü :) :)
Kalkmam canım başına beklerim sadece almazsa almaz ama önemli olan hediye değil ki düşünce o da nerde aah ahBoyle isler karsiliksiz yapilir
sahsen bana dese esim ben aliyom sej almiyon gibi icimden bi daha gelmez
icinden gelmiyorsa yapma ve karsi tarafinbasina kakmayin bir seyide
Almadım canım kayınvalidemlerde geçiriyorum sevgililer gününü :) :)
Kalkmam canım başına beklerim sadece almazsa alenmaz ama önemli olan hediye değil ki düşünce o da nerde aah ah