sevgililik mi nişanlılık mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar sizce hangisi daha iyi arayı soğutmadan

nişan evlilik bir arada çıkması mı ?

yoksa beklenmesi gereken şeyler varken uzun süreli de olsa nişanlı olup resmiyet olmasımıCADIARZU

mesala nişanlılıkta ailelerin gidip gelmesi ne sıklıkla olur sorunlar da artar mı fikirleriniz nelerdir:uhm:

hangisi iyi ki acepbenneyaptımki

canım bence flort donemındekı uzunluga baglı eger cıftler ve aıleler bırbırını tanıyosa nısan ve nıkat arasının cok uzamasına gerek yok yanı coookkk fazla uzamasına gerek yok hersey uzadıkca cılkı cıkıyo .dıger turlude cıftler bırbırını ıyıce tanımadan cabucak evblenıncede sorunlar oluyo flort donemı cok uzun degılse nısan donemı bıraz uzun tutulabılır dıye dusunuyorum ama sonuc olarak hayırlı ıslerın arası cok acılmaz demısler dımı :)

asicim bi evlenemedin gitti he=) bence sen otur nişanlanmadan önce bekle askerliği bitsin sevgilini ondan sonra gelince nişanlanır falza arayı uzatmadan da düğünü yaparsınız ben öyle istiyorum şahsen bencede cılkı çıkıyo bu işler uzayınca..

Eğer flört dönemi yaşanabiliyorsa, yani rahat rahat görüşülebiliyorsa flört dönemi uzun tutulmalı bence.. Ama aileler kısıtlıyorsa nişanlılık uzun tutulmalı, nişanlılık döneminde tanımalı kişiler birbirini.. Biz mesela nişan yapmayı düşünmüyoruz.. Flört dönemimiz uzun olacak, sonra da nikah ve düğün yapılacak..

canlarım flört dönemi derken 4 senedit birlikteyiz

askerden önce nişan olsun mu olmasın mı hangisi ilişkimiz için sağlıklı olur diye düşünüyorum:))

güzeller güzelim valla bi evlenemedim be:)

askerden once nisan olmasina hic gerek yok bence. nisan ailelerin tanismasi kaynaasmasi ise uzatmaya da gerek yok 3 ay icinde nisan evlilik bitsin gitsin.
sevgililk gibisi var mi yahu
`

bence nişanlandıktan sonra evliligi uzatmamak lazım...kesinlikle nişan söz flan kişilerin birbirlerni daha rahat görüşmeler içinmiş eskiden..şimdi zaten birbirlerini tanıyıp ondan sonra sz nişan oluyo...bu yüzden fazla uzatmama taraftarıyım ben....ayy inş.. benımde yakında olurr amn..isteyen herkeze inşallahhh

kesinlikle sevgililik..
ben nişanlılığı taşıyamadım malesef.çok tartışıp çok kavga ettik..
o dönem yani..

asicim evlendirmiyox biz senikaydirigubbakcemile3

sevgili olarak devam edin. düğün tarihine aşağı yukarı karar verince mesela 3-5 ay kala nişan yaparsınız.

ikiside tadında güzel ikisiin de yaşattığı duygular çok farklı bnce

bence sevlilik döneminde rahatsan askere gitmeden nişan yapma derim çünkü nişanla düğün arası uzadımı herşeyin suyu çıkıyo buda ilişkiyi yıpratır bu günlerin tadını çıkarın ohh mis gibi keşke geri gelse sevglilik günlerimiz özledim valla:)))

kesinlikle sevgililik.

nişan olunca araya resmiyet giriyor; anamı niye ararmadın, danama niye hatır sormadın..
hiiiçç gerek yok.
sevgili olmak gibi güzeli yok..

bence nişanada gerek yok..

,imkan varsa uzuun bir tanıma dönemi sevgilik dönemi karar verilirsede
hooop istenme ve evlilik
isteniceksin-sözleniceksin-nişanlanıcaksın-nikahlanıcaksın-düğünleniceksin oooo kocama kavuşmak için ne uzun süre:)
ben istendim ve evlendim.. yukarda yazdıklarımda şahsi görüşüm..

ama rahat flört dönemi imkanı yoksa nişan gerekli tabii

bende katilacagim arkadaslara.. nisan olunca anasida danasida nazli narin olur ilgi bekler sevgi bekler aranmak ister olmadi gidip gelinsin ister. off ben sevmiyorum nisanliligi ya. sevgili kalin sonrada evlenin bitsin.. veya baslasin:jeyyar:

kızlar ben resmiyet açısından dedim hani gitmeden bi resmiyet olsun mu diye

herşeyin kısa olanı makbuldür...bence uzatmanın bir alemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…