sevgilim alevi ben sunniyim sizce ilerde sorun olur mu

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
arkadaşlar ben 3.5 yıllık bir birliktteliğin içinddeyim çok ciddi bir şekilde ilerliyoruz fakat o alevi ben sunni acaba ilerde evlenince sorun olur mu korkuyorum ya o olmaz diyor ama bunun bir de aile tarafı var ya onlar sorun çıkarırsa biz ne yaparız ya yardım edin ltfennn:boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

deneyip goreceksiniz sorun olmasına mahal vericek durumlar yaratmazsanız olmaz o sana sen ona saygı duyucaksın ve bu konularda tartısmıycaksınız ancak bu sekilde guselce devam eder

deneyip goreceksiniz sorun olmasına mahal vericek durumlar yaratmazsanız olmaz o sana sen ona saygı duyucaksın ve bu konularda tartısmıycaksınız ancak bu sekilde guselce devam eder

teşekkrüler cevap için cnm ya denesem ya kötü olur ucu die cesaret edemiorum ama bilmiom kafam çk karşışık babamın haberi yok haberi olmadan bazen evde konu açılıo aleviye kız vermem falan die yıkılıyorum

ya ben suan ogrensem sevgilim alevi hic bozmam devam ederim ben takılmıyorum en azından sen bu adamı inancı yuzunden sevmedin kendisini sevdin aynı dindensin aslında sorun olmaması gerekiyor..babalar oyle derde baslarına gelince ne oldugunu anlamadan kız evlenmis gitmis:) oturup konus babanlada guselcene annende yardım etsin sana yıkılma canım dimdik dur ayaktaki gorsunler sevdigini

madem sorun olacağına dair bir şüphen var, affet de aklına 3,5 sene sonra mı geldi?

niye aleviye kız vermiyormuş babanız.bende aleviyim.ailedeki sünni gelin ve damatlara bir zeval vermedik.çok şükür :) ne zaman bitecek bu önyargılar.ahhh ahhhh.

madem sorun olacağına dair bir şüphen var, affet de aklına 3,5 sene sonra mı geldi?

yok arkadaşım o benm için sorun değil farkkındaysan orda da belrttım aileler için sorun olur mu dıyorum yani, tabi ki şimdi aklıma gelmedi hep vardı altını çiziyorum benm içn sorun değil ben dimdik ilişkimi devam etttrdim ve sonuna kadar da edeceğim

Evlenip yuva kuracak kişiler siz olduğunuz için önce ikinizin bu konuda hemfikir olmanız gerkiyor,yani o sana sen ona aynı ölçüde saygı duyabilecekmisiniz,kendi aranızda bunu kesin bi biçimde sağlarsanız ne iyi.Geri kalan ailelerinizi ortak noktada buluşturabilmek,her ne kadar kimi insanlarda bu zor olsada niyet hayır olursa çözüleceğine inanıyorum canım.

niye aleviye kız vermiyormuş babanız.bende aleviyim.ailedeki sünni gelin ve damatlara bir zeval vermedik.çok şükür :) ne zaman bitecek bu önyargılar.ahhh ahhhh.

işte ailesel ön yargılar tahmin edersin ki ailem sadece laf dokunduruyor ben asla yılmadım ama:)

şu an bizim için hiçbir sorun yok canım ama ailelerimizden yanı açıkçası benm ailemden korkuyoruz ani tepki vermelerinden ve bizi ziyan etmelerinden korkuyoruz

aynen canim bende aleviyim.. bizde kimseye zeval vermedik :)
hatta bunlardan biride amcam, ramazanda yengemle oruc tutuyor düsün artik şakkıdı

ben lisede hatılıyorumda aleviler hakkında oyle seyler denirdiki inanmadım insanlar kendilerinden farklı olanı yerden yere vurmayı cok severler

ya bilmiorum ama babam sorun çıkarcak gibime gelior nedense aleviliği duyunca geri adım atıyolar ama babacığımda napsın yaa of of

ya tabi ailen de haklı kendini onların yerine koy bakalım.sen de olsan aynısını yaparsın ama biraz zaman geçsin derim ben baban bakar vazgeçmiyorsun o zaman zor da olsa kabul eder diye düşünüyorum.hiçbir anne baba evladının kötülüğünü istemez(istisnalar hariç)biraz zaman geçsin.her şey hallolur.sıkma canını:teselli:

canım saol dediğin gibi olur herşey inş

ben lisede hatılıyorumda aleviler hakkında oyle seyler denirdiki inanmadım insanlar kendilerinden farklı olanı yerden yere vurmayı cok severler

bu iftiralar yüzünden yapıldı onca katliam o kadar sapık cemaat deşifre edildi ama bu alevilere atılan iftiralar hiç deşifre edilemedi hala ,utanmadan bir sürü iftira uyduruyorlar bir de dinden bahsediyorlar ,, bu insanlar geceleri nasıl uyur nasıl vicdanları rahat eder hiç bilmiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…