sevgililerinizle tanışma hikayeleriniz neler :))

deniiizzz

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
316
İstanbul
kızlar ben hep çok mutlu olan çiftlerin nasıl tanıştıklarını çok merak ederim bazen komik olaylarda buna vesile olabiliyor :)) hadii bakalım kimler nasıl tanışmış :)) bu hikayeler mutlu sonla bitmiş olabilir , ayrılıkla da sonuçlanmış olabilir ? ama önemli olan hayatınız da ki derin izleri .....nasıl bıraktıkları ....

Son düzenleme:
vala canım bizim öle olağanüstü bi tanışmamız yok :) ama lise de 4 yılın sonunda bi anda alevlenen bi aşkla çıkmaya başladık Allah bozmasın çok iyiyiz :) aynı okulda aynı servisteydik ilk 2 yıl hiç konuşmadık bile merhaba merhabaydı aramız 3. yıl servisle gelmemeye başladı fakat 4. sene beni bahçede görüp bu sene serviste sizinleyim diyip öle güzel gülümsediki işte ben o an aşık oldum:16: ama sınav yılımız olduğu için onu baya uzun beklemek zorunda kaldım ve onunda beni sevdiğini bnm hakkımdaki bişeyleri arkadaşına atcağı mesajı yanlışlıkla bana attığnda öğrendim :1: aşkım benim gece kendini yollara vurmuş nasıl böle bi hata yaptım ya şimdi sınavnı kötü etkilersem die nerden bilsin ben mutluluktan yere göğe sığmıyodum:1: tabi bu kendini yollara vurma olayını ben daha sonra o gece evine gittiği ortak arkımızdan öğrendim öle komik anlatıyoduki halini :1: hatta bana sordu ee nasıl gidiyor filn die dedim vala söle arkadaşına gittiği yok bni sevdiğini biliorum ama hiç konuşmuyo :P oda haklısın onun bişeyler yapması lazm dedi tbi biz bu arada sanki çıkıyo gibiyiz konuşmalar filan öle ama net bişey yok. en sonunda 2 temmuz geldi sınavlar geçti ve bni o gün sinemaya davet etti hala yüzüne vururum heyecanlı ama o günlük hiç romantik değildi:1: korkudan sinamada elimi tutamadı çıkışta kolunu omzuma atıp ee artık sevgili diyelim mi dedi:1: bende ne diym iyi hadi diyelim dedm:1: ama sonrasında o romantik yönünü çokça gördüm görmeyede devam ediyorum benm sevgilim bitaneeee:16: nazar değmesin:nazar:

okuduğum üniversitede öğrenci konseyi başkanıydı bende ilk sene ağır abla takılan bi tiptim:51: bi o kadarda çekici havalı bi kızdım ama:52: birgün bahçede en samimi arkadaşımla oturuken bu ve birkaç arkadaşı geldi sanki kendisi polat alemdar yanındakilerde abdulheyle memati gibi :52:üniversitenin düzenlediği tanışma partisi varmış onu anlattı felan nereli olduğumuzu sordu oturdu bi 15 dk muhabbet ettik kalktı o günden sonra selam felan verdi hep çok beyefendiydi yani diğerlerinden çok farklı gelmişti bana yani ilk muhabbet böyle oldu yoksa hikayemiz çoookkkk uzun:6: şimdi ise güzel bi birlikteliğimiz var:nazar:

Son düzenleme:
bende daha önceki ilişkimde başıma gelen komik bi olayı anlatıyım .. yürüyoduk koru da ben ağaçtan setler vardı üstüne oturup resim çektirmek istedim eski sevgilimde ben oturunca çok güzel bi evlenme teklifi falan etti neyse ben banktan kalmak istiyorum ama kalkamıyorum galiba pantolonum yırtıldı dedim :) biraz daha kendimi çekiştirdikten sonra meğer ziftin üstüne oturmuşum ne olduğunu merak ettiğimde dokunduğumda ellerim falanda zift olmuştu arabaya poşet koyup oturmak zorunda kaldım çünkü oturduğum her yere yapışıyorudum :)) sonuç ağlama ve pantolon aramakla geçen bir gün ve 2. kez evlilik teklifi etmek zorunda kalmıştı :))

Benden hoşlanan bir çocuğun kafelerden birinde şiir dinletisi vardı,beni özel davet etti,o kadar çok ısrar etti ki gittim..bu kısımlarda ayrı bir hikaye zaten de kısaca orda tanıştık sevdiceğimle..bazen düşünüyorum da o gün oraya gitmeseydim yine de tanışır etkilenir sevgili olur muyduk..ayyy çok güzeldi o günler:16::16::16::16::16:..beni çağıran çocuk pişman oldu çağırdığına:1::1::1::1:

