Canım gitmesi iyi asker engeli arayan kalkmis olacak simdi biraz üzüleceksin ama sonra iyi olacak.bende nisanlandim askere gitti nisanlim yeni .o seni seviyorsa senden soğuma z canim dahada bağlanır sana
Canım paranoya yapma ya vaz geçerse , benimle ilgili sıkıntılı mı diye...niyeti gayet açık askerliğini bitirip önünü görmek istiyor sadece hak ver azıcık...merak erme binlerce erkeğin olduğu yerde senden soğuması söz konusu bile değil ama söz kesme konusuna gelince askerlikten sonra erteleyin derim
çok ürkütücü gözüküyor anlayabiliyorum
biz de yaşadık o duyguları, nasıl göndericem, onsuz 5,5 ay ne yapıcam falan diye ağlayıp az sızlanmadım arkadaşlarımaama bak 1 ayı geçti gitti bile
dediğim gibi, daha önce ağzın yandığı için korkuyorsun temkinli yaklaşıyorsun şu an resmi olaylara, ama bu süreci geçirirseniz ve bu süreç sonunda hala ilişkiniz aynı, hatta daha da ötede olursa, sen de gönül rahatlığıyla ailene sözlenmek istiyorum diyebilirsin o zaman.
ama bence askerlik öncesi resmiyete bulaşmayın.
İnşallah.. Aklıma binlerce soru işareti soktu.. İçim yanıyor gerçekten.. Sudan çıkmış balık gibiyim.
Ben de öyle istiyorum ama bana çok değer veriyor, ben de ona.. Evlilik konusunda erken dediğim için bayağı ters düştük.. Çok kırıldı.. Kaybetmeyi istemiyorum onu.. Biraz baskı var üzerimde. Benden önce kimseye aşık olamadığını söylüyor.. Ben de doğru insanla olduğuma eminim, keşke biraz anlayışlı olabilse.. Yine de askerlikte ne olur ne düşünür bilmiyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Askerlik işi ciddiye binerse sanırm yüzük takıcam ama korkularım var..
Seni anlıyorum canım ama biraz sabır ile üstesinden gelirsin insallah.hem kısa donem mis sanslisin bunun icin
Ah ah ben 3 aylık sevgilimi 15 ay askere gönderdim :) Allaha şükür döndü geldi ve benden soğumak yerine dahada çok bağlandı korkma soğumasından eğer seni seviyorsa soğumaz aksine özlem sizi dahada bağlar birbirinize. Bence gitsin sadece sorun iş, maddiyat değil benim erkek arkadaşımda 89 luydu ve bu askeriyede alt devre sorunu var kendinden küçüklerin ona emrivaki konuşması çok gücüne gidiyordu keşke tam yaşımda gitseydim demişti o da. Biran önce gitsin gelsin aradaki engel kalksın çünkü askerlik herşeye engel.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
benimki 82'li ve daha 1 ay önce gitti, benimkinin psikolojisini hiç düşünmek istemiyorum o zaman
ama benimkine de kendilerinden çok çok büyük olduğu için, saygılar abiimodundalarmış biraz
Her şey toz pembeyken böyle bir kararla karşıma geldi.. Ne olursa olsun fikrimi almasını beklerdim..
Sevgilim askere gitmek için başvuru yapmayı düşünüyor, bu yıl içinde askere gidecek yani.. Mühendis olduğu için kısa dönem askerlik yapacak ama ben çok üzülüyorum, en azından 1 2 sene sonra gitseydi diyorum.. Nasıl geçer onca gün sevdiğim olmadan? Sizler nasıl dayandınız?Gidince benden soğursa diye çok korkuyorum, gelince benimle olmak istemezse ya? Sürekli olarak; güvendiğim tek insansın, seni asla bırakmam vs. der ama büyü bozulursa ya?
Benimle ilgili sıkıntısı olduğu için gitmek istiyor olabilir mi sizce? hiç kavga çıkarmam ama ne bileyim aklıma her şey geliyor..
Ve gitmeden de yüzük takalım istiyor aile arasında. Buna cesaret edemiyorum.. Siz olsaydınız ne yapardınız? Kafam çook karışık..
