Her şey toz pembeyken böyle bir kararla karşıma geldi.. Ne olursa olsun fikrimi almasını beklerdim..
Sevgilim askere gitmek için başvuru yapmayı düşünüyor, bu yıl içinde askere gidecek yani.. Mühendis olduğu için kısa dönem askerlik yapacak ama ben çok üzülüyorum, en azından 1 2 sene sonra gitseydi diyorum.. Nasıl geçer onca gün sevdiğim olmadan? Sizler nasıl dayandınız?Gidince benden soğursa diye çok korkuyorum, gelince benimle olmak istemezse ya? Sürekli olarak; güvendiğim tek insansın, seni asla bırakmam vs. der ama büyü bozulursa ya?
Benimle ilgili sıkıntısı olduğu için gitmek istiyor olabilir mi sizce? hiç kavga çıkarmam ama ne bileyim aklıma her şey geliyor..
Ve gitmeden de yüzük takalım istiyor aile arasında. Buna cesaret edemiyorum.. Siz olsaydınız ne yapardınız? Kafam çook karışık..
valla benmkide çok istedi ama babam vermez dedik daha askerliğin var diye annemle tanıştık annem ailesyle tanıştı falan içi rahat etti zaten soğucak olsa neden yuzuk takmak istesin ki o da senn soğumandan korkuyor
Bilmiyorum hiç. Daha geçen sene mezun oldu, 23 yaşında.. yapardı yine askerliği, birbirimizden iyice emin olsaydık.. Gerçi ben onun sevgisine inanıyorum çok da seviyorum ama çok erken asker için.. Bu kadar aceleci olması üzdü beni..
erkenmiş ama daha benmki 28 yaşında biz düzenimizi kuralım istiyoruz artık neden acele ediyomuş sordun mu ilişkiniz yeni mi
Evlilik için acele ediyor aslında, daha önce ters düşmüştük bu konuda. O erkenden baba olmak istiyor, babasıyla arasında çok yaş farkı olduğunu düşünüyor ve çocuklarıyla öyle olsun istemiyor.
Bence ertelemesini isteme..
Çünkü iş konularında falan bu askerlik sorun yaratabilir..
Çok çabuk geçiyor..
Sevgilimin zaten iyi bir işi var, kalite mühendisi.. Ayrıca durumları da çok iyi.. Tabi kariyeri de çok önemli ama 1 sene ertelese bir şey kaybetmezdi sanırım..
benmkide evlilik için gitti acele ediyo ama ben çocuk sevmem mesela hiç olsun istemiyorum buda benm yapım sen istiyo musun çocuk yapmak 2 yıla kadar
Bence biran önce askerliğini halledip , ilişkiniz için ciddi adımlar atsa daha iyi olur bence..
Ben daha kendim çocuğum 91liyim.. O da 89lu.. 2 yıla kadar anne olmayı istemem tabi ki ama o duyguyu yaşamayı tabi ki çok istiyorum.. Kendi çocuğun olursa seversin canım, böyle konuşma bence. :)
Hiç aklıma gelmiyordu askerlik durumu.. zamansız oldu. Daha önce nişan attığım için aceleci olmak istemiyorum..
Hiç aklıma gelmiyordu askerlik durumu.. zamansız oldu. Daha önce nişan attığım için aceleci olmak istemiyorum..
herkes öle diyoda ben cidden hiç istemiyorum belki yaşımdan 93lüym ben daha
ne zamandır berabersiniz?
bence bi an önce gidip askerlik engelini aradan çıkarmak istemesi, sizden soğuduğundan ziyade, bi an önce aranızdaki engelleri kaldırmak amacında olduğunu gösteriyor.
sonuçta, daimi ve kaliteli bi iş bulabilmesi için askerliğini yapmış olması gerekir. şimdi boş boş gezse, sonra askere gitse olacak 24-25, ee askerden gelir gelmez iş bulabilecek mi o zaman, bulamazsa olacak 26-27 işe girer girmez evlenme yoluna da giremez, biraz birikim vs. yapması gerekir, olacak 30
bence çok mantıklı düşünüyor sevgiliniz.
önce gitsin askerliğini yapsın, gelsin işini bulsun, çok geç olmadan da evlenmiş olursunuz böylece nasipse
Anlıyorum o zaman beklemeniz de fayda var. Ama bu askerliğine engel değil ki..
Yani askerliğini yine yapıp gelsin, hemen döndüğünüz de düğün olacak diye bir şey yok ..
Askerlik öncesi söz falan yapmazsınız o zaman siz de. ve aslında askerlik biraz da sınav oluyor ilişkiler için. yani değişir mi değişmez mi, uzaktayken farklı birisine dönüşecek mi vs.. eğer sorunsuz geçirirseniz, ondan da kendinizden de ilişkinizden de %100 emin olursunuz böylece.
ve şunu söyleyebilirim ki, yaklaşık aynı durumlardayız seninle. ben de daha önce nişana 1 hafta kala bitirdim bi ilişkimi, tüm herşey hazırken. ve şu an hayatımda deli gibi sevdiğim ve güvendiğim biri var. uzun yıllardır da değil, sadece 8 aydır beraberiz. 1 ay önce de askere gönderdim. gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, askerlik eğer aranızdaki bağ güçlüyse, temeliniz sağlamsa, sevginizi ve bağlılığınızı daha arttırıp derinleştiriyor.
o yüzden korkma
Her şey toz pembeyken böyle bir kararla karşıma geldi.. Ne olursa olsun fikrimi almasını beklerdim..
Sevgilim askere gitmek için başvuru yapmayı düşünüyor, bu yıl içinde askere gidecek yani.. Mühendis olduğu için kısa dönem askerlik yapacak ama ben çok üzülüyorum, en azından 1 2 sene sonra gitseydi diyorum.. Nasıl geçer onca gün sevdiğim olmadan? Sizler nasıl dayandınız?Gidince benden soğursa diye çok korkuyorum, gelince benimle olmak istemezse ya? Sürekli olarak; güvendiğim tek insansın, seni asla bırakmam vs. der ama büyü bozulursa ya?
Benimle ilgili sıkıntısı olduğu için gitmek istiyor olabilir mi sizce? hiç kavga çıkarmam ama ne bileyim aklıma her şey geliyor..
Ve gitmeden de yüzük takalım istiyor aile arasında. Buna cesaret edemiyorum.. Siz olsaydınız ne yapardınız? Kafam çook karışık..
Sağ ol canım çok rahatlatıcı konuştun.. Bakalım ama çok zor geçecek kısa dönem de olsa..Ben onu beklemeye razıyım ama hemen gelsin huf
Hakkımızda ne hayırlıysa o oolsun.. Sana da mutluluklar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?