Son düzenleme:
Ben derse girecektim, işte ama iki yol var okulun kapısına yönelmek için. Sağdakini kullandım. Arkadaşlarım vardı orda 7-8 kişi filan. Erkekli kızlı karışık. Hepsini teker teker öptüm , ama aralarında tanımadığım bir çocuk ! Bir tek onu öpmedim, tanımıyordum çünkü. Hatta nezaketten selam verilir, normalde de verirdim ama o gün hödüklüğüm tuttu, yüzüne bile bakmadım. (Zaten , o da sonradan söyledi; o gün benim için , içinden "ne kadar kendini beğenmiş odun bir kız" diye düşünmüş)

Bana baktığını hissediyorum yandan görüyorum. "Allah Allah kim bu" dedim içimden.
Sonra yukarı çıktım.
1-2 hafta sonra tekrar aynı yolu kullandım, şans işte. Bu sefer bir arkadaşım ordaydı ve yine yanında bu çocuk.
Bu sefer beni görür görmez dedi ki, "bugün çok tatlı olmuşuz"
Ben şaşırdım tabi dumurlardayım.
"ayyy kim bu yılışık şey?!" dedim içimden. Ve O direk benle konuşmaya başladı diğer arkadaşımı bırakıp. Benimle ilgilendi filan. Ben tabi sinir oldum, nefret ettim onun o an benle yakından ilgilenmesinden ve kaçar adım uzaklaştım.
Yukarı çıkıp , kantinde arkadaşımın yanına oturdum. Onlarda hemen arkamdan gelip başka yere oturdular. Arkadaşıma ONU gösterip, bak şu çocuk bana iltifat etti, beni fb'dan ekleyecek , birşeyler olacak dedim.
Veee... tam bir ay sonra ekledi beni Fb'dan.
Nerden bilebilirdim , hayatımın içine edeceğini ve aynı zamanda çok seveceğimi.
Oysa ondan nefret etmiştim ilk tanıştığımızda, "ıııyy" demiştim.
Hayat, şanstır, kısmettir bazen. Benimki de öyleydi. O gün o yoldan değilde, diğer yoldan gitseydim. Onunla tanışmayacaktım.
1-2 saniyelik düşünmeyle sağ yoldan gittim ve tanıştım. 1-2 saniyelik olay benim 2010 hazirandan beri hayatımı değiştirdi.​

Son düzenleme:
benım sevgılımle tanısma hıkayem soyle ıdi;
benım okudugum okul da bunun arkadası bızım sınıftaydı .
hıc de sevmem kendılerını .selam sabahımız bıle yoktur arkadasıyla :27:
neyse bırgun benım sevgılık arkadasını almaya gelıyor benım sınıfa gırıyor.benı goruyor .
gorus o gorus .:1: kendısı ılk goruste asık oldu ama ben bırak asık olmayı tıpım bıle degıldı :1:
araya arkadasını da sokmadı ,cunku arkadasıyla hıc bır muhattablıgım yoktu .soksaydı zaten daha
kotu olurdu baslayacagımız varsa da baslamazdık .hazetmem kendılerınden cunku .
neyse benımkısı arkadasını attı bır tarafa oyle pıskındır kı kendılerı ,
hergun benım okula gelırdı .sankı sevgılı olmusuz da benı almaya gelıyor :1:.
boyle pıskındır de kendısı sonra benım facemı eklıyor .konusmaya fılan basladık ama ,
ben arkads dısın da goremedım onu .1 yılın sonun da ısrarlarına dayanamayıp basladım ılıskıye .
ama yıne hıc bırsey hıssetmıyordum .ılıskının 5.ayından sonra korkutuk asık oldum .
olmaz olaydım :9:saka bır yana severım sevgılımı .
sız bakmayın olmaz olasıca deyısıme .cok delırttı zamanın da benı .arada sırada gelıyorlar boyle bana sıtem edıyorum:1:

Ben derse girecektim, işte ama iki yol var okulun kapısına yönelmek için. Sağdakini kullandım. Arkadaşlarım vardı orda 7-8 kişi filan. Erkekli kızlı karışık. Hepsini teker teker öptüm , ama aralarında tanımadığım bir çocuk ! Bir tek onu öpmedim, tanımıyordum çünkü. Hatta nezaketten selam verilir, normalde de verirdim ama o gün hödüklüğüm tuttu, yüzüne bile bakmadım. (Zaten , o da sonradan söyledi; o gün benim için , içinden "ne kadar kendini beğenmiş odun bir kız" diye düşünmüş)

