Sevgililikten Grup Arkadaşlığına...

Can sıkıcı bir durum. Geçen burada yine bir arkadaş konu açmıştı, sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşıyordu fakat tek farkla onlar evliydi

Demek ablası hiç böyle hissetmemiş olacak ki planlarımıza tam gaz devam etti.

32 yaşındaki koskoca bir adam aile kuzusu olmayı kesmeli bence.Evlenmeden belli etmiş bu huyunu işte.Allah göstermesin ablasıyla tartışsanı siz haklı olsanız bile ablasını savunur bu adam.

32 yaşındaki koskoca bir adam aile kuzusu olmayı kesmeli bence.Evlenmeden belli etmiş bu huyunu işte.Allah göstermesin ablasıyla tartışsanı siz haklı olsanız bile ablasını savunur bu adam.

Ben ablası yüzünden birey olmayı beceremedğini düşünüyorum. Bebekmiş gibi davraıyor her seyine göz yumuyor ve aşırı bağlılar.

Bu ne böyle abla bağımlılığı, kardeş bağımlılığı...
İnsan yeri geliyor kendine tahammül edemiyor. Yaptığımız şeyden, konuştuğumuz kelimelerden rahatsız olup neden böyle yaptık diyoruz...
Bırakın abla kardeş bir ömür mutlu mesut yaşasınlar.
Kötü kalpli ve nankör siz değilsiniz. Bu lafı söylerken çantanızdan ayna çıkarıp bak deseydiniz.

kuzenim nisanlısıyla dısarı çıkacaklardı ben de teyzemlerde kalıyorum o zamanlar. lise öğrencisiydim. Teyzem hadi hazırlan sende git dedi bana. Bende olmaz dedim benim ne isim var nisanlıların yanında. Sonra kuzenimin nisanlısı geldi onlar bir daha teklif etti hadi senide çıkartalım hazırlan dediler. Yine olmaz ya gezin siz başbaşa benim ne isim var yanınızda dedim.

Ben lise çağlarında bu olgunluktaydım ama malesef aynı olgunluğu goremedim. Ben nisanlıyken her dısarı cıktığımızda liseye giden gorümcem ben de gelecegim diye tutturuyordu. Bir iki goturduk ama her seferinde goturmuyoruz diye suratını asıp abisine kusuyor cocuk gibi gunlerce konusmuyordu. Ben takılmadım ergen sonuçta dedim geçtim ama buradaki abla bunu düşünecek olgunlukta.

Çok abartılı ya Her yere 3 kişi gidilmez ki. İnsan biraz baş başa kalmak ister. Balayına da beraber giderdiniz evlenseydiniz.

Tatile gittiğinizde üçünüz aynı odada mı kaldınız? Öyleyse şaşırmam Annesine düşkün erkekleri bir nebze anlarım da sizinki çok daha kötüymüş. Evlenseniz de pek bir şey değişmeyecek gibi. Aranızda romantik duygulardan ziyade sadece dostluk var gibi geldi. İnsan sevdiğiyle baş başa kalmaya ihtiyaç duyar

Evet aynı odada kaldık... Başbaşa hiç kalmıyor değiliz ama üçümüz takıldığımızın %5 i kadardır ancak

Söylediğine göre aramızdaki doğal ilişki ve samimiyetten dolayı planlara dahil olmuş. Benim böyle düşüneceğimi tahmim edememiş ve çok kırılmış bu yüzden

Onlar da süper anlaşıyor değiller tartışmalarda ablası alttan alıyor bu şekilde devam ediyor.Birlikte yaşamalarına rağmen çoğu zaman kendisini odaya kapatıyormuş erkek arkadaşım. Yani yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyormuş peki aynı ihtiyacı neden ikimizin yalnız kalması için de hissetmiyor çok garip

Evet aynı odada kaldık... Başbaşa hiç kalmıyor değiliz ama üçümüz takıldığımızın %5 i kadardır ancak
25 yaşındasınız, hayatınızın en güzel yıllarını yaşıyorsunuz. Böyle saçma sapan bir ilişkiyle zaman kaybetmek ne kadar mantıklı sizce? Bence duygularınızdan çok mantığınız ağır basmalı. Size ayak uydurabilecek, sizi anlayabilecek, gençliğinizin tadını çıkarabileceğiniz biriyle olmaktansa böyle biriyle olmak bir çeşit işkence bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…