- 24 Haziran 2016
- 7.525
- 26.560
- 548
- Konu Sahibi Lamujermuerta
-
Boşver ruhu problemli insanla uğramak kadar zor bişey yok. Kendini mutsuz etme.Onlar da süper anlaşıyor değiller tartışmalarda ablası alttan alıyor bu şekilde devam ediyor.Birlikte yaşamalarına rağmen çoğu zaman kendisini odaya kapatıyormuş erkek arkadaşım. Yani yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyormuş peki aynı ihtiyacı neden ikimizin yalnız kalması için de hissetmiyor çok garip
25 yaşındasınız, hayatınızın en güzel yıllarını yaşıyorsunuz. Böyle saçma sapan bir ilişkiyle zaman kaybetmek ne kadar mantıklı sizce? Bence duygularınızdan çok mantığınız ağır basmalı. Size ayak uydurabilecek, sizi anlayabilecek, gençliğinizin tadını çıkarabileceğiniz biriyle olmaktansa böyle biriyle olmak bir çeşit işkence bence.
Teşekkür ederim cevabınız için.Boşver ruhu problemli insanla uğramak kadar zor bişey yok. Kendini mutsuz etme.
Gerçekten çok üzüldüm, özür dilerim. Sadece duygularımıza kapıldığımızda dışarıdan birinin bizi silkmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim de bir zamanlar böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Bir hemcinsiniz olarak sadece farkındalık oluşturmak istedim iyiliğiniz için.Umarım her şey gönlünüzce olurBiliyor musunuz kalbime dokundu yazdığınız, yaşamam gerekenin bu olduğunu biliyorum. Ama sevdiğim adamı bu şekilde kaybedecek olmak çok acı.
Teşekkür ederim
Gerçekten çok üzüldüm, özür dilerim. Sadece duygularımıza kapıldığımızda dışarıdan birinin bizi silkmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim de bir zamanlar böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Bir hemcinsiniz olarak sadece farkındalık oluşturmak istedim iyiliğiniz için.Umarım her şey gönlünüzce olur
Söylediğine göre aramızdaki doğal ilişki ve samimiyetten dolayı planlara dahil olmuş. Benim böyle düşüneceğimi tahmim edememiş ve çok kırılmış bu yüzden
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Sevgilimle konuştuk ve benim kafamı anlayamadığını söyledi şu an ayrı gibiyiz konuşmuyoruz. Ablasına durumu yanlış aktarmasın bunca zamanımız birlikte geçti diye onunla konuşmak istedim.
Evet aynı odada kaldık... Başbaşa hiç kalmıyor değiliz ama üçümüz takıldığımızın %5 i kadardır ancak
korku filmi gibiBalayina da birlikte mi gideceksiniz?
O çok iyi dediğiniz ablası, ya saf ötesi saf ki hiç zannetmiyorum, ya da gayet güzel sinsi ve işine geldiğini yapmaya devam ediyor, gayet de normalleştirmiş.
İnsan sevgilileri yalnız bırakmak için aradan kaçmayı hiç mi akıl edemez?
Hiç mi "Gençler çift olarak niye gezmiyorsunuz siz aa, bi salın beni ahaha" deyip espriyle kaçmaz, hiç mi erkek kardeşini "Napıyorsun olm sen? Bak ilişkiniz böyle olmaz" diye uyarmaz? Kendisinin rahatsız olması lazım bu tabloda, öyle meraklı gibi her teklife koşacağına.
Ben de ablayım yani bilirim normal abla-kardeş ilişkisini ve bir de oğlum var.
O dünyalar iyisi(!) ablaya da güvenmeyin, kardeşinin parazit ikizi olmuş çok güzel.
Kim bilir çocuğun beynini kaç farklı yalnızım, korkuyorum, bir sen varsın kardeşimli ağlama seansıyla yıkadı da bön etti.
Evet aynı odada kaldık... Başbaşa hiç kalmıyor değiliz ama üçümüz takıldığımızın %5 i kadardır ancak
Ne yapmayı düşünüyorsunuz konu sahibi sizden 2 yaş küçüğüm valla ömrümün en güzel yıllarını böyle birileriyle kaybetmek istemezdim.
Şaka mı yapıyosun?
Siz abla kardeş olduklarina nerden eminsiniz? Sosyal medyada falan canim ablam gibi paylaşım yapması lazım bu tiplerin var mı öyle paylaşımlarıEvet aynı odada kaldık... Başbaşa hiç kalmıyor değiliz ama üçümüz takıldığımızın %5 i kadardır ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?