- 16 Mayıs 2020
- 584
- 635
- 23
- Konu Sahibi birzerdali
-
Kot tişört giyme diyor zaten. Kot yanlış bakılıyormus onlarda. Ayrıca ilk tanışma değil kast ettiği. Ailesinin yanında böyle olmami bekliyorSizden güzelce rica etmiş erkek arkadaşınız ve ailesi ile ilk tanışmanız.Normal bi kot bi tişört giyiverseniz sorun olmaz hani
Midi boy etek falan giymemi bekliyor sanırım sürekliPeki ailesinin yanında ne giymeliymişsin? Kot-T shirt çok basic kıyafetler. Etek falan mı giymeni istiyor?
Yok adam "kot pantolon ve tisort" giyme demiş.Sizden güzelce rica etmiş erkek arkadaşınız ve ailesi ile ilk tanışmanız.Normal bi kot bi tişört giyiverseniz sorun olmaz hani
Ailesi şehir dışında. Çok görmeyeceğim ama bıktım kıyafet konusundan ailemden dolayı, yıllardir. Tahammülüm yok yani.Simdi sen evlenirsen bu kisi ile, ailesiyle bir arada olacaksın....
Ve özgürce giyinemedigin için hep bi tartismaniz olacak..
Bence ya ailesi seni öyle kabul etsin ya da bence sen bişeyleri en baştan düşün...
Pardon canım eeee ne giyecekmişşin peki? Töbeler olsunKot tişört giyme diyor zaten. Kot yanlış bakılıyormus onlarda. Ayrıca ilk tanışma değil kast ettiği. Ailesinin yanında böyle olmami bekliyor
Evet midi boy etek üstüne gogusu kapalı tişört falan anlatmak istediği sanırım. Sadece ailesinin yanında bekliyor bunu. Normal şartlarda ben istediğim gibiyim onun yanındaYok adam "kot pantolon ve tisort" giyme demiş.
Dediğim gibi midi boy etek tişört falan bekliyor. Ya da geniş pantolon falan sanırım.Pardon canım eeee ne giyecekmişşin peki? Töbeler olsun
Canın ne istiyor ise normalde nasılsan öyle giyin canım hiç kasma o zamanDediğim gibi midi boy etek tişört falan bekliyor. Ya da geniş pantolon falan sanırım.
Bir arkafasimin ailesi bu şekilde...kız memlekete gidince kumaş pantolon genelde de uzun etek giyiniyor ..ben gece kondu mahallesinde yaşadım böyle baskı gormedim..ne askılı bluzuma laf edildi ne sortumaMidi boy etek falan giymemi bekliyor sanırım sürekli
Maalesef geliyor. Benim anlayışlı olacağımı ailesinin bu yaştan sonra değişmeyeceğini söylüyor. Bazı konularda zaten hak verdim ve elimden geleni yapacağım fakat taviz vermek istemiyorum bazı şeylerdenHerkesin bir dunya gorusu var,zevkleri ve tercihleri var. siz onun ailesi geldiginde acilip gelsinler diyemeyeceginize gore es adayiniz da size bu teklifle gelmemeli bence.
Ailesi ile benim yüzümden sorun da yaşasın istemiyorum fakat bu durum da canımı sıkıyorCanın ne istiyor ise normalde nasılsan öyle giyin canım hiç kasma o zaman
Aile geleneksel olunca sorunlar da bitmiyor maalesef. Çok anlayışlı beni mutlu etmek için çok uğraşıyor o sebeple hatri var diyorum ama yine de kabullenemiyorumBir arkafasimin ailesi bu şekilde...kız memlekete gidince kumaş pantolon genelde de uzun etek giyiniyor ..ben gece kondu mahallesinde yaşadım böyle baskı gormedim..ne askılı bluzuma laf edildi ne sortuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?