Sevgililikten Grup Arkadaşlığına...

Merhaba Herkese,

Sevgilimle 1 buçuk yıldır birlikteyiz yaklaşık 7 aydır da ablasıyla tanışıyorum. Ablası ve sevgilim birlikte yaşıyorlar kendisi 32 ablası 42 yaşında (sevgilisi yok). Birbirlerine çok düşkünler. Mesela sevgilimle dışarı çıktığımızda 10 gibi ayrılmak istiyor nedenini sorunca evde ablasının beklediğini benim yalnız yaşadığım için bunu anlayamayacağımı söylüyor. Benim evim müsait olmasına rağmen kendi evinin daha rahat olduğunu söyleyerek sürekli kendi evine çağırıyor beni(Ablası da hep evde oluyor). Bu noktada şöyle bir ayrıntı var ablası beni gerçekten çok seviyor ve bunu hep belli ediyor. Aynı şekilde ben de onu çok seviyorum içinde herhangi bir kötü niyet olmadığını biliyorum dünyanın en iyi insanı. Yalnız işler bir noktadan sonra saçma sapan bir hal aldı. Doğum günümü , erkek arkadaşımın doğum gününü, hatta sevgililer günümüzü bile birlikte kutladık. Üçümüz birlikte tatile gittik. Her hafta sonu onlarda kalıyorum. Asla yalnız değiliz. Mesela geçtiğimiz hafta cumartesi günü beni evden aldı önce ablasıyla 1 saat oturduk sonra ablasının işi vardı akşam 5 buçukta buluşalım dendi, biz sadece 2 bucuk saat oturup geri eve dönük. Üçümüz tekrar dışarı çıktık. Pazar günü bana sormadan planlar yapıldı dışarıdayken tekrar tatile gidelim ya da şuraya gidelim buraya gidelim diye ikisi karşılıklı konuşurlarken ben artık iyice huzursuz oldum ve kalktıktan sonra karnımın ağrıdığını eve gitmek istediğimi söyledim ve yolda yalnızken kendimi tutamayıp patladım. Ablasıyla bir problemim olmadığını onu çok sevdiğimi üçlü planlarımızı da çok sevdiğimi fakat hiç iki kişilik planlar yapılmadığını bunun sevgililik değil grup arkadaşlığı olduğunu söyledim. Zaten tüm hafta sonlarını üçümüz geçirirken ısrarla hala yeni planların yapılmasının garip olduğunu söyledim. O da bana '' nankör ve kötü kalpli'' olduğumu ilerde de hep birlikte olacağımızı beni anlayamadığını söyledi. Ben de sinirle ağlayarak çıktım arabadan.
Arkadaşlar bende bir sorun mu var ? Ben gerçekten anlayamıyorum. Rol de yapmadım gerçekten üçümüz olmaktan çok zevk aldım çok eğlendim çok güzel vakit geçirdim fakat bu kadarı fazla sevgilisi ve ailesi arasında denge olamayan adamla ben ne yapacağım. Lütfen değerli fikirlerinizi paylaşın..
Ablası yalnız kalmasın diye böyle davranıyor sevgiliniz fakat beraber planlar yapılacağı gibi ikinizin baş başa olmaya da hakkınız var bunu sevgilinize sakin bir anında güzellikle izah edin Zaten ablası çok ince düşünceli biri olsa kendi bu durumdan rahatsız olup sizi arada yalnız bırakmak ister heryere sizinle takılıp gelmesi gerçekten tuhaf siz konunuzda yerden göğe haklısınız sevgilinize bu düşüncelerinizi uygun bir dille anlatın arada ona olan sevginizi belirterek konuşurken araya güzel sözler serpiştirin ki oda hakkaten haklı olduğunuzu görebilsin mutluluklar

Böyle bir konu daha vardi ya ama konu sahibinin adını hatirlayamadim.

Ayrica siz kac yaşındasiniz? Sizi seven bir yakınınız yok mu da sizi uyarsin bu saçmalıklar Karşısında ay bu nee!!
Evet olamayacak gibi gözüküyor...

Tam olarak şöyle oldu :) Ben bize çağırdım hayır sen bize gel lütfen dedi peki dedim... Yolda ablasına ve bana çiçek aldı eve giderken pasta aldık kalpli ve sonra onu üfledik üçümüz afiyetle yedik :)

Bu ne hele :oha::oha: bu durum kardeşlik bağlarının güzel olmasi falan değil koca bir SAÇMALIK

Böyle bir konu daha vardi ya ama konu sahibinin adını hatirlayamadim.

Ayrica siz kac yaşındasiniz? Sizi seven bir yakınınız yok mu da sizi uyarsin bu saçmalıklar Karşısında ay bu nee!!

