sevgilim annesi geliyoooor

kızlar bu cuma sevgilimin annesi annemle tanışmaya gelecek sizce nasıl giyinmeliyim nasıl davranmalıyım ne ikram etmeliyim yardım edin lütfen??

Bu konuyu gördüğüm iyi oldu. Ben de okuyayım yorumları, benim de aynı şekilde 3 hafta sonra tanışacaklar. Zor Allah kolaylık versin bize :)

canim kadin kapali oldugunu illaki biliyordur sadece kadin gelicekae erkek olmayacaksa acmalisin bence ve bende tek parca bir elbise altina kucuk topuklu bur stiletto saclarini da acmalisin diyorum ayrica kesinlikle yemek yapilmali bir tatli bir kahveyle gonderirsen hic olmaz ben sana diyim yemek derken de gunkerde yaparlar ya 5 cesıt falan oyle bırseyler ıftar sofrası gbı de olmasın tabı yanı o kadar agır

Annesinin ne taraftari olduğu çok önemli değil :) Yeri geldi mi etek y eri geldi mi pantolon..
Ama malum bazi yerlerde etek, elbise daha ağır olur. O yüzden fizigin hangisini kaldırıyorsa onu giyin. Mesela ben hiç etek giyemem ama elbise bi harika olur. Sana yakisani az çok biliyosundur :) sadece abartili bir seyler olmasin. Bunu istemesi, sözü var daha derece derece arttirirsin :D cok tasli, pullu seyler tercih etme derim ben. Biraz da ortam bulundugunuz sehre gore illa ki bazi seyler bellidir. :KK66: insallah guzel bir tanisma olur.. bekliyorum nasil gectigini.. bizim de yakindir :)
inşallah cnmm benim ya paylaşırım merak etme :)

Tam bir yıl gecmis. Hatta yorum bile yapmışım :) yarin sevgilimin annesi ve teyzesi bize gelecekler. Elim ayagim karsimisken bi kulübe bakayim dedim (:
dua edin bana da iki aile de birbirinden memnun bir şekilde yola baslayalim..

yemek yerine pasta kek çay kahve daha iyi olmaz mı??

Saat kaçta geldiğine de bağlı. Geliş saati 14:00-17:00 arasındaysa pasta börek, 18:00-20:00 arasındaysa yemek, 21:00'den sonra pasta börek daha uygun olur. Yani geliş vakti yemek vaktiyse yemek daha uygun.

Back
X