- 3 Şubat 2018
- 6.662
- 25.418
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Ben bu tarz iliskilerin yurumeyecegini dusunuyorum. Dunya goruslerinin uymasi gerektigi inancindayim.Sizce sevgililikte iki tarafın siyasi görüşlerinin birbirinden farklı olması anlaşamamayı da beraberinde getirir mi? İlerde iş ciddiye binince sorun yaratır mı? Benimle aynı durumda olup da uzun süreli ilişkisi olan veya evlenip mutlu olan var mı?
Detay vermem gerekirse sevgilim daha sağcı ve muhafazakar bir yapıya sahipken ben daha sol görüşlü ve dini anlamda da dini çok hayatının merkezinde yaşamayan biriyim. Normalde her görüşten arkadaşım vardır ve gayet de iyi anlaşırız yani hoşgörülü saygılıyım her türlü farklılığa. Ancak sevgililik çok farklı bir olay. Şu an yeni sevgili sayılırız o yüzden ilerisi beni biraz tedirgin ediyor.
Sizce sevgililikte iki tarafın siyasi görüşlerinin birbirinden farklı olması anlaşamamayı da beraberinde getirir mi? İlerde iş ciddiye binince sorun yaratır mı? Benimle aynı durumda olup da uzun süreli ilişkisi olan veya evlenip mutlu olan var mı?
Detay vermem gerekirse sevgilim daha sağcı ve muhafazakar bir yapıya sahipken ben daha sol görüşlü ve dini anlamda da dini çok hayatının merkezinde yaşamayan biriyim. Normalde her görüşten arkadaşım vardır ve gayet de iyi anlaşırız yani hoşgörülü saygılıyım her türlü farklılığa. Ancak sevgililik çok farklı bir olay. Şu an yeni sevgili sayılırız o yüzden ilerisi beni biraz tedirgin ediyor.
Uzun bir birlikteligim oldu siyası görüşümüz çok farklıydı yeri geldi dalga geçtik yeri geldi tartışma yarattık ama engel olmadı ilişkimize sonuç evliyizSizce sevgililikte iki tarafın siyasi görüşlerinin birbirinden farklı olması anlaşamamayı da beraberinde getirir mi? İlerde iş ciddiye binince sorun yaratır mı? Benimle aynı durumda olup da uzun süreli ilişkisi olan veya evlenip mutlu olan var mı?
İyi anlaşıyoruz şimdilik, çok derin konulara girmiyoruz. Başka ortak noktalardan vs konuşuyoruz. Sevdiğim bir çok özelliği de var. Ama bu durum biraz kafamı kurcalıyor
Ayri dilden-ayri dinden biriyle cok rahatlikla evlenebilirim ama ayri siyasi gorusten biriyle asla yapamam.Sizce sevgililikte iki tarafın siyasi görüşlerinin birbirinden farklı olması anlaşamamayı da beraberinde getirir mi? İlerde iş ciddiye binince sorun yaratır mı? Benimle aynı durumda olup da uzun süreli ilişkisi olan veya evlenip mutlu olan var mı?
İyi anlaşıyoruz şimdilik, çok derin konulara girmiyoruz. Başka ortak noktalardan vs konuşuyoruz. Sevdiğim bir çok özelliği de var. Ama bu durum biraz kafamı kurcalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?