- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
Erkek arkadaşımın ailesi ile tamamen zıttız, ama erkek arkadaşım benim gibidir. Yaşam tarzı ve inanış açısından. Ben de inançlıyım, ama dindar değilim sevgilim de benim gibi. Ailesi ise çok muhafazakar bir aile, ailede yalnızca 1 gelin açıkmış herkes kapalı. 7 aydır birlikteydik ama hibçir problem çıkmadı bu konuda çok iyi anlaşıyorduk. 2 hafta önce falan anne babasıyla konuşmuş sevgilim annesi beni biliyor, babası bilmiyor. İşte genel olarak evlilikten bahsetmişler, babası demiş gelenek göreneklerimize bağlı biri olsun vs yani aslında kapalı birini istiyorlar ben biliyorum ama sevgilim öyle bi şey demiyordu bana. Neyse o gün bana dedi ki annemlerle konuşunca kafam karıştı düşünmeye başladım. Ben bunu duyunca çok çok üzüldüm. İşte ilerde ben sana ruj sürme desem, oje sürmeni istemesem biz anlaşır mıyız gibisinden şeyler söylüyordu... Ben nettim bu konuda ilerde asla kapanmamı falan bekleme isteme olmaz öyle bir şey demiştim o da zaten ben kendim dinimin gerektirdiklerini yapmıyorum senden böyle bir şey nasıl isterim diyordu.. Neyse böyle konuştuktan sonra beni yanlış anlama seni seviyorum mutluyum dedi.
Bugün konuşuyorduk gayet güzel, seni seviyorum mutluyum falan dedi hatta. O şekilde ilerliyordu muhabbet... Sonra dedi ki bu ara sürekli bunu düşünüyorum biz ilerde bu konuda anlaşabilicez mi falan dedi, hangi konu dedim, işte sana çok dar giyinmesen falan desem giyim konusunda dedi.. Ben de insan sevdiği insanı olduğu gibi kabul eder dedim. Sonra bana zaman ver dedi ben de iyi ara verelim o zaman dedim tamam dedi kapattı. Sonra mesaj atmış özür dilerim sakinleş konuşucaz yine diye.
Aradı tekrar konuştuk biraz düşün dediklerimi ben çok ilerisini düşünüyorum dedi. Zaman vermekten kastım ayrı kalmak değil beni yanlış anlama diyor.Orta yolu bulalım ben seni seviyorum dedi. Bir de mesleği gereği sürekli tayini olacak falan, eğer ilerde senin kariyerini etkilemiş olucam mı pişman olur musun bunları düşünüyorum falan dedi.. İlerde üzüleceğimize şimdi üzülelim iyice düşün bu dediklerimi dedi napcağımı şaşırdım gerçekten mantıklı düşünemiyorum
Bugün konuşuyorduk gayet güzel, seni seviyorum mutluyum falan dedi hatta. O şekilde ilerliyordu muhabbet... Sonra dedi ki bu ara sürekli bunu düşünüyorum biz ilerde bu konuda anlaşabilicez mi falan dedi, hangi konu dedim, işte sana çok dar giyinmesen falan desem giyim konusunda dedi.. Ben de insan sevdiği insanı olduğu gibi kabul eder dedim. Sonra bana zaman ver dedi ben de iyi ara verelim o zaman dedim tamam dedi kapattı. Sonra mesaj atmış özür dilerim sakinleş konuşucaz yine diye.
Aradı tekrar konuştuk biraz düşün dediklerimi ben çok ilerisini düşünüyorum dedi. Zaman vermekten kastım ayrı kalmak değil beni yanlış anlama diyor.Orta yolu bulalım ben seni seviyorum dedi. Bir de mesleği gereği sürekli tayini olacak falan, eğer ilerde senin kariyerini etkilemiş olucam mı pişman olur musun bunları düşünüyorum falan dedi.. İlerde üzüleceğimize şimdi üzülelim iyice düşün bu dediklerimi dedi napcağımı şaşırdım gerçekten mantıklı düşünemiyorum