Sevgililikten Grup Arkadaşlığına...

yahu ayda ir iki olsa hadi olsun dersin de ypaışık ikiz gibi her dk beraber olmak hoş değil ileride de ilişkinin hep iiçinde olacak o abla bilmiyorum devam edebilir misin. ben katlanamazdım şahsen böyle bir şeye

of benzer birşeyi 6 sene önce yaşadım. haftasonu ablası uyanıp onunla kahvaltı etmeden dışarı çıkmazdı. ablasının işi varsa, eve erken dönmeyecekse ve evde yemek varsa ertesi güne kalmasın ablası kızar diye eve gider yerdi.
ablası güya beni severdi ama buluşma saatlerimizi o planlardı nerdeyse. 1 sene de 1 kere kahvaltıya gitmiştik haftasonu, o da ablası ile.
tanıştırması ve o değeri vermesi elbette harika. ama kaç yaşında insanların, herkesin özeli olmalı.
evlenseniz daha da zorlaşır.
o nedenle açık açık konuşun. değişmezse de ya kabullenin yada yolları ayırın.

Senin sevgilinle ablasının göbek bağı var ,o adam bunu kesemez bak zaten planları yapmış evlilikte 3 kişilik sizde ,ablası ne güzel işim var diyip gidiyor gitmese yapışıksınız ,
Düzelmez bu ayrılın

Ablasının da biraz anlayışlı olması gerekiyor, bi dahil olmayım bir şey uydurayım da gençler bi yalnız kalsın diye düşünmeli bence. Ben abla olsam bu düşüncede olurdum. Gerçekten hep 3 kişi nereye kadar.. insan elbette tek kalmak ister sevdiğiyle.

Valla bende yapamazdim. Evlenirseniz ablasiyla ayrilmaz,beraber yaşadıkları eve yerleşirsiniz. Ablasinada guzelce soyleyin. Ablasida kormu insan ben napiyorum gençlerin arasinda der. Aman canim cok yuz verme,eger devam ederim boyle kabul et derse kanayan parmagini kes at

525C2C83-54AC-4B5B-A28E-BF0F908A6487.webp

Bu aklıma geldi :KK70:

of benzer birşeyi 6 sene önce yaşadım. haftasonu ablası uyanıp onunla kahvaltı etmeden dışarı çıkmazdı. ablasının işi varsa, eve erken dönmeyecekse ve evde yemek varsa ertesi güne kalmasın ablası kızar diye eve gider yerdi.
ablası güya beni severdi ama buluşma saatlerimizi o planlardı nerdeyse. 1 sene de 1 kere kahvaltıya gitmiştik haftasonu, o da ablası ile.
tanıştırması ve o değeri vermesi elbette harika. ama kaç yaşında insanların, herkesin özeli olmalı.
evlenseniz daha da zorlaşır.
o nedenle açık açık konuşun. değişmezse de ya kabullenin yada yolları ayırın.
Malesef açık açık konuştum ve kafasının bunu kaldırmadığını başbaşa da planlar yaptığımızı ve benim doyumsuz olduğumu söyledi.

Halbuki başbaşa planlardan kastı mesela temmuz ayında biz ikimiz üç kere görüşmüşüz, 8 kere üçümüz görüşmüşüz. Bunu normal olduğunu zannediyor.

Ablasının da biraz anlayışlı olması gerekiyor, bi dahil olmayım bir şey uydurayım da gençler bi yalnız kalsın diye düşünmeli bence. Ben abla olsam bu düşüncede olurdum. Gerçekten hep 3 kişi nereye kadar.. insan elbette tek kalmak ister sevdiğiyle.

Ablasıyla iyi anlaştığım için sanırım ablası benim için sorun olmadığını düşündü. Çünkü en başlarda da böyle bir şey olmuştu ve o zaman ablası siz başbaşa da plan yapın üçümüz de görüşelim şeklinde konuşuyordu. Ama yalan oldu haftada 4 kere üçümüz görüşüyoruz şu an..

Malesef açık açık konuştum ve kafasının bunu kaldırmadığını başbaşa da planlar yaptığımızı ve benim doyumsuz olduğumu söyledi.

Halbuki başbaşa planlardan kastı mesela temmuz ayında biz ikimiz üç kere görüşmüşüz, 8 kere üçümüz görüşmüşüz. Bunu normal olduğunu zannediyor.
var öyle aşırı bağlı kardeşlik ilişkileri.
değişik
birey olamamışlar demek ki

Ooo :işsiz: bu sizin evlenirseniz yatagınızıda battal boy alır , malum ablada var.

Ablasıyla iyi anlaştığım için sanırım ablası benim için sorun olmadığını düşündü. Çünkü en başlarda da böyle bir şey olmuştu ve o zaman ablası siz başbaşa da plan yapın üçümüz de görüşelim şeklinde konuşuyordu. Ama yalan oldu haftada 4 kere üçümüz görüşüyoruz şu an..

Erkek arkadaşınızın sizden önce son ilişkisi nr zaman olmuş? Eski kız arkadaşı ile neden ayrılmışlar biliyor musunuz?

Back
X