sevgililik mi nişanlılık mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4yıl geçmiş bence nişanı uzatmayın hiç iyi olmuyor...nişan bi ay geçmeden de nikah..

canım sende niye evli yazıyor o zmn bu soruları soruyorsun da

canım onu öle yazdım ayrıca soruları sormamda bi sakıncamı var zaten bu soruyu sorduğuma

göre evli olmadığım belli şekerim:)

canım 4 yıl olduysa bence nısanlanın yada soz bı resmıyete dokulsun yanı hem gelıncede dırek nıkah dugun neyse onun telası baslar dırek nısanda askere gıtmesıne yakın yapılır hem gorusme sansınızda dahada artar aıleler bılınce benım fıkrım bu tatlım

haklısın canım ama kafam çok karıştı aslında bende böyle düşünüyorum aynen:):)

ama babam askerden sonra olsun dio eğer kararımı verebilirsem önce istiyorum dicemkaydirigubbakcemile

hani sevdiğim askerdeyken sorunlar olurmu diye dedim cılkı çıkıyo

filan deniliyo anlamında kızlar hepinize cevaplar için sağolunhihoyyyt

ama hala karar veremedim

canım askerlık surecı cok zorlu bır surec ama sonucta sevgılıde olsanız nısanlıda o donemı gecırıceksınız .ben senın durumunda olsaydım nısanlanırdım oyle yollardım askere.ama tabıkı bu konuda tecrubelı olan hanımların dusuncelerını de goz ardı etmemek lazım cılkı cıkabılır yanı aılelerın gorusme konusunda ama dedıgım gıbı b resmıyet olması ıyıdır dıye dusunuyorum hayırlısı olsun canım

öncelikle bende seni evli sanıyordum yawww CADIARZU

yavrucum ben nişanlıyım nişanlım temmuzda askere gidecek biliyorsun zaten iyiki böyle nişanlandıktan sonra gidecek bizde böylece birbirimizin ailelerinide yakından tanıdık kafamızdaki soru işaretlerini attık 5 senedir beraberiz nişanlandıktan neredeyse 1 sene sonra çıktı askerliği 1 senedir çççoookkk rahat bi nişanlılık geçiriyoruz sadece aileler arası ciddiyet söz konusu olduğu için bu

sevgili oldumuzda nişanlı olmak istiyodum
nişanlıyım
sevgili olmak istiyorum

güzel bi soru sormuşsun asicimmmm
ben de mrk ediyorum bunu

Son düzenleme:
sevgililk dönemi uzun tutulmalı bence..

ama sevgılılık donemı kısaysa kesınlıkle nısan uzun süre olmalı..

biz 8 sene cıktık ..1 yılda nişanlı kaldık ..8aylıkta evlıyız opuyorumnanaktan

güzel konu olmuş ama cvp yazcak bilgim yok buyrunnnnnnnnn

kanka topic açmışsın haberim yoklülülülülülü
valla bizde hiç değişmedi,daha zevkli hatta,aileler ile ilgili dedikodu falan yapıyoruz:jeyyar:sevgi ile alakalı,sevgin varsa nişanlı evli,farketmiyo,hepsinin güzelliği lezzeti başka, nişanı yapın korkma vereliniortak

öyle bi anlattın ki kanka insann nişanlanası geldi opuyorumnanaktan

bnde çk istiyorum yaaa mafoldumben

asom bu topikim açılalı baya oluyo

bide korkum kendimizden değil ailelerden

valla bizde nişanlılık var ama aileler görüşmüyo.. direk evlenicez.. düğün müğün de yok.. direk gitcez nikaha.. hatta belediye toplu nikahıda olabilirdelikafadulden.. flört dönemi ne kadar uzun olursa okadar iyi..

valla en iyisi sevgililik dönemi hiç değilse kafan rahat olur. nişanlanınca ailelerde giriyo işin içine. sorumluluklar artıyo. ben daha nişanlanma aşamasında bukadar darlandıysam nişanlanınca ne olur bilmiyom hiç. yada stresden psikolojim bozuldu bilmiyom.

kendi deneyimlerime göre sevgililiğin uzun tutulup söz-nişan-düğünün peşpeşe yapılması daha iyi. çünkü nişanlılık döneminde sorumluluklar oluyor sürekli düğünle evle ilgili soru ve sorunların içinde kalınıyor ama sevgililikte gez toz eğlen eğer aileniz dışarı çıkmanız konıusunda sorun ve baskı yaratmıyorsa bence en iyisi doya doya aşkınızı sevgililik döneminde yaşayıp evlenmeye karar verildiğinde formaliteleri çok uzatmamak bir de nişanlılık döneminde eşinizin ailesinin size sürekli kusur bulma çabaları da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…