sevgilim annesi geliyoooor

esrammm0215

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
46
8
13
30
kızlar bu cuma sevgilimin annesi annemle tanışmaya gelecek sizce nasıl giyinmeliyim nasıl davranmalıyım ne ikram etmeliyim yardım edin lütfen??

frapan olma hanim hanimcik giyin. tek parca bir elbise bence uygun olur. ilk davet bir kahve icimlik olur. cay ya da kahve yaninda da tatli tuzlu birkac cesit ikramlik. ne az ne cok fazla. ne resmi ne cok yakin bir dialig. tabi ayni ilde iseniz. il disindam grliyorlarsa elbette oi yemek ikram etmelisiniz. hayirli olsun..

Herhalde normal görücüye çıkar gibi olur. Bi kahve ikram edilir. Yanına güzel bi cikolata yada lokum ikram edebilirsin. Ne kadar süre oturulacak tabi bilemiyorum. Ama annen en iyisini bilir ;) şık giyinirsin ama abartılı degil. Sade ama seni şık gösterecek boydan bir elbise mesela..

Ben sik bir gomlekle kisa sayilmayan bir etek giymistim. Hoslarina gitmis cok hanim diye anlatmislar gidince.
Evinize ilk defa geliyorlar ve agir misafir yemek gerekli bence.

Herhalde normal görücüye çıkar gibi olur. Bi kahve ikram edilir. Yanına güzel bi cikolata yada lokum ikram edebilirsin. Ne kadar süre oturulacak tabi bilemiyorum. Ama annen en iyisini bilir :KK66: şık giyinirsin ama abartılı degil. Sade ama seni şık gösterecek boydan bir elbise mesela..
ama ben tesetürlüyüm saçımı açmalımıyım sence??

frapan olma hanim hanimcik giyin. tek parca bir elbise bence uygun olur. ilk davet bir kahve icimlik olur. cay ya da kahve yaninda da tatli tuzlu birkac cesit ikramlik. ne az ne cok fazla. ne resmi ne cok yakin bir dialig. tabi ayni ilde iseniz. il disindam grliyorlarsa elbette oi yemek ikram etmelisiniz. hayirli olsun..
teşekkür ederiimm :) ben tesetürlüyüm nasıl giyinmeliyim?? saçımı açmalımıyım? ama tek kadın geliyo?

Açma tabii ki sacini kapaliysan.
Etek gömlek yada tunik pantolon giyinebilirsin ama sik düz renk bir etek üstüne incili falan bir gömlek hoş olur.
Kapalilarda çok begeniyorum bu tarzi.
Yemekten ziyade çikolatalı bir pasta bir börek ve bir kurabiye yeterli bence cayin yaninda.

Siyah her zaman hayat kurtarır..! Varsa dizde tek parça elbise giy, altına siyah opak çorap.. hem zarif hem hanı hanımcık olursun.. kvnin gözüne girersin.. :KK66:

Açma tabii ki sacini kapaliysan.
Etek gömlek yada tunik pantolon giyinebilirsin ama sik düz renk bir etek üstüne incili falan bir gömlek hoş olur.
Kapalilarda çok begeniyorum bu tarzi.
Yemekten ziyade çikolatalı bir pasta bir börek ve bir kurabiye yeterli bence cayin yaninda.
bende saçımı açıp açmamakta kararsızım işte? bencede kek pasta daha güzel olur..

kapalısında bayanlara karşıda kapalı değilsin sonuçta evine komşun geldiğinde saçını kapatmıyorsundur nasıl olmak istiyorsan öyle ol sadece annesi gelecekmiş nede olsa açmanda bir sakınca yokki zaten evin içinde normalde açıksın

be
teşekkür ederiimm :) ben tesetürlüyüm nasıl giyinmeliyim?? saçımı açmalımıyım? ama tek kadın geliyo?
bence acmalisin.sonucta kendi evinde bayan misafirin olunca acmiyor musun. guzel bir fon hafifce bir makyaj yaparsin. kiyafet olarak da guzel bluz etwk olabilir. daha guzeli bir elbise olur bence. diz hizasinda uygundur:) altina da ev ayakkabisi olmali. sonucta şık ozenli gorgulu abartidan uzak tam bir hanimefendi olursun

Sadece annesi gelecek canim ac sacini fon cektir hafif makyaj yap. Sade ama şık elbise giy dogal olmak en guzeli oldugun gibi davran.... erkekli grup halinde gelseler kapali çıkardın ama bayan sonucta .. simdiden hayirli olsun..

Sacini acman sacmalik olur ..

Ilk defa geldigi icin yemek yapmayi dusunmuyormusunuz?

Back
X