Ah ah ben 3 aylık sevgilimi 15 ay askere gönderdim :) Allaha şükür döndü geldi ve benden soğumak yerine dahada çok bağlandı korkma soğumasından eğer seni seviyorsa soğumaz aksine özlem sizi dahada bağlar birbirinize. Bence gitsin sadece sorun iş, maddiyat değil benim erkek arkadaşımda 89 luydu ve bu askeriyede alt devre sorunu var kendinden küçüklerin ona emrivaki konuşması çok gücüne gidiyordu keşke tam yaşımda gitseydim demişti o da. Biran önce gitsin gelsin aradaki engel kalksın çünkü askerlik herşeye engel.
Ne guzel seninle ciddi dusunuyor. Yuzuk takmak istemesi dogal, gozu arkada kalsin istemiyor erkekler genelde.
Bence sevdikten sonra aymis yilmis fark etmez. kisa donem yapip gelir. Hic bisicik olmaz:) sen allaha guven.
Insallah allah tamamina erdirir guzel iliskinizi.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benimki 82'li ve daha 1 ay önce gitti, benimkinin psikolojisini hiç düşünmek istemiyorum o zaman
ama benimkine de kendilerinden çok çok büyük olduğu için, saygılar abiimodundalarmış biraz
cnm 6 ay yapacak neden bu kadar korkuyorsun anlamadım 15 ay askerlik yapıp sevgilisini bekleyenler var.bence haline şükretmelisin.bence o da sen onu bırakacan diye korkuyo yüzük takalım diyo.bu ikiniz için bi fırsat olarak değerlendir.eğer seni seviyorsa zaten bırakmaz durup dururken niye bıraksın.bırakırsa da zaten o adamdan hayır gelmez.o yüzden korkma.eğer ona güvenmezsen ya beni bırakırsa diye her an düşünürsen sadece ilişkinize zarar vermiş olursun.
Ay canım benim Allah sizi birbirinize bağışlasın.. :) İnşallah bizim bekleyiş de kazasız belasız pürüzsüz geçer gider.. Hakkın var ama çok üzülüyorum, anlıyorsun ya.. :)
Amin canım :)) Üzülürsün tabi çok normal ama göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah sonra bir bakarsın gelmiş bir daha öyle durumla karşılaşmazsınız ne kadar erken o kadar iyi :)
Ay canım benim Allah sizi birbirinize bağışlasın.. :) İnşallah bizim bekleyiş de kazasız belasız pürüzsüz geçer gider.. Hakkın var ama çok üzülüyorum, anlıyorsun ya.. :)
Amin canım :)) Üzülürsün tabi çok normal ama göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah sonra bir bakarsın gelmiş bir daha öyle durumla karşılaşmazsınız ne kadar erken o kadar iyi :)
İnşallah canıım :) Teşekkür ederim güzel yorumların için :)
Kendisine söz için erken olduğunu çekindiğini söyle 6 ay sabrediversin gelince bakarsınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kacırdıysam kusura bakma, askere ne zaman basvuracak ve hangi celpde olacak?
eger 1yıl varsa aceleye getirme, soz konusunu oyala.
ama su an sen tereddutte isen onun zorlamasıyla iş ciddiyete bindiginde icine sinmeden erken davranmanızdan kaynaklı sorun yasamayasın?
onceki konundan biliyorum, evlenelim nisan falan baslayayım simdiden diyordu, ikna etmistin. simdi de askerligi bahane ediyor.
gozum arkada kalıyor diye cumleler kuruyorsa bana guvenmiyor musun, yuzuk takılsa da yine de yapan her seyi yapar diyip üste cık bastır bence.
Çok aceleci davranıyor, bebek gibi naz yapıyor, kaybetmeyi de hiç istemiyorum. En azından şimdilik kendi aramızda bi yüzük takmayı teklif edicem sanırım.
asker gidecegi için acaba sizi kaybetmekten mi korkuyo
kendi aramızda yüzük takalım diyeceksiniz ama muhtemelen işin içine ailelerde girecek
daha önce nişan attığınız için mi istemiyorsunuz yani tekrar aynı şeyleri yaşayabilir diye mi korkuyorsunuz
bu arada okuyor musunuz
Ben olsam acele etmezdim, bir dur yahu askerliğini yap gel de sonra bakarız derdim.
Zira evlilik olayı beni çok düşündüren ve endişelendiren bir konu.
Ama senin ne düşündüğünü ve ne istediğini bilemem tabi. Siz olsanız ne yapardınız diye sorduğun için böyle bir cevap verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?