Sevgilim Ailesinin Yanındaki Giyim Tarzım İle İlgili Uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam artık hamilesin hassassındır diye bişey demeyim diyorum ama haddini aşma! İlk banımı senle yemek istemiyorum

Ya lütfen cevaplamayın şu üyeyi. Yarın mune gelip hepimizi elekten geçirecek zaten gereksiz yere. Yarası var belli kaşınıp duruyor işte söylenmeyen şeyler üzerinden duygu sömürüsü falan yapıyor komik komik.

Yok hakaret etmedim benim için herhangi bir adam. Ve tam olarak anlatılan da bu şekil de değil mi? Söyleyiş tarzım çirkin oldu biraz farkındayım o konuda haklısınız ama hakaret değil. Ama haddimi aşıp üzdüysem de kusura bakmayın

İslam bu şekilde bildirilmedi ,bilgileriniz ön yargılı ve yanlış ayrıca üslubunuz cidden saygısız, üyeyi kızdırmak istediniz ve çuvalladınız şimdi sözlerinizi normalleştirmeye çalışmayın. Ben anladım sizi ama anlatmanın yolu bu değil

Biraz kaba söyledim evet farkındayım ama durum tam olarak böyle değil mi farklı mı biliyoruz?
Lütfen elestirdigimiz insanlar gibi davranmayalim. Tam olarak bunu eleştirmiyor muyuz ? İnançlara ve yaşam tarzına saygısızlığı. Şimdi siz de oyle yapıyorsunuz, lütfen. İnsanların inandığı bir din için böyle konuşmak onlardan farklı kılmıyor, elestirdigimiz insanlar ile aynı kefeye koyuyor bizi

Söyle bana da yazmasnlar o zaman kimse hakaret edemez bana yazmaz olaydım zaten çokta meraklı değilim senin konuna..siz de tartışma yaratmak istemiyorsanız not kısmındaki yazdıklarınıza dikkat edin
Ya sizin yüzünüzden konu alakasiz bir şekilde din konusuna evrildi. Yeter bir terk edin konuyu ya. Yazma arkadaşım benim konuma, tövbe ya.

Lütfen elestirdigimiz insanlar gibi davranmayalim. Tam olarak bunu eleştirmiyor muyuz ? İnançlara ve yaşam tarzına saygısızlığı. Şimdi siz de oyle yapıyorsunuz, lütfen. İnsanların inandığı bir din için böyle konuşmak onlardan farklı kılmıyor, elestirdigimiz insanlar ile aynı kefeye koyuyor bizi

Kendi adıma özür dilerim
Konunuzun dinle hiç ilgisi yoktu
Ama bazıları bam teline basmayı, trollemeyi seviyor. Bizler hala öğrenememişiz maalesef karşılıklı saygıyla tartışmayı, D Deve tabani i bilirim hiç öyle yazdığı gibi bir üslubu yok ama maalesef hepimizi gerdi yazılanlar, tekrar özür dilerim

Tespitiniz harika. İşte bunun ayrımına varmak da zorlanıyorum. Çünkü aynı zaman da çok doluyum. Anlatınca, anladı gibi ama iş icraata gelince ne denli böyle olur bilmiyorum. En azından derdimi anlattım , anlatmaya da devam edeceğim. Gerekli toleransi elbette sağlarım, maalesef ki mağduriyet yaşar ve bende bunu yaşasın istemem. Fakat bu kot giymemek ile olmaz. Anlaştık gibi ama ben yine de konunun üzerindeyim başka sorunları beraberinde getirmemesi için

Bak konu sahibesi burda birkac üyeye benim de içime böyle doğdu şeklinde yazdım valla tuttu :KK51: Benim senin konunla ilgili hissiyatım büyütttüğün yönünde, nişanlının o dediğin zihniyeti taşımadığını düşünüyorum bence az sayıdaki düzgün erkeklerden olabilir :olamaz: Benim hissimce bu konuyu kurcalamayı bir süre bırakıp işi oluruna bırakmalısın. Ailesinin yanında da olumsuz bir durum yaşayacağını düşünmüyorum bana öyle geldi

Ya siz hâlâ niye yazıyorsunuz ? Sizin yüzünüzden konum din tartışmasına döndü. Ben insanlardan fikir almak istiyorum sizin tartışma alanınız değil bu. Konu kapanacak sizin yüzünüzden, ayrıca insanlara da hakaret edemezsiniz. Yazmayın artık ya
Konuya yorum yazmasini engelleyebilirsiniz , bunun yuzunden konunuz kapanacak

Arkadaşlar konu yanliş bir yere akıyor. "Tesettüre gir der, kapan der" gibi bir algı oluşmasin. Öyle biri değil zaten, tesettüre kendi çok karşı aksine. Öyle beklentileri yok. Elbette nerde duracağını biliyor. Söylediği, onları gördüğümüzde biraz dikkat et de sorun çıkmasın uğraşmayalim bu sığ zihniyetleri ile.
Vallahi o armut illaki dibine düşüyor. Sandığınız gibi kilometrelerce uzağa düşeni hiç görmedim.

Ne çok sevenim varmış, çağıra çağıra bir hal olmuşsunuz, ay beni bu kadar çooook sevdiğinizi bilsem kaz ayaklarımla, göz altı torbalarımı dinlendirmek için uyumaz, koştura koştura gelirdim:KK70:

Beni tanıyanlarınız tanıyor zaten de tanımayanlara kısa bilgi geçeyim, sitenin müdürü olarak bilinirim, buradaki arkadaşların en bayıldığı özelliğim tırpan kullanıp toplu katliam yapmam, ucundan kıyısından da zalimimdir, haklı haksız hiç bakmam kurallara uymayanları alır götürürüm.

Dediler ki konu dine bağlanmış, dini konular da yorumlar da yasak, hele din üzerinden tartışma ovvvv çok fena.

İster Müslüman olun, ister Yahudi, ister Hıristiyan, Deist de olabilirsiniz Ateist de, her birinizin inancına da inanış şekline de saygı duyarız, asla inançlarınıza laf söylenmesini istemeyiz, ki sitede her inançtan üye olduğunu biliyorsunuzdur sanırım, bizim amacımız hepinizin inancına saygı gösterilmesini sağlamak olduğundan dini konu ve yorumlar yasaklandı, çünkü bazen isteyerek bazen istemeyerek biriniz diğerinin inancına gerekli hassasiyeti gösteremiyor.

Ve kapanış, valla ben kendime bayrak yapmıştım, pek sevdim bu ara bayrağımı sık sık görürseniz şaşırmayın, yırtılıp eskiyene kadar benimle, bir de kapanış marşı bulursam tadından yenmez :)))

IMG_0206.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X