Bana baktığını hissediyorum yandan görüyorum. "Allah Allah kim bu" dedim içimden.
Sonra yukarı çıktım.
1-2 hafta sonra tekrar aynı yolu kullandım, şans işte. Bu sefer bir arkadaşım ordaydı ve yine yanında bu çocuk.
Bu sefer beni görür görmez dedi ki, "bugün çok tatlı olmuşuz"
Ben şaşırdım tabi dumurlardayım.
"ayyy kim bu yılışık şey?!" dedim içimden. Ve O direk benle konuşmaya başladı diğer arkadaşımı bırakıp. Benimle ilgilendi filan. Ben tabi sinir oldum, nefret ettim onun o an benle yakından ilgilenmesinden ve kaçar adım uzaklaştım.
Yukarı çıkıp , kantinde arkadaşımın yanına oturdum. Onlarda hemen arkamdan gelip başka yere oturdular. Arkadaşıma ONU gösterip, bak şu çocuk bana iltifat etti, beni fb'dan ekleyecek , birşeyler olacak dedim.
Veee... tam bir ay sonra ekledi beni Fb'dan.
Nerden bilebilirdim , hayatımın içine edeceğini ve aynı zamanda çok seveceğimi.
Oysa ondan nefret etmiştim ilk tanıştığımızda, "ıııyy" demiştim.
Hayat, şanstır, kısmettir bazen. Benimki de öyleydi. O gün o yoldan değilde, diğer yoldan gitseydim. Onunla tanışmayacaktım.
1-2 saniyelik düşünmeyle sağ yoldan gittim ve tanıştım. 1-2 saniyelik olay benim 2010 hazirandan beri hayatımı değiştirdi.​
hahahah cnm .ılıskımızın baslama seklı cok benzıyormus gercekten .:1::1:

hahahah cnm .ılıskımızın baslama seklı cok benzıyormus gercekten .:1::1:

Evet canım :)) İkimiz de sevmeyerek başlamışız. Ben ne ara sevdim bilmem. Ama o gün bana pek bir itici gelmişti ya. Bazen kızdığımda da derdim hatta. "Nerden , ne zaman sevdim seni bilmem ilk gördüğümde nefret etmiştim oysa" :9:

benım sevgılımle tanısma hıkayem soyle ıdi;
benım okudugum okul da bunun arkadası bızım sınıftaydı .
hıc de sevmem kendılerını .selam sabahımız bıle yoktur arkadasıyla :27:
neyse bırgun benım sevgılık arkadasını almaya gelıyor benım sınıfa gırıyor.benı goruyor .
gorus o gorus .:1: kendısı ılk goruste asık oldu ama ben bırak asık olmayı tıpım bıle degıldı :1:
araya arkadasını da sokmadı ,cunku arkadasıyla hıc bır muhattablıgım yoktu .soksaydı zaten daha
kotu olurdu baslayacagımız varsa da baslamazdık .hazetmem kendılerınden cunku .
neyse benımkısı arkadasını attı bır tarafa oyle pıskındır kı kendılerı ,
hergun benım okula gelırdı .sankı sevgılı olmusuz da benı almaya gelıyor :1:.
boyle pıskındır de kendısı sonra benım facemı eklıyor .konusmaya fılan basladık ama ,
ben arkads dısın da goremedım onu .1 yılın sonun da ısrarlarına dayanamayıp basladım ılıskıye .
ama yıne hıc bırsey hıssetmıyordum .ılıskının 5.ayından sonra korkutuk asık oldum .
olmaz olaydım :9:saka bır yana severım sevgılımı .
sız bakmayın olmaz olasıca deyısıme .cok delırttı zamanın da benı .arada sırada gelıyorlar boyle bana sıtem edıyorum:1:

sonradan asık olunabılıyor demekkı....
bu durum hep ılgımı cekmıstr ben onceden begenmedıgım ısınamadıgım bırıne hiç sans tanımam sonradan sewemem gıbı gelıyor ama sans verılse olabılecek bişey demekkı:44:

