- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
- Konu Sahibi birzerdali
-
Yazmayayım dedim ama mecbur bırakıyorsunuz canim peygamberimize dil uzanıyor aferin mi diyim düzgün oku yazdığım cvplariLa havle yazmayım dedim de dayanamadım. Kardeş siz niye düzgün ve yansız okumuyorsunuz konu sahibinin derdini? Tesettürlülere hangi yorumda gerici dendi? Hayır bende tesettürlüyüm ama ben niye üstüme alınmadım acaba? Kusura bakmayın da hangi din mensubu olunursa olunsun kendi dini yükümlülüğünü bi başkasına dikte etmeye çalışılıyorsa buna "ne aydın bir kafa yapısı" denmez takdir edersiniz ki! Bazı insanlar bu konular açılınca bi yanlış anlayası bi tepki gösteresi geliyor
Evet bir fitil de siz ateşlediniz süperYozgatlı falan mı sevgiliniz ?Onlarda duydum böyle yobazlık
Bence alistirmaya falan gerek yok. Neyseniz oyle olun. Kot pantolon ve tisort cok da normal bir sey. Simdi bol pantolon normalde de giyoyorsaniz giyin tabi. Ama normalde giymediginiz bir seyse bu taviz olur.Alıştıra alıştıra göstereceğim zaten ve kabul edip etmemek onlara kalmış. Fakat soyadı konusunda farklı değerlendiriyorum zira o konu benim için apayrı bir mesela. Soyadı almaya karşıyım o açıdan bakarsak sonuca varamayız yani :) teşekkürler bu arada yorumunuz için
Bunun adı sığ zihniyet değil canım müslüman olmanın gerekleri..Kur'an daki ayetleri inkar ediyorsunuz su an bu da inancınızı şüpheye sokar madem size sığ geliyor farklı bir din seçin kendinize benim tonlarca açık arkadaşım var ve hepsi mini etekli ama birbirimuze saygı duyuyoruz hiçbir zaman yok gelenek,yok gerici bu tarz şeyler söylemediler ve hepimiz üniversite mezunuyuz bu zihniyetten vazgeçmenizi öneririm
Senin şu yazdığın yorum ve öncesinde peygambere dil uzatıldığını görmedim. Senin hormonlar oynuyor sanırım durduk yere konuyu karıştırdın.Yazmayayım dedim ama mecbur bırakıyorsunuz canim peygamberimize dil uzanıyor aferin mi diyim düzgün oku yazdığım cvplari
Evet canım İslam dini dogmatiktir keşke farklı bir din mensubu olsanız onlar daha saygılilar biraz dininizi araştırın sizinde tesettür u çekememezliginiz bitmedi gitti vicdanınız in sesini bastirmayin ne kadar gerici bir kelime ben çok farklı kesimlerle arkadaşlık yapan bir bireyim bunu en son söyleyeceğin kişi benimdir canim
Bu kuranda 1500 yıl önce adamın biri mağara da yaratıcı benle iletişime gecti diyip ortaya cıkmış he
Değeri pek bilinmeyen bir dekolte çeşidiSayenizde side boob öğrendim teşekkürler
Bu kuranda 1500 yıl önce adamın biri mağara da yaratıcı benle iletişime gecti diyip ortaya cıkmış he
Biraz kaba söyledim evet farkındayım ama durum tam olarak böyle değil mi farklı mı biliyoruz?
Yok hakaret etmedim benim için herhangi bir adam. Ve tam olarak anlatılan da bu şekil de değil mi? Söyleyiş tarzım çirkin oldu biraz farkındayım o konuda haklısınız ama hakaret değil. Ama haddimi aşıp üzdüysem de kusura bakmayınBurada fikirlerini beğenmediğiniz bir üyeye cevap vermek için milyarlarca insanın inandığı bir peygambere bu şekilde hakaret etmeniz hiç olmamış, yorumlarınızı çok severek okurum genelde ama beni çok şaşırttınız ve üzdünüz
Üslubunuz çok çirkindi. Saygısızlık ettiniz. Bence de bu konu kapansın lütfenBiraz kaba söyledim evet farkındayım ama durum tam olarak böyle değil mi farklı mı biliyoruz?
Sen kendi beynini baktır canim okuduğunu anlamıyorsun sanırım kitap oku kitapSenin şu yazdığın yorum ve öncesinde peygambere dil uzatıldığını görmedim. Senin hormonlar oynuyor sanırım durduk yere konuyu karıştırdın.
Tespitiniz harika. İşte bunun ayrımına varmak da zorlanıyorum. Çünkü aynı zaman da çok doluyum. Anlatınca, anladı gibi ama iş icraata gelince ne denli böyle olur bilmiyorum. En azından derdimi anlattım , anlatmaya da devam edeceğim. Gerekli toleransi elbette sağlarım, maalesef ki mağduriyet yaşar ve bende bunu yaşasın istemem. Fakat bu kot giymemek ile olmaz. Anlaştık gibi ama ben yine de konunun üzerindeyim başka sorunları beraberinde getirmemesi içinO zaman yolları ayıracaksın
Ben idare ettim ,eşimin hatrına bir adım gittim o da bana bir adım geldi, birbirimizi bir şeye zorlamadık ha keza memlekete gittiğim üç gün ne giydiğim benim için hiç önemli olmadı ama siz bir şeylere zorlandığınızı, baskı gördüğünüzü hissediyorsanız bitirin.
Ancak ayırımı iyi yapın bu güne dek yaşadığınız sorunlardan ötürü dolu musunuz yoksa erkek arkadaşınız cidden bu konuyu çözümleyemeyeceğiniz biri mi bu ayrımı doğru yapın ki sonradan üzülmeyeseniz
Ya siz hâlâ niye yazıyorsunuz ? Sizin yüzünüzden konum din tartışmasına döndü. Ben insanlardan fikir almak istiyorum sizin tartışma alanınız değil bu. Konu kapanacak sizin yüzünüzden, ayrıca insanlara da hakaret edemezsiniz. Yazmayın artık yaSen kendi beynini baktır canim okuduğunu anlamıyorsun sanırım kitap oku kitap
Tamam artık hamilesin hassassındır diye bişey demeyim diyorum ama haddini aşma! İlk banımı senle yemek istemiyorumSen kendi beynini baktır canim okuduğunu anlamıyorsun sanırım kitap oku kitap
Söyle bana da yazmasnlar o zaman kimse hakaret edemez bana yazmaz olaydım zaten çokta meraklı değilim senin konuna..siz de tartışma yaratmak istemiyorsanız not kısmındaki yazdıklarınıza dikkat edinYa siz hâlâ niye yazıyorsunuz ? Sizin yüzünüzden konum din tartışmasına döndü. Ben insanlardan fikir almak istiyorum sizin tartışma alanınız değil bu. Konu kapanacak sizin yüzünüzden, ayrıca insanlara da hakaret edemezsiniz. Yazmayın artık ya
Haddini aşan sensin sen kendi hormonlarını baktır onceTamam artık hamilesin hassassındır diye bişey demeyim diyorum ama haddini aşma! İlk banımı senle yemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?