Bu ne hele :oha::oha: bu durum kardeşlik bağlarının güzel olmasi falan değil koca bir SAÇMALIK
Ben 25 yasindayim bahsettiğim arkadaslarim biraz abartılı buluyordu ama ben bu durumdan rahatsız değilmişim gibi şartlarım kendimi hep çünkü erkek arkadaşımla iyi anlaşmak ablasıyla iyi olmaktan geçiyordu...

Ablası yalnız kalmasın diye böyle davranıyor sevgiliniz fakat beraber planlar yapılacağı gibi ikinizin baş başa olmaya da hakkınız var bunu sevgilinize sakin bir anında güzellikle izah edin Zaten ablası çok ince düşünceli biri olsa kendi bu durumdan rahatsız olup sizi arada yalnız bırakmak ister heryere sizinle takılıp gelmesi gerçekten tuhaf siz konunuzda yerden göğe haklısınız sevgilinize bu düşüncelerinizi uygun bir dille anlatın arada ona olan sevginizi belirterek konuşurken araya güzel sözler serpiştirin ki oda hakkaten haklı olduğunuzu görebilsin mutluluklar
Tesekkurler mesajınız için malesef kendimi tutamadım ve çıkıştım o da şu an benim nankör ve doyumsuz olduğumu düşünüyor..

Erkek arkadaşınızın sizden önce son ilişkisi nr zaman olmuş? Eski kız arkadaşı ile neden ayrılmışlar biliyor musunuz?
5 yıllık ilişkisi olmuş bundan 6 Yıl önce benimle tanışana kadar görüştüğü ama ilişki yaşamadığı iki üç kişi olmuş sadece. Ablasının kızı sevmediğini biliyorum evlerine hiç girmediğini falan. Ama aynı zamanda iş sağlamış kıza ayırmaya falan çalıştığını zannetmiyorum hicbir zaman. Ayrılma nedeni kizin yalan söylemesi iş değişikliği sonrası aşırı sosyalleşme gibi bisey

Tesekkurler mesajınız için malesef kendimi tutamadım ve çıkıştım o da şu an benim nankör ve doyumsuz olduğumu düşünüyor..
Böyle düşünmekte yanlış empati yapmayı denesin biraz bencillikle tek taraflı ilişki yürümez karşı tarafı anlamak en önemli konu bence

5 yıllık ilişkisi olmuş bundan 6 Yıl önce benimle tanışana kadar görüştüğü ama ilişki yaşamadığı iki üç kişi olmuş sadece. Ablasının kızı sevmediğini biliyorum evlerine hiç girmediğini falan. Ama aynı zamanda iş sağlamış kıza ayırmaya falan çalıştığını zannetmiyorum hicbir zaman. Ayrılma nedeni kizin yalan söylemesi iş değişikliği sonrası aşırı sosyalleşme gibi bisey

Anladım. Bu adam kız arkadaşımla başbaşa kalayım yakınlaşalım, romantik romantik takılalım da mı demiyor? Yanlış anlamayın ama kişiliğinde sıkıntı var sanki erkek arkadaşınızın.
Siz kaç yaşındasınız

Tövbe estağfurullah aklıma gelen şeyler lütfen gidin 🙏 32 ve 42 yaşında gayet de yetişkin insanlar, çocuk olsalar birbirleri olmadan mutlu olamıyorlar, sonuçta kardeşler derdim ama bak yine geldi aklıma 🙄 Konu sahibi lütfen dünyaları önünüze serse bile, bu ne idüğü belirsiz cisimden uzak durun. Bu tarz ilişkiler hiç ama hiç normal değil 😑

Yahu çıkışmasanız düzelmez. Ama hakaretleri çok kırıcı. Sizi bastırmaya çalışıyor. Konuştunuz mu olaydan sonra?

Kendi agzı ile hep böyle olacagını söylemiş. Hayatınız boyunca böyle devam etsın ıstemıyorsanız bitirmelisiniz. 42 yaşındaymış ablası belki evlenir ayrılır aranızdan belkide hep böyle kalır

Anladım. Bu adam kız arkadaşımla başbaşa kalayım yakınlaşalım, romantik romantik takılalım da mı demiyor? Yanlış anlamayın ama kişiliğinde sıkıntı var sanki erkek arkadaşınızın.
Siz kaç yaşındasınız
Yalniz kaldığımız oluyor nadiren bize geliyor ayda bir kez bir iki kez buluşuyoruz onlarda kaldigim zaman da son bir aydır köpek aldıkları için yani başka yer müsait olmadığı için önün odasında kalıyorum ama yan odada ablası yattığı için bu yalniz kalmak sayılmaz. Yaşım 25 bu arada

