Sevgilim Ailesinin Yanındaki Giyim Tarzım İle İlgili Uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazmayayım dedim ama mecbur bırakıyorsunuz canim peygamberimize dil uzanıyor aferin mi diyim düzgün oku yazdığım cvplari

Bence alistirmaya falan gerek yok. Neyseniz oyle olun. Kot pantolon ve tisort cok da normal bir sey. Simdi bol pantolon normalde de giyoyorsaniz giyin tabi. Ama normalde giymediginiz bir seyse bu taviz olur.
Soyadi almaya karsiyim kismini anlayamadim :)

Kimse kuranda ki ayetlerden bahsetmedi
Bilakis siz insanlara dinden çıkıyorsunuz derken asıl siz dinden çıkıyorsunuz farkında mısınız? Bu hayli derin bir konu ve sitede yasak ama anladınız siz beni diye düşünüyorum

Yazmayayım dedim ama mecbur bırakıyorsunuz canim peygamberimize dil uzanıyor aferin mi diyim düzgün oku yazdığım cvplari
Senin şu yazdığın yorum ve öncesinde peygambere dil uzatıldığını görmedim. Senin hormonlar oynuyor sanırım durduk yere konuyu karıştırdın.

Benim kıyafetime karşılamadığı sürece başkasının ne giydiği ya da giymediği beni zerre kadar ilgilendirmez.

Ancak kıyafet tercihlerinin ayrıştırıcı unsur olarak gündeme gelmesini de hiç doğru bulmuyorum, üstelik örtünme ayetleri ilahiyatçılar tarafından bile yorum açısından tartışılıyorken.

Size örtünmenin tarihini araştırmanızı tavsiye ederim. Mitolojilerde, semavi olan ve olmayan dinlerde özellikle de Sumerler'de. İslam öncesi Arap toplumunda tanrıça Lat heykellerinin görsellerine de bakın.
"Füruat"ın ülkemin gündeminde polemik malzemesi olmasından da yoruldum artık.

O kadar uzun boylu değil. Bir tanıdığım hayatı boyunca abuk subuk giyinmek zorunda kaldı eş ailesine giderken. Çünkü o nasıl giyilir bilmiyordu bile. Çünkü o kıyafetler o değildi.
Sizede ileride olacak bu.

Bu kuranda 1500 yıl önce adamın biri mağara da yaratıcı benle iletişime gecti diyip ortaya cıkmış he

Burada fikirlerini beğenmediğiniz bir üyeye cevap vermek için milyarlarca insanın inandığı bir peygambere bu şekilde hakaret etmeniz hiç olmamış, yorumlarınızı çok severek okurum genelde ama beni çok şaşırttınız ve üzdünüz

Yok hakaret etmedim benim için herhangi bir adam. Ve tam olarak anlatılan da bu şekil de değil mi? Söyleyiş tarzım çirkin oldu biraz farkındayım o konuda haklısınız ama hakaret değil. Ama haddimi aşıp üzdüysem de kusura bakmayın

Senin şu yazdığın yorum ve öncesinde peygambere dil uzatıldığını görmedim. Senin hormonlar oynuyor sanırım durduk yere konuyu karıştırdın.
Sen kendi beynini baktır canim okuduğunu anlamıyorsun sanırım kitap oku kitap

Tespitiniz harika. İşte bunun ayrımına varmak da zorlanıyorum. Çünkü aynı zaman da çok doluyum. Anlatınca, anladı gibi ama iş icraata gelince ne denli böyle olur bilmiyorum. En azından derdimi anlattım , anlatmaya da devam edeceğim. Gerekli toleransi elbette sağlarım, maalesef ki mağduriyet yaşar ve bende bunu yaşasın istemem. Fakat bu kot giymemek ile olmaz. Anlaştık gibi ama ben yine de konunun üzerindeyim başka sorunları beraberinde getirmemesi için

Sen kendi beynini baktır canim okuduğunu anlamıyorsun sanırım kitap oku kitap
Ya siz hâlâ niye yazıyorsunuz ? Sizin yüzünüzden konum din tartışmasına döndü. Ben insanlardan fikir almak istiyorum sizin tartışma alanınız değil bu. Konu kapanacak sizin yüzünüzden, ayrıca insanlara da hakaret edemezsiniz. Yazmayın artık ya

Söyle bana da yazmasnlar o zaman kimse hakaret edemez bana yazmaz olaydım zaten çokta meraklı değilim senin konuna..siz de tartışma yaratmak istemiyorsanız not kısmındaki yazdıklarınıza dikkat edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…