Sevgililik sürecindeyken boşandığını yeni söyledi

Yalan söylemek sorun olduğunda yerleşmiş bir pratiktir. Daha ne yalanlar söylemiştir. Çünkü sorunları böyle çözüyor. Sizş kaybetmek korkabilir ama kişilik de böyle bir şey göze almakla inşa ediliyor. Sizin tercih hakkınızı elinizden almış. Boşanmış biriyle olmak istemiyorsanız, istemiyorsunuzdur. Bu ne bencillik. Kağıt üzerinde de olsa evli biriyle ilişki yaşatmış size. Düşünülecek bir şey yok bence. Gördüğünüze sevinin.

@umutsuzhayatt nereye kayboldun? Adamın açıkta davası var mı emin misin? Adam su an evli zaten evlenemezsin. Abuk sabuk yalancı adamlardan seviyorum diye ayrilmiyorsunuz, 2 sene sonra vay bosanamam vay ailem istemedi diye yazıyorsunuz. Hayatınız bu kadar mı değersiz ya, nasıl sevebilirsin ki böyle birini benim aklım almıyor senin gibi insanları

seni metresi yapmis sen saka misin hala bu adamla gorusmuyorsun umarim ? Seninle de evliyken bulur birini bekler artik diger kisiyle nikahlanana kadar sen de bir bakmissin bosanma davalariyla ugrasiyorsun. Ona da anlatir tek sevdigim sensin diye. Ne igrenc biri ya bu kisiyle devam edersen agir midesizsindir kusura bakma midem bulandi burdan

Ay bi de adam hala evli miymis ben anlamadim ? Dolandiriyo lafi ya anlayamadım . Adam evli zaten konu sahibi ne anlatiyo ne bekliyo hala saka gibi

Evlenmis ayrilmis bunu soylemiyor, sonra 3 haftalik biseydi diyor daha bosandigi bile sisteme dusmemis. Sonradan bosanali 4 ay oldu diyor.
Siz 10 aydir sevgilisiniz. Farkinda misiniz bilmiyorum lakin siz sevgiliyken o adam evliymis.
Adam cok durustmus. Durustlügün tanimi mi degisti biz mi bilmiyoruz.
Kendinize gelin lutfen bir daha iletisim kurmayin. Yolunuza bakin.

Bence ne olursa olsun baştan boşanması gerektiğini soylemeliydi bende bosandimbaştan söylüyorum ,istemeyene saygı gösteriyorum, hem ilerde yüzüme vuramaz bence boşanması değilde saklamasi olmamış e-devlet te boşanmış yazıyor, bosandiysa hemen yazması gerekirdi .

ben tek gerçek ilişkim sensin
VE buna inandin mi? Bak daha once bosanan uyeler yazmislar, aninda edevlete dusuyormus. 4 ay once bitti dedigi hala devam ediyor yani. Adam evli. Ve karisiyla hala ayni yatagi paylasiyor olmasi o kadar olasi ki. Bence seninle aklinca "kacamak" diye baslamis. Sonra senden hoslaninca da dur bosanayim demis. Ama seni garantilemeden de evliligini bozmamis. Bana oyle geldi. Erkekler evet evliliklerinde mutsuz olabiliyolar ama duzenleri bozulmasin diye devam ediyorlar. Kadinlar icin de boyle. Cocugum var lafi mesela bi cesit duzeni bozulmasin durumu. Siz nisanlanin, aileler tanissin, karisina diyecektir artik bosanmak istiyorum. Tek celsede biter diyodur icinden de.
vekâlet babamda
BAbasi da umarim avukattir :))
Sunu yalan olarak bile soyleyen biriyle zaten evlenmem. Ne oyle, ilkokul cocugu gibi velisine yaptiriyor islerini. Ben ilkokuldayken bile bazi evraklari okula ben vericem, sen gelme anne diye tutturuyodum valla.

Ve son paragrafinda onu da anliyorum demissin.. ayrilmissin ama kafam karisik, dusunuyorum vs demissin. Iyi misin? Ne onemli bazi kadinlar icin evlilik sasiyorum

Güvenmeyin ve dönmeyin. 3 haftalık evlilikte altın yüzünden çekişmeli 2 yıl sürdüyse muhtemelen gelinin altınlarına el koymuşlardır. Ayrıca yalan atan hep atar dikkat edin 2 gün sonra çocuk falnda cikmasin.

ayrilmaniz iyi olmus. dediginde hakli olabilir kaybetmekten korkuyor olabilir ama bu onemli bir konu ve evlenip ayrildigini ve vaktini kendiliginden soylemesi gerekirdi sevgili olmadan once. en gec zaten evlenirken evraklarda ortaya cikacak birsey, boyle birseyi gizlemesi iyi gelmedi bana. boyle basladiysa devamida iyi olmaz, bu konu herzaman gundem olur evlenirseniz ve en sonunda bosanmaya gider. evlenip cocuk yapip hayatiniz daha zorlastiktan sonra ayrilacaginiza simdiden ayrilin, herkez kendi dengini bulur insallah

Asağilik herife bak. Hala sende soruyorsun burada, bu kafayla seni kuma yapar .
Bu kadarmi safsiniz yahu

Seda Sayan Müge Anlı boşuna demiyor açın e devleti bakın diye.Bir gün Seda Sayan ile ayni fikirde olacagım aklima gelmezdi dogrusu..Yol verin şu yalanciya

adamın neresinden çekersen orası elinde kalıyor yalnız devam etmemen senın iyiliğine olur canım bu adamdan bi cacık çıkmaz çünkü.

Adamın davası bitmemiş hala evli...Mal davası bitmeden boşanma tamamlanmıyor şu anda. Baktı senin ailen devreye girecek nişan mişan , yemedi itiraf etti...Bundan sonrası devam edersen boşanma davasınım takipçisi gibi birşey olursun...Ayrıca baştan yalanla başlayan güven vermez...Ciddi yola gireceğiniz kişilerin edevletine bakın daha başta

Bunu başta söylemesi gerekirdi bence ayrılın

Ya yok işlenmemiş lafı yalan net. Boşandım. Kesinleşmiş kararı önce eski eşim tebliğ aldı. Ertesi günü ben aldım. 3. gün e devlete düşmüştü gayette.
medeni durum , soyadı değişikliği vs.

aynen kardeşim siz boşandınız devlet uyuyor bi sizi işlemeyi unuttu.
bi geçsin oraları.

Çok benzeri bir olayı yaşadım. 5 aylık bir ilişkide öğrendim bende meğerse 2 defa evlenip ayrılmış. Benden sakladı. Benden önce olan şeyler tabi ama yine de kabul etmedim çünkü yalan söyledi ve kandırdı. Daha sonra başka konularda yalanları da çıktı yol yakınken hemen ayrıl.

`