vala canım bizim öle olağanüstü bi tanışmamız yok :) ama lise de 4 yılın sonunda bi anda alevlenen bi aşkla çıkmaya başladık Allah bozmasın çok iyiyiz :) aynı okulda aynı servisteydik ilk 2 yıl hiç konuşmadık bile merhaba merhabaydı aramız 3. yıl servisle gelmemeye başladı fakat 4. sene beni bahçede görüp bu sene serviste sizinleyim diyip öle güzel gülümsediki işte ben o an aşık oldum

ama sınav yılımız olduğu için onu baya uzun beklemek zorunda kaldım ve onunda beni sevdiğini bnm hakkımdaki bişeyleri arkadaşına atcağı mesajı yanlışlıkla bana attığnda öğrendim

aşkım benim gece kendini yollara vurmuş nasıl böle bi hata yaptım ya şimdi sınavnı kötü etkilersem die nerden bilsin ben mutluluktan yere göğe sığmıyodum

tabi bu kendini yollara vurma olayını ben daha sonra o gece evine gittiği ortak arkımızdan öğrendim öle komik anlatıyoduki halini

hatta bana sordu ee nasıl gidiyor filn die dedim vala söle arkadaşına gittiği yok bni sevdiğini biliorum ama hiç konuşmuyo

oda haklısın onun bişeyler yapması lazm dedi tbi biz bu arada sanki çıkıyo gibiyiz konuşmalar filan öle ama net bişey yok. en sonunda 2 temmuz geldi sınavlar geçti ve bni o gün sinemaya davet etti hala yüzüne vururum heyecanlı ama o günlük hiç romantik değildi

korkudan sinamada elimi tutamadı çıkışta kolunu omzuma atıp ee artık sevgili diyelim mi dedi

bende ne diym iyi hadi diyelim dedm

ama sonrasında o romantik yönünü çokça gördüm görmeyede devam ediyorum benm sevgilim bitaneeee

nazar değmesin