Yahu çıkışmasanız düzelmez. Ama hakaretleri çok kırıcı. Sizi bastırmaya çalışıyor. Konuştunuz mu olaydan sonra?
Hala ablasina haksizlik yaptigimi hatta bazen onun kendiliğinden rahatsız olup 'siz başbaşa olun dediğini söyledi. Yanı başbaşa geçirdiğimiz vakitleri ablasına borcluymusum :) ona kalirsa o zaten bana zaman ayiriyormus basbasa. Dedigim gibi ayda 3 gün falan bu bahsettiği 8 gün üçümüz takılıyoruz bize ayda 1 geliyor

Benim de vardı böyle bir sevgilim tek fark sürekli yanımızda olan kişi ablası değil yakın kız arkadaşıydı ara ara başka insanlarda katılıyordu. Asla yalnız kalıp sohbet edemiyorduk hep 3. Biri daha vardı. Sonunda dayanamadım patladım o da buna bir çare üretemedi ve o 3. Kişinin saçmalıkları yüzünden kavgalı bir şekilde ayrıyız. Bence ablasını istemediğini belli etmeden uzaklaştırmanın bir yolunu bul öbür türlü asla kabul etmiyorlar

Bu aradasizin aileniz nerde hic bahsetmemissiniz de... Gidip yatili kalip tatillere gidebildiginize göre ailenizinde bilgisi vardir herhalde bunu şunun için soruyorum sizde ailenizden birini takin peşinize ayni seyi onunda hissetmesini sağlayın belki anlar... Diger türlü evet zor olabilir... :KK69:

Benim de vardı böyle bir sevgilim tek fark sürekli yanımızda olan kişi ablası değil yakın kız arkadaşıydı ara ara başka insanlarda katılıyordu. Asla yalnız kalıp sohbet edemiyorduk hep 3. Biri daha vardı. Sonunda dayanamadım patladım o da buna bir çare üretemedi ve o 3. Kişinin saçmalıkları yüzünden kavgalı bir şekilde ayrıyız. Bence ablasını istemediğini belli etmeden uzaklaştırmanın bir yolunu bul öbür türlü asla kabul etmiyorlar

Aslında ablasını istemiyorum değil dediğim gibi ablasını seviyorum ikimiz de görüşüyoruz bazen ama dengeli olması gerekiyor. Daha ikimiz plan yapmadan ardı arkası kesilmeyen üç kişilik planlar haftada bir gün onlarda kalmışken 2 gün daha beni davet etmeleri israr etmeleri falan çok fazla.Belki sevgilimle başbaşa yeteri kadar görüşüyor olsak batmazdı diyeceğim ama hafta 7 gün zaten 4 günü ablasıyla olunca bize zaten kalmıyor...

Bu aradasizin aileniz nerde hic bahsetmemissiniz de... Gidip yatili kalip tatillere gidebildiginize göre ailenizinde bilgisi vardir herhalde bunu şunun için soruyorum sizde ailenizden birini takin peşinize ayni seyi onunda hissetmesini sağlayın belki anlar... Diger türlü evet zor olabilir... :KK69:

Ailem başka şehirde yaşıyor ben şu an yaşadığım şehirde çalışıyorum. Annemin haberi var bu durumdan o başımızda hep bi büyük var mantığıyla bakıp normal görüyordu fakat bu kavgayı ona da açtım ve anormal buldu bu kadarını tahmin etmediğini gerçekten de ikimizin özel zaman geçirmesi gerektiğini söyledi. Bu arada malesef ki peşime takabileceğim biri yok burda. Arkadaşlarımla tanıştırdım fakat ilerlemedi hep ablasıyla takıldığımız için. Çift buluşmalarına dahil etsem belki uzaklaşırdık ama o da olmuyor haftasonları dolu...

Kendi agzı ile hep böyle olacagını söylemiş. Hayatınız boyunca böyle devam etsın ıstemıyorsanız bitirmelisiniz. 42 yaşındaymış ablası belki evlenir ayrılır aranızdan belkide hep böyle kalır
Haklısınız. Ben evleneceğini zannetmiyorum bu garip kardeşlik ilişkisi bence ikisine de engel oluyor.

valla iyi dayanmışsınız yine. ben üst üste gittiğimizde bile sinir oluyorum sürekli olmak istemiyorum bu kadar aileyle de olunmaz.

valla iyi dayanmışsınız yine. ben üst üste gittiğimizde bile sinir oluyorum sürekli olmak istemiyorum bu kadar aileyle de olunmaz.

Daha önce pek ilişki tecrübem olmadı başlarda hoşuma gidiyordu onun değer verdiği aileden birisinin beni de sevip sahiplenmesi.. Ama gerçekten katlanamıyorum artık hastalıklı geliyor

Back
X