İNANÇLI biri olarak söylüyorum neredeyse 40 ına dayandım. Nerede dindarım diyen biri varsa, sarıklı cübbeli biri varsa sıkıntılı biri oluyor. Kadına saygı duymayan , onu kölesi gibi gören , ev işinde yardım etmeyen , o işlerin kadının vazivesi görevi gören, çapkınlığı aldatmayı hak sayan , evliliğinde üstünlük taslayıp kendini bir halt sayan ne kadar erkek varsa yüzde 60 dan fazlası dindarım diyenden çıkıyor. (İSTİSNALAR A saygım sonsuz)
Ensar vakıfları , kuran kurslarındaki tecavüzcüler , bir kereden birşey olmaz diyen olmaz olasıca aile bakanımız , mini giydiyse tecavüzcüyü çağırmıştır diyen yobaz kopekler , anasının dizinden hallenen amipler , evlatlık çocuğum bana helal diyenler , kızına tecavüz edip yetiştirdiğim meyvenin tadına ilk ben bakmalıyım diyenler , erkek çocuklarına tecavüz edip bademleniyoruz diyen soysuzlar, 6 yaşında kız çocuğuyle evlenebilirsin diyen sakallı kopekler , karın ölünce aç kalırsan onu yıyebilirsin diyen iğrenç ötesi geri zekalılar..... Say say bitmez. Bunların hepsi 2 metre sakal bırakıp cübbe giyen ama kuran okumadan din yaşayan hayvanlar ..... Kur an okumadan din bilmeden dindar olduğumuz sürece daha neler görürüz.
Sen hiç atatürk çü bir deneğin tecavüz olayına kartıştığını duydun mu, Ya da 6 7 yaşındaki çocuklarla bademlendiğini , ya da anasından tahrik olduğunu gördün mü.