Her zaman öyle demiyor. Öyle olduğı zaman bazen orayada gitmiyor. yada orda kısa oturup benlede konuşup uyuyor. (Yorgunum dediği zamanlar)nereye gidiyor yasaklar var
başka yere giderken yorgun uykusuz olmayan senin ilgilenirken uykusu oluyor sa ilişkini sorgula derim
Nişanlınızın akli dengesi yerinde mi?İftardan sonra daha konuşamadan arkadaşlarına gidiyor.
o zaman sorun nedirHer zaman öyle demiyor. Öyle olduğı zaman bazen orayada gitmiyor. yada orda kısa oturup benlede konuşup uyuyor. (Yorgunum dediği zamanlar)
İlk önce biraz vakit geçirelim sonra onlarla bişeyler yapsın yarım saat geç gitsede olur diye düşünüyorum. Oda bana zaten onlarla kısıtlı vaktimiz gelince konuşalım rahat rahat diyor. Böyle diyince üzülüyorum. Sorunda burda üzülmem normalmi onu bilmiyorumo zaman sorun nedir
Ay ne diyeceğimi bilemedim dondum kaldımİlk önce biraz vakit geçirelim sonra onlarla bişeyler yapsın yarım saat geç gitsede olur diye düşünüyorum. Oda bana zaten onlarla kısıtlı vaktimiz gelince konuşalım rahat rahat diyor. Böyle diyince üzülüyorum. Sorunda burda üzülmem normalmi onu bilmiyorum
Uyumadan arıyormuş iste.İlk önce biraz vakit geçirelim sonra onlarla bişeyler yapsın yarım saat geç gitsede olur diye düşünüyorum. Oda bana zaten onlarla kısıtlı vaktimiz gelince konuşalım rahat rahat diyor. Böyle diyince üzülüyorum. Sorunda burda üzülmem normalmi onu bilmiyorum
Sevgilinizin adını, soyadını, yaşadığı yeri özelden yazın. İhbar edelim.İlk önce biraz vakit geçirelim sonra onlarla bişeyler yapsın yarım saat geç gitsede olur diye düşünüyorum. Oda bana zaten onlarla kısıtlı vaktimiz gelince konuşalım rahat rahat diyor. Böyle diyince üzülüyorum. Sorunda burda üzülmem normalmi onu bilmiyorum
Ay ne diyeceğimi bilemedim dondum kaldım
Yaşınız.kac sizin
24 ama pek bilmiyorum böyle şeyleriAy ne diyeceğimi bilemedim dondum kaldım
Yaşınız.kac sizin
Haftada 1 buluşuyoruz. Dükkan açacağı için gündüz onun işleriyle uğraşıyor. Akşamda yasak var evlerimizin arasında 1 saat varTelefonda konusmak ya da mesajlasmak vakit gecirmek degil ki. Siz neden buluşmuyorsunuz?
19.30Top kaçta patlıyor sizin orada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?