Sevgililik sürecindeyken boşandığını yeni söyledi

komikmi aşagılık kadın seni sizin gibi en azından sorunlarını saklayan yaratık değilim yazmış gülmüşüm demi sonunda ama senin gibi pislikler iki begeni için bir yerini yırtıyor.
Çok şaşıracaksın ama büyük kavgaların sorunların olmadığı Stabil evlilikler ve yalancı olmayan kocalar var.
Bitirmeyi bilmeyip kör topal olsun diyip her şeye razı gelip evlenip bin tane sorunla boğuşuyorsunuz sonrasında da kendinizi her evlilikte sorun olur diye kandırıyorsunuz, yazık

Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar emek verilip, 2 yıl beklenecek çekişmeli dava sonucu beklemeye değer miktarda altın takılmış evlilik emek verilmiş, çok istenmiş evliliktir. Okur okumaz aynı şeyi düşündüm. Adamın ailesi belli ki ilk andan altınlara çökmüş, kız ailesine söylemiş ve bu noktaya gelmiştir. Altın kızda olsa mahkeme zaten ya kadına verir ya da evlilik süresi konusunda esneklik varsa bir kısmını erkeğe verir. Bu kadar uzadıysa adam kadına zorbalık yapmıştır. Böyle bir adamla evlenilir mi, bu da düşünmeniz gereken bir soru konu sahibi. Ha bu da eğer dediği gibi 3 hafta sürdüyse.. Bir de şu var, o adam 2 yıl çekişmeli beklediyse o altını vermemek için uzattığı kadar uzatır. Belli ki kadın da haklarından vazgeçmiyor. Zaten hala medeni durumu evli görünüyor. E dava bitmemiş, adam evli. 2 yılda çekişmeli dava bitmez. Hakim karar verse bile bitmez. Kadın sonuca razı gelmezse itiraz eder istinafa gider. En az 5 sene toplam

komikmi aşagılık kadın seni sizin gibi en azından sorunlarını saklayan yaratık değilim yazmış gülmüşüm demi sonunda ama senin gibi pislikler iki begeni için bir yerini yırtıyor.
Kızmışsınız ama eski eş kurtulmuş, siz de bile isteye belaya bulaşmışsınız. Adamın kumaşı belli, sizi de aynı son bekleyebilir.

Bir şey söyleyim mi adam hala evli + çocuğu da çıkabilir. Siz de bunu bildiğiniz halde ayrılmayıp hala düşünüyorsanız ondan farklı değilsiniz.

Olsun ya sıkma canını çamurdan da olsa kocan var evlisin önemli olan bu değil mi zaten

Evet bende katılıyorum,yalancı adamla bile bile devam edenin vizyonu bellidir.Çok seviyorum bırakamam ağıdı yakanın başına gelecekler kader değil,kendi seçtiği, karakterine uyumlu yoldur.....

Bu kadar yılan hikayesine dönmesine gerek yok. Gerekçeli kararı okuyun. Evlilik tarihi boşanma davasının açılma tarihi karar tarihi iddialar vs. yazar.
Adamın babası avukat mı ? Ne demek vekâleti ona verdim. Ya süreci bir avukat yürütüyor ya da süreç kendi kendine işliyor. Gerekçeli karardan sonra istinaf olmuş mu bakın. Kesinleşmişse şerhi olur. İstinaf olmuşsa da belli olur. Gönlünüz varsa önce durumu netleştirin. Sonra karar verin.

Bana kalırsa kısa süreli evlilik ve uzayan bir boşanma süreci olabilir. Ancak durumun detaylarını anlayın ve şuna dikkat edin “hangi kadın 3-4 hafta evli kalıp boşanmak ister ?” Bu durum adamın 1-2 sene evli kalıp boşanmasından daha ciddi ve anormal bir durumun göstergesidir.

Bir kere de şaşırtın be...

ey Z kuşağı ben sizi akıllı bilirdim.

sevgili olmaya karar verdiğiniz vakit iki telefonu yanyana koyacaktınız, edevletleri açacaktınız. instadan önce edevlet isteyin

Umarım affetmezsin en baştan anlatmalıydı ciddi bir mevzu

Her şeyi geçtim süreci babası yönetiyor bu adamla bakkala sakız almaya gidilmez kaldı ki evlilik.
Islemleri Babasının yürüttugu bile yalandır. Bosanacagim kişiyi hic önemsemedim imaji yaratmak icin söylenmiş olabilir. Bu adamdan ileride de herseyi bekleyebilirsin konu sahibi. Böyle birisini terkedemeyecek kadar aşık olmus olamazsın 10 ayda.. yok oldum deyip evlenirsen de.. tabii boşandığında .. üzgünüm ama başına "kesinlikle" gelecek herseyi baştan gayet iyi bilerek kabul etmişsindir demektir.

Hiç güven verici değil maalesef.

Boşanmış olmak kötü birşey değil olabilir: ama bu adamın sorunu boşanmış olmaktan öte çok fazla yalan söylemesi bence. Hiç güvenilir gelmedi

E-uyap'ta ne var? Gerekçeli karar, karar vb. mı? Herkes ulaşabiliyor mu ki e-uyap'a? Ben ulaşılamıyor diye biliyorum ama eksik bilgim var ise öğrenmek isterim.

Lütfen beni yargılmayın kolay bir şey mi sizce sevdiğim evlenme planları yaptığım adam sonuçta.kafam çok karışık duygusal karmaşam bu yüzden
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ancak duygularinizin ve deneyimsizliğinizin kurbanı olmayın şayet gençseniz. Onun dışında olgun yastaysaniz bu daha bile bile lades olur. Adam kesinlikle uzak durulacak bir adam gibi duruyor. Çok affedilecek bir yanı olmadığı gibi afedersiniz ama sizi salak yerine koymuş. Nerden tutsam elimde kalıyor

`