sevgilim alevi ben sunniyim sizce ilerde sorun olur mu

evlenme konusunda bizimkiler de (aleviler) çok sorun çıkarırlar sunniyle evlenmeye , ama karşı taraf çoktan gönüllü olduğu için son yıllarda sunniyle evlenen çok oldu ,, erkek arkadaşınızın ailesi gönüllüyse sizinkileri de ikna edebilirsiniz ama iki taraflı isteksizlik varsa çok sorun oluyor

Birbirinizin inançlarına karşı saygı duyarsanız birbirinize müdahale etmezseniz sorun olucağını zannetmiyorum.

ailelerin hoşgörüsüne baglı canım ama genelde büyük sorun olur.. alevilerin kız alması sorun olmaz ama sünnilerin kız vermesi cok zor bir durum.. dusunuyorum da senin ailenden yana sorun olmazsa sorun yaşamazsın.

benim sevgilim de alevi.. bizde sorun olmadı.. böyle şeyleri biz gençler aşmalıyız artık büyüklerin kafasındaki önyargıları biz yıkmalıyız.. boş işler bu işler.. yok alevi yok sunni.. sen insanliğa bak yüreğe bak.. mezhebe değil..

evlenirken bilemem ama benim arkadaşım sünni eşi alevi. Cocuk olduktan sonra biraz sorun yaşandığından bahsetmişti. çocuk alevi mi sünni olarakmı yetiştirilecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…