Evet canım :)) İkimiz de sevmeyerek başlamışız. Ben ne ara sevdim bilmem. Ama o gün bana pek bir itici gelmişti ya. Bazen kızdığımda da derdim hatta. "Nerden , ne zaman sevdim seni bilmem ilk gördüğümde nefret etmiştim oysa" :9:

canım bana da tıbı cok ıtıcı gelmıstı .yanı sevgılım tabısıde yakısıklıdır ama benım kesınlıkle tıpım degıldı.
daha oncekı cıktıklarıma hıc benzemıyordu ıkı kısı bu arada belırteyım :1:
daha oncekı cıktıklarım kumral ve oldukca genıs omuzlara sahıplerdı :51:
ama bu esmer kı esmerı hıc sevem ,ve genıs omuzlu degıldı .
o yuzden dırek elemıstım ,bır de cok cenesı vardı hıc susmuyordu .:1:
ama sımdı cok sevıyorum o ayrı :16:

sonradan asık olunabılıyor demekkı....
bu durum hep ılgımı cekmıstr ben onceden begenmedıgım ısınamadıgım bırıne hiç sans tanımam sonradan sewemem gıbı gelıyor ama sans verılse olabılecek bişey demekkı:44:

kesınlıkle olunuyor cnm .

Şaşırtıci ama öz hikayemi yazmıştım sizlere,tam yollıcaktımki internet gitti telden girdıgim için ;( olcak işmi yani.Napıyım şımdi?

canım bana da tıbı cok ıtıcı gelmıstı .yanı sevgılım tabısıde yakısıklıdır ama benım kesınlıkle tıpım degıldı.
daha oncekı cıktıklarıma hıc benzemıyordu ıkı kısı bu arada belırteyım :1:
daha oncekı cıktıklarım kumral ve oldukca genıs omuzlara sahıplerdı :51:
ama bu esmer kı esmerı hıc sevem ,ve genıs omuzlu degıldı .
o yuzden dırek elemıstım ,bır de cok cenesı vardı hıc susmuyordu .:1:
ama sımdı cok sevıyorum o ayrı :16:

Ayy benimki o konuda tam benim tipim kızzzzzzzzzz.... :ssz:
Esmeeer... Geniş omuzlu... Uzunnn boylu... Büyük elli... Yağ yeşili gözleri,sonbahar rengi ....
Ama o gün, öyle koca yeşil gözlerini bana belerte belerte , beni bir lokmada yutucak gibi bakıp bir de senin ki gibi düşük çeneli konuşunca, korkmuştum :9: :9::9:

Ayy benimki o konuda tam benim tipim kızzzzzzzzzz.... :ssz:
Esmeeer... Geniş omuzlu... Uzunnn boylu... Büyük elli... Yağ yeşili gözleri,sonbahar rengi ....
Ama o gün, öyle koca yeşil gözlerini bana belerte belerte , beni bir lokmada yutucak gibi bakıp bir de senin ki gibi düşük çeneli konuşunca, korkmuştum :9: :9::9:

aşık oldugun nasıl bellı kız nasıl guzel betımleyerek anlattın oyle:1:

Sene 1999 lise1 gidiyoruz,arkadaş olduk konuştukça gördükçe yakınlaştıkça içim gidiyo tabi,oda öyle biliyorum ama bi adım yok.Bigün karar verdim kagıda yazdım bütün duygularımı,tenefüste tam cebine iliştirirken elimi tuttu o anki kalp atışlarımı anlatmam mümkün degil.Okumuş çıkışta bekle dedi,yürüyerek aşaga dogru inerken bende sana şimdi söylemeyi planliyodum sen erken davrandın demezmi ;) e ben tavlamış oldum dogal olarak.Çok güzel 3 gecirdik aşıktık ilk aşk.Sonra gençlik ve bişey oldum havalarına girince ben ayrıldık.Hep özledim oda öyle biliyodum,gizli telefonlar açtım,2 3 defada gördüm.Aradan tam 5 sene geçtı kızlar,ve yıllar sonra tekrar bir araya geldik geçmişi sorgulamadan,el ele vererek,dahada çok severek gene 3 seneyi doldurduk.Ve 25 agustosta evleniyoruz ;) Alınyazısı bu olsa gerek..

aşık oldugun nasıl bellı kız nasıl guzel betımleyerek anlattın oyle:1:

Aşka hiçbir zaman inanmamıştım, kabullenmesi benim açımdan zor olmuştu bunu.
Ama birgün kendi kendime itiraf ettim aşkımı. Bunu kimse bilmiyor. Hayatımdaki hiçkimseye, ne de ona aşık olduğumu hiç söylemedim.
Ama burada , sana karşı ilk kez söyleyebilirim ki, galiba aşk bu :)​

Back
X